Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hera eşim bu sabah içti altın çilekten
şu anda tokluk değil açlık verdi sanki
açım diyo :)
bana ne der diyo 2 hap
benmi 5 tane yutmam lasım diyo anca keser :))

bal nekadan pahalnmış kıs öle pazrda hiç yoktu krımzıı biber cnm valla ben azıcık bulgur pılavıma atmak için doğrayıp koydum =)=)

asil mavi cnm herkesin gamzesi öle durmuo bence gamze çok yakışıo bnm kzunlerınçocuklarında=) hepsinde var odkan tatlılar yırım ben onlar

Mblue sen nasıl oluyorda mesai saatinde pazara gidebiliyosun anlamadım
patron hatunumusun sen de yoksam :)

ifadelerdeki rakamlarda neyin nesi.

Kelebenkçim kabak böreği yapabilirsin cnm,süper oluyor..

patikçim geçmiş olsun cnmm=)=)

ball cnmm heracım cnm ikinizde kocişlerinize ada çayı alınn sabhları aç karna içirin akşmlarıda tokluk hissi verir ve zyaıflmaya yardımcı olur artı sağlık demktır mıkropları öldurur=)=)

mblue zamanı geçti ya ondan pahalı cnm
portakalda pahalıydı en ucuz greyfurttu 0,75 kuruşçukk

ayy balım bıım zarda bi yerde vardı onunda fıyatını bılmıom ==)=) akşm giderken azıcık akrnıbhrla pırasa alım dıom yada ıspanakla pırasa kocişim svıo sebzeleri=)=)

önce yemeyi kesmesi lazım be cnm
ada çayını damacanayla içsede faydası olmaz
akşam tulumba almıştı yarım kilo
bana 2 tane koymuş tabağa
4 e bölmüş çok gözüksün diye :)
üstünede kaymak aldı bolcana sürmüş tabak dolsun diye
kalanını hepsini yemiş düşün artık rejimdeki hali buu
sabah boş kutusunu buldum mutfakta
ben yattıktan sonra mutfağa dalıyo :))

yaa kızlarr gecen cuma pazrdan kestane almısdımmm untmıyım dıe kapının arkasınd aposet filem var onun içine koydummm dün eve geldımm mutfakda kurtcuk var iki tanee masnın üstnde diyorum nerden geldı bunlar acepp eşimi çağırdımmm pirince bakdı yok cevızlere fındıklara bakdık yok sinir oldukkkk eşim posetin içine bakdı kestane megerse kurtlanmısss o kadr kısa sürede nasıl bozuldu anlamdım :S:S

balım senn içirde şöle bir fincan aç karna bakım iştahını azltmya etkisi olcakmı dene kıs nolcak sankim alla alla

iikı sustunuz dedım hee. 2 dk telefon caldı bı baım ohhhh almıs basını gıtmıs,
msallah masallah

abla kım kıs. ısten kacmak ıcın her yol mubahta

yaaaaaa nasıl başım ağrıyooooo

aynen ya neden kı bende aynı durumdayım gercı senın normal sımdı vucudunda kdar cok sey oluyokı

akşam ne yapsam acep yaaaaa

kızlar 4 tane kabak var
ne yapabilirim acilennn söleyinizzzz

ben hıc bısı olmayınca turlu yapıyorum kabak ıxıne az patates patlıcan yap at ocaga yarım satte psıısn

anam en çok ben konuştum
sımdı tabı sen konuscan bız dınlıcez tecrube olcan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…