Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin canımm.
bu işin profu olarak sana ilk doktora gittinmi die sorcam..

ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah cnm hoşgeldin

mrb arkadaşlarrrrrr bende aranıza katılabilirmiymmm... benm de eşim işim var ama bebeişim yok 4 aydır çalaışıyoruz ama olmadıııı çok üzülüyorum....

mrb arkadaşlarrrrrr bende aranıza katılabilirmiymmm... benm de eşim işim var ama bebeişim yok 4 aydır çalaışıyoruz ama olmadıııı çok üzülüyorum....
4 ay kısa bir süre canım..hem üzülmemelisin..ne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşır..rahat bırak,çok düşünme,hiç ummadığın biranda hamile kalırsın..

ama öncesinde bi jinekoloğa başvurması lazım

ona gitmiş belliki fitil felan dio da ondan dedim :))
idrar yolları için üroloji daha kapsamlı ilgilenir..
bende oluyorum bazen..

iltihap yapıyorsa idrar yolları hamiş kalınamıyormuş felan die duydum..

Son düzenleme:

aa ne demek balım,akıl yaşta değil,baştadır.
elbette benim düşünemediğimi sizler düşünecek ve bana fikir vereceksiniz...
canımsın benim...
ayyyy,ağlayacam şimdi,vallahi ağlayacam
ama haklısın,hemde çok haklısın kuzucum ya...
biz 4 kardeşiz,3 kız,1 erkek kardeşim var,
ben kızların en küçüğüyüm,kız kardeş gibisi yok ama
işte kısmet böyleymiş
.

ay tüylerim diken diken oldu yaaaaa
deme öyle neden öyle dion
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

songül ablaya bizde bi bebe düşündürmezsek bu topiği yakarım nannn songül ablanın daha yaşı çok genç.ikinci baharınızı yaşarsınız songül abla

songül abla benimde bir kızım var,2.yi düşünemiyorum bile.çalıştığım için zorluğunu çok yaşadım çünkü..kızımda yaşadı tabi haliyle..hergün onun uyanma saatinde telefon açıyorum günaydın annecim diyorum bana söylediği ilk şey annecim ben uyandım seni aradım ama bulamadım beni bırakıp gitmişsin yine diyor.:2::2:içimden birşey kopuyor sanki..bende çok isterdim bir kardeşi olsun ama dediğin gibi ne sabrım ne gücüm ne sağlığım kaldırmaz artık.allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

arzusenol hoşgeldin canım

walla eşindede sendede bi problem yoksa belliki yumurtlama zamanlarını kaçırıyosunuz

sorması ayıp olmazsa yaşınız kaç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…