canım yazdıktan sonra gordum 3, baskın olmus bu soru kusara bakma emı
brc len onu yersen aksama kadar ısyerınde nası duruyon delırtmıyomu . anaaaa ballı cerezmıs korkarım ben herıfe normak cerez yedırırken bıl ekorkuyorum
patikk nasıl yapıcam kız o böreğiii hep tarif et kocama yapimmmm
zaten aradım sesi çok kötü geliyo içim parçalandııı
öğle yemeği bile yememişş nasıl iyileşsin adam
patik ne ettiniz tatilde bol bol resim çektinizmi cnm?
evet canım ...
ya bende doktorla burda kafayı yedim istediğim doktorların fiyatları
uçuyorrr ... 100 lira bi muayene ..... cafer bez getir
canım kaşığın ucuyla tadımlık aldım bir iki kez ama eşim yiyomu bilmiyorum kaşıktan anlıyorum yiyip yemediğini oda bi kaşıkçık yer çünkü çok tatlı bişi sevmedim
böcük nan yakında 5000 olur senin maaş:)))
cnma nlıyorum senı bendede kardeş yokk arkadşları arayıp dertlşeçen başka çare yok annemede gece gece gidemiom ban yakın mınıbusle 30dkka ama gidilmezki koişle kvga edilip anneye mecburen bende senın yaptından yapıom gerçi topu tufe bikerem sinirlendirdi beni ama olsun =)=) boşver üzme tatlı canını öle evde ağlyıpta kendını yıprtma cnmmybulue canım aılem gıresunda ızmırde kımsem yok . zor oluyo gercekten dertlesıcek kımse olmuyo. esım bazen bana kızınca aılesıne gıdıyo cok kalmıyo ama genede rahatlıyodur . bende evde ole kendı kendıme aglıyorum. ne gıdecek bır kımse ne dertlesecek bı kardes oluyo yanında - kımse olmuyo zor gelıyo bazen gercekten .
canım mukunse kasık ucu olcunu kacırma zaten
var cnm apsaklımızda bel fıtı başlngııcı ar demiş doktor o raporlu 2 gun doktorra gidicek ti cnm tekrardanPasaklım yok bugün kızlar haberi olan var mı
ay sorma böcüşüm aynen bende 5te çıksam nolurki sankim çok kararıo hava artıkınnsen beşte çıkmıcakmıydın nolduuhava karardı be yaa korkuom yemınle
kışı bı bundan sevmıom hee
ne var bende kocem gıbı 4te cıksam
aman ne kebabı kız al fırından ekmek hamurunu =)=) koy içine patetsını peynırını kıymanı ne isitosan top top yap at fırına ohh içli ekmk giibm olıy tadına doyum olmıy ben bikerme pizza yaptıydımda hamuru azlttıydım ince olsun dıe ayırıdmında içine kıymalı harç vardı onu koydum üsperr ekmkçikler oldu tavsoye derım =)=)yemek olmayınca kevser kebap imdada yetişiyor bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?