Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şşşştt merhaba!
hem eşi,hem işi,hem de çocuğu olanı kabul eder misiniz?
hoşgeldin canım...

cnm mutfaktaki duman öyle koktuki
sabaha kdr havalandırdım is kokusu geçti
dolaplarıda yeni silmiştim
bende zararlı çıktım bakmaa senn
senin nasıl geçti haftasonun cnm??
oo senin içinde kötü olmuş canım yaa....

benim çok yoğundu canım.. perşembe akşamı gittim.. hemen yemeğimi yaptım arkadaşlarım geldi.. yedik içtik... film izledik... onalr uyudu ben koçişi bekledim... 3 gibi geldi ve sonrasında uyuduk...
sabah kalkıp kahvaltı hazırladık...onlar kahvaltıdan sonra gittiler... bizde kayınvalideye gittik.. dönüşte alışveriş faslı... sonra koçiş beni eve bıraktı ve işe gitti.. kuzenim eşi ve kızı gelcekti.. bu seferde onlara hazırlık yaptım.... onlarla da yedik içtik bir güzel... sonra eşimi bekleidk beraber.... eşimde gelince sabaha karşı uyuduk haliylee....
c.teside yine geç kahvaltı yaptık... sonrada aydosa gittik.. yürüyüş falan yaptık... ordan da herkes kendi evine geçti..
pazarda ben uyandığımda hastaydım zaten... ama anneme geçmek zorundaydık.. kardeşimin doğum günüydü... hediyesini verip döndük.5 gibi ben yatağa girdim ve kocam da işe gitti....

şekerşey hoşgeldin canım.
bende hem eşi,hem işi,hemde yafrusu olanlardanım..
darısı buradaki bütün melekler için olsun..

Yok yok listemiz artacak demek ki,
ben anlamam ovulasyondan ama
anne adaylarının güzel haberlerini merakla bekliyorum.

bende anlamıyorum songül abla kızlar dedi die baktım meraktan :)
ben 14.e kadarı bile yeni öğrendim

gülsün tatil ne güzel geçmiş cnm dolu dolu ama keşke hasta olmasaydın
bol bol meyve ye
ben ufak bi kırıklıkta hemen teraflu içiyom belki yanlış ama
gelmeden gidiyo soğukalgınlığı

=)=) hadi ya bunu yapabilmem için eksik çok evde malz. olrktan daha böle evde bulunan mzl. olması lazım cnm?=)=) alışerişe çıkçak vakitte yukk=)

hamilelik iyi gidiyor pek bişey anlamıyorum şimdilik
meleğim tutunmaya çalışıyor heralde kasık ağrım oluyor
teyzoşları 5 haftalık oldu
oh inş. hep böle bişiy anlamdan geçr cnm hamilleiğin rabbim hayırlısıyla kucana almayıda nasip etisn inş..

Hoşbulduk Canım.Teşekkür ediyorum..
şekerey hoşgeldin cnm birzck kendınden bahsedersen süper olur=)

selam herkeze bugün almanyada resmi tatil ve uzun bi aradan sonra buraya yazabilme firsatini simdi yakaladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…