Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım kaşığın ucuyla tadımlık aldım bir iki kez ama eşim yiyomu bilmiyorum kaşıktan anlıyorum yiyip yemediğini oda bi kaşıkçık yer çünkü çok tatlı bişi sevmedim

evet canım ...

ya bende doktorla burda kafayı yedim istediğim doktorların fiyatları
uçuyorrr ... 100 lira bi muayene ..... cafer bez getir

evet canım ben özel muaynanesine gitmicem özel hastanede çalışıyo doktor ssk anlaşmalı
sadece 20 tl verecem 15 günde bir
15 gün içinde tekrar gidersem vermicem allah büyük şehirde yaşayanlara sabır versin çok zoor

mybulue canım aılem gıresunda ızmırde kımsem yok . zor oluyo gercekten dertlesıcek kımse olmuyo. esım bazen bana kızınca aılesıne gıdıyo cok kalmıyo ama genede rahatlıyodur . bende evde ole kendı kendıme aglıyorum. ne gıdecek bır kımse ne dertlesecek bı kardes oluyo yanında - kımse olmuyo zor gelıyo bazen gercekten .

canım kaşığın ucuyla tadımlık aldım bir iki kez ama eşim yiyomu bilmiyorum kaşıktan anlıyorum yiyip yemediğini oda bi kaşıkçık yer çünkü çok tatlı bişi sevmedim

canım mukunse kasık ucu olcunu kacırma zaten

valla denk gelmedim ama yada geldim mi bilmiyom valla

biri birine gitmiş orta yemiş falan deniyodu ama pasaklı sanırım valla zahmet olmassa bulursan sevinirimmmmm

ocağımı dün akşam sildimm kızartma yapamam vallaaa

kelebenk ne tembellesın len sen
ocağını sılemezmışş
senden garu olmas:)

ball sende yemek yok dıe sevınıyon sankım o smıle ne öle

hava karardı be yaa korkuom yemınle
kışı bı bundan sevmıom hee

ne var bende kocem gıbı 4te cıksam

kelebenkçim..
hadi hatırına yaziim :)) (nan işim gücüm var geçmişi merk ediyom gidemiyom)

kabakları soy,çok küçük küpler şeklinde doğra..

içine karabiber ve az soğan koy ...

yufkanın yarısı kes..süt serperek ıslansın..birde yağ serp..
kabağı sıra şeklinde koy bolca..
dola kol böreği yap..
üzerine yumurta..haydi fırınaaa...

cnma nlıyorum senı bendede kardeş yokk arkadşları arayıp dertlşeçen başka çare yok annemede gece gece gidemiom ban yakın mınıbusle 30dkka ama gidilmezki koişle kvga edilip anneye mecburen bende senın yaptından yapıom gerçi topu tufe bikerem sinirlendirdi beni ama olsun =)=) boşver üzme tatlı canını öle evde ağlyıpta kendını yıprtma cnm

Pasaklım yok bugün kızlar haberi olan var mı
var cnm apsaklımızda bel fıtı başlngııcı ar demiş doktor o raporlu 2 gun doktorra gidicek ti cnm tekrardan

hava karardı be yaa korkuom yemınle
kışı bı bundan sevmıom hee

ne var bende kocem gıbı 4te cıksam
ay sorma böcüşüm aynen bende 5te çıksam nolurki sankim çok kararıo hava artıkınnsen beşte çıkmıcakmıydın nolduu

yemek olmayınca kevser kebap imdada yetişiyor bal
aman ne kebabı kız al fırından ekmek hamurunu =)=) koy içine patetsını peynırını kıymanı ne isitosan top top yap at fırına ohh içli ekmk giibm olıy tadına doyum olmıy ben bikerme pizza yaptıydımda hamuru azlttıydım ince olsun dıe ayırıdmında içine kıymalı harç vardı onu koydum üsperr ekmkçikler oldu tavsoye derım =)=)

ben sebze yemeklerını cok sefıymm ama esımhıc sevmıo
zorla pırasa yedı
ıspanak yemeğe alıştı bıde kabak neyım yapcem alışsın ıyıce

beyaz lahana sardım kaçkez yemedı hoşşık ben bayılıom oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…