Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güzel bi sofra tamamdır onu hazırlarımm düşüneym ne mamalar yapabilirimm hediye işine karar veremedm yaf..
pastayı hazır alırım sanırsam canm :))) yapmaya vakit yok yarın kocacm evde yarında yapamam ki yaf

pasaklım geçmiş olsun bitanemm
caspersy güzel bi sofra kur bebiş tamamdır zaten yıldönümünde süper süprizler yapmıştın bebiş

tatlım senede bir yeter yoksa bi dahaki sene yapmaya bişicik bulamayız hihi:)
bu arada saçların nasıl olmuştu:)

sağolun kızlar üşttüm mü bilmiyorum ki dün akşam hiç bişiyim yoktu yatana kadar
sabah uyandım yataktan zor kalktım gecede hep kabuslar gördüm ağlayarak uyanmışım eşim söylüyor ama hatırlamıyorum
depremler oldu evimiz yıkıldı off ne kabuslar gördüm yaa mafoldumben

depremin ne anlama geldiğine baktım ya felaket diyor yada işle ilgili köklü değişiklikler diyor hayırlısı olsun inşallah

caspercım yok mu eşinin istediği bişi
kış geldi belki beğendiği bi mont, bot kazk falan vardır
öyle sevdikleri bişiyi alınca mutlu oluyorlar

pasaklım yok ya..
ya da yarın tutam kolundan al beğen deyim :))))

bu arada istanbul işi yatacak gibii..
paşam mızmızlanıyo aşkm 3 gece sensz ben nasıl yatcam uyucam nolur gitme die sıpa ya

caspersy cnm bence sen gene orjinal bişyiler bulursnn datlumm =)=) aynanaya iyki doğdun kociş yaz akşam =))=) dizi çekiminde görsün sonra aldığın hediyeyi kutudan kutuya koy katkat paketle =)=)

prıjuva hanı sen çalışıodun dun kuzum =)=) bu arada iyleştin mi cnm anam bugun balım gelmemiş daha böcüğümde yok tabi öğln çıkçak ya işlerini bitiriodur malum bnm çlştım firmar gene ttıl oldukları için yoğunluğum yokk aptii patronumuz sağolsun çlştırıo bizi püfff

caspersyy kzuumm şöle yanında taşıyabilecğei bi hediye bulabilsen keşkem =)=)
cüzdanı falan guzel mi eskidiyse bicüüzdan alıver=)=)

merhaba kızlarr yınee ben :)
pasaklım gecmiş olsunnnnn stresden deolbiliyor bazı kas ağrıları takma cnm hiçbişiye kafanı :) kahvaltı olayını naptın süprayz mı olcak yoksa demişdin zaten kıvrın mı?
caspersyyy netde siteler var ckm güzel seyler yazıyolrr süpriz olrkk pazrtesı ısden ızın alabiliyorsan bi iki sat onceden cık pastanııı hazr al süpper bi sofra hazrla ustune gül yaprkları falan filannnn tabagının altınaa sevdgin ve anlamlı buyldugun bi şirr yazzz notar yapıstr ip uculu bişiler yaz diğer notu bulsun en sonunda da hedıyen olsunnn yada kendını kutuya koyyyy hedıyen burdaaaa yappp

mbluecım muhasebecı herif geldı o yuzden tam konusamadımmm canımmm yaa bnm kociş ne zamn gelcek belli değilll erken gelirse yemeğe gelelim diyorum bn evde bişiler hazrlarım berabr yerız dıe ama gec gelırse o saate kadr da ac durulmaz caya gelirizzz nasıl ypsak kı ?

nan aklımda değil khangı site bnde ddaha ne fikirlerr varrr amaaa ozel bı durum oldugundaaa hangısını yapym derken hiç birii yapamıom olee sap sap kalıom suprayz yapma ozurluyum bnm kocem 13 kasımda ne etcek aceppp onun kıde subatdaaa bnm daha düşünme fırsatımm varrr:)

hera nan o sitenın adını hatırla yolmım seni bnmde 16 kasım acep ne etçek diyemıom çünkü yolda olcass hiçbişiy yapmass bide kzuucum bende yemeğe gelin dicemde ondan sordum tatlım geçgelmezse diee =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…