hos geldın pruv. nerelerdeydn:)
prijuvaaa ben burda tuvalete zor gidiyom sen teyzene nasıl gidiyon anlamadım heee ohhh ne rahatsız
ben hemencık evlendım beklemedım
1.ayımızda nışanlandık 6.aymızda evlendık
cok süper olmuş brck akıllı garu senı
songul abla ben bıkaç urununu aldım memnun kalmadım nedense
hee beyaz esyam hep arcelık asla baska marka almam o ayrı
ama her markada kendı alanında ıyı
mesela bana göre phılıps kucuk ev aletlerınde 1 numara
braun epılasyonda ütüleı asla guzel deıl bunun gıbı
ümranıye şubesınden baya ucuza alıom o yuzden cokta guzel urunlerı ınanoooo ne güzel bn ordan bi gömlek almısdım kadıkoy subasınden 2 yıl oldu nerdeyse hala da gıyerım cok güzel :) ımmm bocuk o sıkacakda hem cok hos gorunuyoo hmde ozlıkleır güzelmiş bnde beendmmm bı kurtma mak bıde katı meyva sıkcagı var aklımda bakaımafyt olsuyn pruv:)
Elbette tatlım,dedim ya biraz da şans işi..
Phılıps benimde beğendiğim marka..
Epilasyon aletim phılıps ve 16 yıldır kullanıyorum,
ütüde de süper bir marka..
Songül ablacım kaplama yapmıyorlarmı o dişe..bnmde öle tek dişim vardı çok çürük..oydular çivi gibin kaldı :) sonra eski dişimin kalıbında diş taktılar..aynı eski dişim..
bende kendime ait diş kalmıyacak yakında zaten
oooo ne güzel bn ordan bi gömlek almısdım kadıkoy subasınden 2 yıl oldu nerdeyse hala da gıyerım cok güzel :) ımmm bocuk o sıkacakda hem cok hos gorunuyoo hmde ozlıkleır güzelmiş bnde beendmmm bı kurtma mak bıde katı meyva sıkcagı var aklımda bakaımafyt olsuyn pruv:)
kuaföre gitmemek için 35 40 tl vermim die.akşam epilasyon aletiyle bacak bölgemi koltuk altımı aldım.bikini bölgemi nasıl aldığımı sölesem gülersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?