Evet çok büyütmüşler canım.sel onlar olayı nekadan büyüttüyseler artık içlerindee
çok dokunmuş demekk ama yaptıkları ayıp
takma tatlım sen adını bile unutmuşsun boşverrrrr
aman boşver sel takma kafana aslında gıcıklına gitçeektin he=)=)
çok haklısın canım....dinleyemedik yine seni:))
ohh ne güzel bir hafta sonu olmuş böyle....
neyse eşinde sende muradınıza ermiş oldunuz... gerçi eşin zararlı çıkm ış bu işten ama....
selcim...iyide neden bu kadar büyütüyorlar bu olayı... benimde kuzenimle böyle bir durumum vardı....o benden önce evlendi.. ben sürekli gidip kalırdım evlerinde.. eşiyle aram iyi diye... kimsede birşey demezdi... boşver... takma kafanaa.....
sel canm hıç kafanı takmaa yıllar once olmus bitmiş bi olay bugune taşınması çok saçmaaa :S
selll cocuk baya sevıyormusss demekki erkek olrk düğününe elmeyı ve o sözleri soyleyecek cesaretı bulduysaa :S yınede yaptıgı yanlıs tabıkııı herkes yolunaaaa canımmm olmus bitmiş bişi soncdaa
asilmavi, bal63, Brck, gulsunn, guz_1, heraaaa, MBLUE+, NNURDAN+, PembeKelebek+, sel+, uğur böcüğü+, şeker_şey
herkese selamlar napıosunuz
Evet çok büyütmüşler canım.
Bi muhabbet esnasında teyzemin kızı bana, benim kardeşim olsaydı kötü mü olurdu dedi hatta ramazan bayramında bende olmuş bitmiş bişey boşver kapat konuyu dedim.
Gittimde yakalayamadım :)
Kendisi düğünüme gelmişti, ağlamış falan.
Banada dedi olmuyor unutamıyorum falan dedi.
Bende dedim farkındaysan ben bugün evleniyorum
bal cnm ya o mangal ısıne ben tav oluoum hıc ıstemıyorum yaa
ooo sellll aldatma olayıı fena ıyı yapmısın canım kesınlıkleeeeeee Allah herkese yuvasınd amutluluk huzr versın :)
Amin canım amin.
Bana uzak olsunlar da
efsunnnn hos geldınn hamişşşşş :)
yuhh cesarete bak yaa
güz ilk ve son oldu balkondaa
çokta iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?