Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tövbeeeeee 150 tl veriyim sus deseydin

bal63, Brck, efsun_zeren, gulsunn, heraaaa, MBLUE+, nursena07, prijuva

sustunuz

nan kızlar benim bugün yumurtlama günümmüş :)) zati gelen salgıdan anlıyom ben
organikçim o slagı yumurtlama dönemınde ooluo demi beyaz beyazmı oluo cnmm onu da dıyıverseene

annem benim içinde tavaf yapmış dün eşim içinde yapmış
oh maşllh cnm rabbım kabul etsın inşallah . aminnn
hamrat hatun senıı=)

asilmavi bol bol süt iç
walla benim yumurtaya alerjim var o yüzden bol bol süt içiyorum
efsuncum asil mavicim ikinizede diom ayva yıyın kıslarr göbişlere sürün gamzeli gamzeli olsun sizin melkler=)=)

guzcum pazara gittim geldim ablayla taşıyamıoda yanında yardıma gidiom pzrtesileri işten kaçmak için=)=)

hmde pazar fıyt arştırmaıs yapıom nerde ne ucuz diee =)=) dolmalık biberi kim 3 kusur dıodu burda 2,5 tl=)=) nardaşuan 1,25tl bakım akşm kaç olcak

pembe kelebenkçim ayy hakikaten zor cnm eş evde hata yaterkn işte olmak aman h emen gitte kocişine iyce bak ıhlamur falan kaynat ayklarınıda sıcak tut cnm tekrar dan çok geçmiş olsun

merhaba kızlar tekrardan mmaşı aldımmm içime bi çalışma isteği dolduuu ondan aka geldımmmm iş yappıom harl harl hamişlerr ohh ne güzelll konusuyorsnz siz olee bizde sizinle denyımlerınızı paylasıyok tecrube sahıbı oluyoruzz bnde ovulasyonu yenı öğrendim :) ayyy gecen haftadan mantrım var daha yapmadım bugun onu yaapyım barı sote seklınde plavım var bıde salata yaprım kendımeee :) esım aksam yemıcekmıss rejım olayına basladı baklım ne kadn surcek ayy bnde cok yıyormuusz gıbı karnı bahar aldım bı kılooo patlıcn var ıspanak varr ayy nasııl btrcksm puff :S:S

pembe kelbnkç.im ya müjver yap yada kıymalı yemepğini yada kabak graten yap cnm yad akızrt yoğurt dök=)

mblue geçen açelya akkoyunu gördüm tv de
gamzesi çok rahatsız ediyodu yüzünde kusurmuş gibi fazla
kilosundanmı ölee duruyodu anlamadım bölee derin çukur gibim
duruyodu ....
o anda soğudum gamzeden

hera hepsini heba etme kıs =)=) patlıcnları kzıert at buzluğuna karnıbaharıda haşla yarısını kızart yarısınıda yemk yap allam yeterdi size yarım kg ne etmeye 1kg alıonki=)=)

ıspanakta kavur yumurtalı yap yada börek yap yada yemk cnm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…