- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Bende geçen Ispanalı makarna sosu aldım marketten Maggi nin onu yapıcam bu akşam.
Birazda kyma var patlıcanlar sağlam kalmışsa dolapta karnı yarık yaparım
böcüğüm evet azdaha fazla su koyunca çorbası oluoo bence ymk die bashttım halı daha guzel=)=) ama bazılarıda o yemk dedimiz eçorba dio cnmm=)hımm dmk bulgurlu köftede yapıon köfteleri neyle tuturuon cnmbrck o yesıl mercımeklı erıstelı dedığının ben yemeğenı edıom demekkı sen corbasını azcık fazla su koy corba mı oluo acep
bıde ıcıne köfte edıomm
köfte malzemesıde un kalın bulgur su
Kıyamam yaaa.
Sıkı tutunsun sana güzellik.
Rabbim ikinizide korusun canım
efsun nası bişi olsun ve ne yazsın .. bu arada aramızda 3 gün varyapalım canım banada lütfeeenn
benim son regl tarihim 27 eylül
efsun nası bişi olsun ve ne yazsın .. bu arada aramızda 3 gün var
nan efsunn hayırlı olsunnn melek varmış heee ne güzel nan
cnm o hazır solardan peynırlısnı ve mantarlısı nı almıştık hiç beyenmedım berbatttı resmen
böcüğüm evet azdaha fazla su koyunca çorbası oluoo bence ymk die bashttım halı daha guzel=)=) ama bazılarıda o yemk dedimiz eçorba dio cnmm=)hımm dmk bulgurlu köftede yapıon köfteleri neyle tuturuon cnm
ayy brcjk yanen kıs çok güzleidii izleridm hep ağlardımtabı ozamnla rplatonık aşklarım vardıı=)=)
napim.... eşimden sürekli bekleyemem.... onuda düşünmem lazım...anladım gülsünüm beni götürmesinde dönsün varsın :))
ya o yöntemle ne cesursun valla ben bikere öle denesem heralde tutçağı tutar :))
efsun nası bişi olsun ve ne yazsın .. bu arada aramızda 3 gün var
napim.... eşimden sürekli bekleyemem.... onuda düşünmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?