Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anaaaaaaa inanmıyom yaa
tansiyon demek yaptı mbluee
bende diyom eşime buna alkolmü karıştırdılar acabaa

balım ara ara ölçtür tansıyonunu eczanede düşüp düşmedini kontrol et cnm bu arada halsizlk yorgunlukt a ypr tansıyon düşüklüğü

brck işte bu sbepten doolayı sürekli kontrol ettir tansıyonunu ve tuzlu yoğurt ayran iç bolbol biraz toprlıo ınsanı takıbıne görede ayran içmeye dvm çünkü öle iyi geln bi ilaç vs. yok dikkt etmk lazım saedece çntandada mutlka tuzlu bişyler blndur aşın dönerse falan allah korusun olsun yanı

Bende geçen Ispanalı makarna sosu aldım marketten Maggi nin onu yapıcam bu akşam.
Birazda kyma var patlıcanlar sağlam kalmışsa dolapta karnı yarık yaparım

yuhh cesarete bak yaa

güz ilk ve son oldu balkondaa
çokta iyi oldu

bir musibet bin nasıhattan ıımıs tabe.

ben o şekilde korunuyorum.... ovulasyon döneminin bitimine 5 günde kendim ekliyorum ama...

nası guvenıyon o yonteme kıs cok cesaretlısın . bızde esım korunuyo ona ragmen elım yuregımde korkuyom tutcak dıye

brck o yesıl mercımeklı erıstelı dedığının ben yemeğenı edıom demekkı sen corbasını azcık fazla su koy corba mı oluo acep
bıde ıcıne köfte edıomm
köfte malzemesıde un kalın bulgur su

gülsünüm bende tansiyon yok ama varmıkii
balım sende tabiki tansiyon yok... şöyle düşün.. normal bir insanın abartılı tuzlu yemesiyle tansiyonun yükselmesi gibi...sorun edilecek birşey değil yani....

canım biz dediğin yöntem ile ovulasyon dönemi bittikten 5 gün sonrasına kadar korunuyoruz... sonrasında da reglime kadar hiç korunmuyoruz...

var cnm dıomya var daha uyguna ama ben onu almak ıstıyorumm farkedıyoo kalıtesı

eyi nan al ozmn zengin gaarsuuu :))
ben bu sabah denedim daha narenciye sıkacağımı
arzumun muşş
tır tır tır 2 greyfurtu 15 dk sıktı :)))

böcük nan o beşiktaşa diyolar dün duydum
çok hoşuma gitti ama anlayamadım tam onu desene
Allah Allah bastır beşiktaş vs gibim bişiyidiii

ben acılı şalgam içiyorumm çok seviyorum bende bişicik yapmıo:))

ayy ctesı babama gttık
orda kaldık pazar sabahı koçişn yanından annemle babamın yanına kactım
sarıldık ucumuz yattık
cnm annem cnm babacımm

balım şalgam hiç içmedim ama içinde düşürmeye etki eden maddde var herhall özllkle tuz katılıomukı içine

ama normal şartlarda tansiyonu yükseltmek için tuz düşürmek içinde sarımsak kullanılır

bal phılıpste onu sıkması 1 dk annem hemde son damlasına kadar 700 w sanırım

hangısını dıonkı dur duşunem cok kafam allak bullak hatrlayımda yazam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…