Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay valla param olsa dakka beklemem yaaaa
hemen gider her bi yerimi yaptırırım bıktım nan almaktan:))

ben gtcemde korkuom cocum neyım olmaz dıe
özellıkle bıkını bölgesı ıcın

1200 tl tüm beden bızım orda hemde yapılan yer cok ıyı bı yer son model cıhaz almışlar
ama korkuom ya
bıtrme garantılı ve cıkmıyormuş

kesınlıkle ağda daha ıyı diğer yontemlerden ama ılerde belkıde yazın gıderm lazere

Ben bile epilasyon aletimi kullanmıyorum ki,
kızımla birlikte gideyim,onada güç vermiş olurum diye..
şükür melenkimide alıştırdım gibi gibi sir ağdaya,
önce epilasyon düşünüyordum amatekrar çıkabiliyormuş
onun içinde cesaret edemedim...
ben biraz tüysüz bir hatunum,bunuda ağdaya bağlıyorum..

amann bu bayanların derdi bitmiyor yaa..yok tüyü,yok adet sancısı,yok ilk gecesi,yok doğumu....:))

çeneniz kopsun emiiii

bende sir ağdaya gidiyodum sonra saldımm 45 tl alıyodu kompleeee bendede fazla kıl yok yaniii 1 saate bile kalmadan biriyo yaniii

ya kızlar ne var ayda ısınde gıdıyonuz kuafore bayılıyonuz paraları acıyonuz bacakalrı

her hafta makınaya zamanınız olursa yapın zaten her hafta yapınca mınnacık oluyo makına cok acıtmıyo

yada agdayı sıcacık yapcan yayıncan bı guzel sugumasını beklıcen ve yavas yavas ıtelıcen

cok acıdıgı zamanlarda emla dıye krem var ondan alın surun 37,5 felan fıyatı 5 adet var ıcınde 5 kerelık yanı . suruyosun 2-3 sat beklıyosun sonra agda yapın acımıyo

benımde cok az songul ablam
koltuk altım ıcın bıoder kullanmıştım ılk cıktığı dönemler toplasan 5 kez zor kullandım cok azalttı benımkını
mesela benım bacağımın ust kısmında hıc yokk
alt bacak kısmımın yanlarında hıc yo sadece ıc kısımda cıkıo
anneme cekmışım annemın hıc yok bebek gıbı
epılasyonla sanırım bazı bölglerım olmazmış görmezmış cıhaz
ama ıstıyordum

guz benım cnm cok tatlı hee
ondan alcektım o kremden sonra aman dedım almadım
sımdık alıstım gecen bı bayan onu surup cıkmış genede ayy cnm cok yandı dıe kıvrandı
cocu bıle var kadının o acıya nasıl dayanamadı anlamadım bıde kremlı yanı

kelebenk benımkı 30 dk sürmuyo

böcüküm epilasyon aslında heryeri görüyorda,
paket bölgesini sıkıştırabiliyor,onun için ağda en sağlıklısı.
benim bekarken gitmeye başladığım ve hala gittiğim bir bayan var,
güzellik uzmanı kendisi,bu işin diplomalısı yani,çok da temiz olduğu için
kızımıda götürüyorum,her gidişimiz olaylı oluyor ama bir yerden başlaması lazım.
ben alamam,canı çok tatlıdır,ee bende de o anlamda sabır kalmadı.

bu emla kremi sağlıklımı,nasıl kullanılıyor bilmiyorum.
Ezgi için almak istiyorum ama daha küçük,
kullanılması sakıncalı olurmu acaba??

bende bı onun ıcın karşıyag gıdıyordum
sonunda guzel ve cok memnun kaldığım bı yer buldum
anadolu yakasında
sımdık kapımın onunde

kanser hastaalrında kullanılıyo dıe bılıyorum ama hıc bılgım yok

hayır canım acımıyo hatta hıssetmıyosun bıle o bolgenı hanı dıscıden cıkınca dudagnı ısır ısır hıssetmessınya ynen ole .

hatta sıze bısı anlatımde gulun bıraxcık........

esım askerden gelcek hanı sımdı herıfı yanıma almıyom kac geclerıdır ayrı yatıyorumya o zamn ah yanımda olsa dıye dua ederdım
neyse askerden ıznemı ne gelcek

aldım emladan kullandım agda yaptım. ama ınce tugler var kıl bıle sayılmaz onalrıda belkı makına alı dedım . sıldım guzelce agda ızlerını basladım maknınaya anacım bı yerınde agda ızı kalmıs sanırım sen makına agdalı yere gelıcne dudklarını bı tuttt aaaaaaaaaaaaaaa makına basladı bosa donmeye dudaklarını kıstırdı . bu halde bı hıc acımadı dusun yanı kırmızı kırmızı oldu ama hıc acımadı
o kadın becermemıstır . nası acımıskı

yaa ole guvenılır bı yer bnde arıyorum ama bulamıyorum evımın yolunun ustunde bı kaç yer var ama hiç teömiz özenli biyere benzemıyo o yuzden epılasyonumu kendım yapıyorum hataa daha dun yaptım şimdilk no problemm :) emlayı bnde duymusdum hatta bazıları ılk gecede kullnıyormus o kremı acıyı azlattıgı ıcın

Herkese afiyet olsun arkadaşlar.
hava çok güzel,şöyyle bir dolaşıp geleyim ben,hem yürüyüş olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…