Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kk gıttı bı rara sızlere cvp yazyodum hepsı sılındı

ayrı ayrı yazmım bıdaha toptan yazayım

sımdı kısceler ailesıne zatı tahammulum yok esıme saygımdan sevgımsen ses etmıyom. bayramsa o arasın benımkılerı once o ara bende ararım onun aılesını

yanlız gondermezmı . ızın ıstersem gondermesın pasam . ızınmı alcam ondan hehhhhh
nolur nolmaza gelınce ne halı varsa gırsun 10 gun yanlız kalamıcaksa bır an once ne nane yıyosa yesın bende genc bosanım yoluma bakayım.
barısma konusuna gleınce bılmem ama sanmıyorum cunku bır kac gun bole ıder zaten persembe ankaraya gıtcek pazar doner. sonra hafta bası olur bende cuma yada cumartesı yola cıkcam pek zaman yok yanı affetmek ıcın zatı nıyete yok

bıletımı almam lazım gecet kaldım sımdı sorsam ona gelcenmı yuz bulcak sormasam arabayla arkamdan gelırmı delılık edermı

Son düzenleme:
selll cocuk baya sevıyormusss demekki erkek olrk düğününe elmeyı ve o sözleri soyleyecek cesaretı bulduysaa :S yınede yaptıgı yanlıs tabıkııı herkes yolunaaaa canımmm olmus bitmiş bişi soncdaa

Unutamadığından kaynaklanıyor sanırım

sel canm hıç kafanı takmaa yıllar once olmus bitmiş bi olay bugune taşınması çok saçmaaa :S

selll cocuk baya sevıyormusss demekki erkek olrk düğününe elmeyı ve o sözleri soyleyecek cesaretı bulduysaa :S yınede yaptıgı yanlıs tabıkııı herkes yolunaaaa canımmm olmus bitmiş bişi soncdaa

Evet ama hep dediğim şeydir herkes kendi kaderini kendi yazar.

Son düzenleme:
asilmavi, bal63, Brck, gulsunn, guz_1, heraaaa, MBLUE+, NNURDAN+, PembeKelebek+, sel+, uğur böcüğü+, şeker_şey

herkese selamlar napıosunuz

osgeldın seker sey aramıza ne guzel ısmın var ole

efsun ... hamısss senı naber nası gıdıo

ooo sellll aldatma olayıı fena ıyı yapmısın canım kesınlıkleeeeeee Allah herkese yuvasınd amutluluk huzr versın :)

efsunnnn hos geldınn hamişşşşş :)

yuhh cesarete bak yaa

bal cnm ya o mangal ısıne ben tav oluoum hıc ıstemıyorum yaa

güz ilk ve son oldu balkondaa
çokta iyi oldu

ooo sellll aldatma olayıı fena ıyı yapmısın canım kesınlıkleeeeeee Allah herkese yuvasınd amutluluk huzr versın :)
Amin canım amin.
Bana uzak olsunlar da
efsunnnn hos geldınn hamişşşşş :)

yuhh cesarete bak yaa

güz ilk ve son oldu balkondaa
çokta iyi oldu

Heee bende öyle diyorum.
Nişanlıyken bile aradı beni. Yani ben nişanlıydım.
Olmuyor cart curt dedim.
İstemiyorum bırak peşimi.
Sonunda evlendim de kesildi aramaları falan.
ama hala bu konunun gündeme gelmesi beni sinirlendiriyor.

hamilelik iyi gidiyor pek bişey anlamıyorum şimdilik
meleğim tutunmaya çalışıyor heralde kasık ağrım oluyor
teyzoşları 5 haftalık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…