Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen öğleden sona evdesın zatenn =)=) yemeğini geç yiyiver azıcık 2 gibi fln kociş gelene kadr acıkma =)=) zaten ben eve gidip yemk yapna kadr geç oluo o sbpten sorun yok kzuum =)=) ayy bugun erken çıkıom 1,5 saat hihihii 5te ohh

tamam canım oel yaprkk bn ne yapayımm sole bakemm sen nıe erken cıkıon bugunnnn bakım :) yaw sıte bı tene degılkı bır suru var kus yaznca cıkıyo:)

yemk ne etçem bilion mu size =)=)
çorba ne svıonuz çorbalrdan onu yapak yayla yapakmı =)=) yada merci trhana ne isiitiyosanız cnm
fırında yoğurtlu tavıkk patatesnen
pilav yada makarina ne isterseniz=)=)
salata yoğurt bidee yetiştirebilirsem bi tarfı buldum çayada onu yapar yerıs kuzucm=)=)

bugün kek kalıbı alıcam kızlar kelepçeli.yapışmaz özellikli dedi çocuk teflon diil ama yapışmaz dedi ya.kararsız kaldım.3 lü bi ufak yuvarlak bi büyük yuvarlak bide kalplisi var çok şeker.15 tl dedi.2 tane alıcam birini abimlere birini kendime die.nasıl olur acep

bugun cmrtesiya 5te çıkıcam işte =)=) 1,5 saat erken çıkıcam

bide kuzucum ne yazıncan çııo o isteler süpriz nasıl yapılırmı yazıon ne yazıon onude de google amcaya soram bende=)=)

brck ilkönce kendnıe al dene beğenırsne ananada al cnm güzel yapılşmazsa çok iyi ama aliminyuma benzer bişiyse keısnlıkle yapışıoo cnm bende almştım öle klpçli fln hiç iyi çıkmamıştı annemdeyken güzel bişiy al cnm kalıtesını araştır öle beğnmezsem geri getiririm falanda de adama yapışırsa veririm geri de=)=)

zaten öle dicem herife.yapışırsa getiririm dicem kalpliside çok şeker.sizdede varmı kalpli

Son düzenleme:
bcrk bn realden aldım 5 li çok güzel cıkdı :) oda teflon değil ama değişik bi kaplama siyahh :)
mbluee menın cıok guzelde bacım sen yorulma banada sole bişiler onu yapemm hanısını ıstrersen sende vakıtden n kaznıp evde bi işini yaprsın kus bn erken gıdım eve :) ayy süprayz deyınce aklıma geldııı gecen iş yerındeyım telefonun htrlatma sesı calıo dusunuyom dedim kimn dom gunu acep hiçde htrlamıom meger bnm kuss seni çok seviyorum die ghatrlatma tyapmıss kucuk bişi ama bnım mutlugum buyukduu sevıyom kıs kocemi

sağol canım bilmiyorum ki stresten mi neden ama hiç böyle ağrım olmamıştı daha önce çok fenayım mafoldumben
kahvaltı olayı şimdilik suprayss bakalım pazar sabahı inşallah böyle kötü olmazsam gel çıkalım dışarı der götürürüm onu bi şekilde ama böyle olursam sonraki haftalara kalır

off gtmek ıstıyomm artık yaa
hala dıyemedım patronaa erken cıkcamı
mısafrlerı var

mblue atölye acmadıgı için bizde tatil olduk sayelerinde tatlım =)
perşembe akşamı yine rahatsızlandım tatlım ama sıcak su torbasıyla falan biraz rahatladım..
brck cnm benim kalıplarda zenker marka olanlardan ve cok güzel tavsiye ederim =)

kız ama hera memnunmuş?
realden ne zaman aldın ve kaça aldın sen cnm?
benim baktığım tam yuvarlak düz asslında altı çiçeklide olsa bi tane iyi olurdu dimi?
ben içinde hem çiçek hem kalp hem yuvarlak hem baton olsun istiyorum:)bunlarıda nerde saklıcam onuda bilmiyorum:)

Son düzenleme:
bcrk bnm kek kalıbımn altı hanı yuvarlk varya pıtr pıtr onun gibi aynı altı dilimli olanı var duz olnı var uzun olanı varrr bn cok memnunum bundan

günaydın kızlar yaaaa.
dün bi sütyen takımı aldım..
eve geldim hemen tellerini çıkardım ayy eşek kafam önce bi denesene..
dana gibi oldugum için güccük geldi.
yok öle aman aman göğüslerimde yohhh.
75 takıodum hep bunuda 75 aldım ama olmadı bu sabah işe geldim anam duramıom yaa.
hemen lavaboda çıkardım.
şu an takmıom ohh be dünya varmışş.
ayy üzülüomda okadar para verdim ona üzülüom...

bcrk baya oldu realden alalı bnmm bn fırın ıcıne atyorum canmmm kullncağım zamn ordan cıkrıyorum raht oluyo bnm de4 kllü yada 5 liydi setdi bide turta için olani vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…