Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

başın sağolsun..ana gibi yar olmaz...
evet olmaz
sel allah sabır versin tatlım ruhu şaad olsun yerinde rahat uyusun

Sağolun kızlar.
Birer Fatiha okuyu verin bari.
Allah sizin analarınıza babalarınıza, çoluğunuza çocuğunuza eşinize uzun uzun ömürler versin.
Rabbim hiç birimize sevdiklerinin acısını yaşatmasın inşallah

kuzenim görümcesinin kızı evlenmişti 2009 haziran ekim 3 de bebeği oldu 15 gündür annesindeydi ayrılcaktı kocasından bugünde evde çıkıp gitmiş almış kızıda kaçmış kocasına hey allahım yaaa

1 paket margarin
600 gram toz şeker
50 gram çam fıstığı
Yarım litre su veya süt

Un helvası tarifi

Yağı, unu bir tencereye koyup kevgirle karıştırarak hafif ateşte sütü kahverengi oluncaya kadar kavurunuz. Sonra içerisine fıstığı atıp, fıstıklar da hafif pembeleşinceye kadar kavurmaya biraz daha devam ediniz. Fırstıklar pembeleşince yarım bardak suyu, üzerine serperek dökünüz. Bir tencereye 600 gram toz şekeri, yarım litre suyu veya sütü koyup bir taşım kaynatınız. Kaynayan şurubu, kavrulmuş unun üzerine birden döküp bir kere karıştırıp tencerenin ağzını kapatınız. Hafif ateşte kaynatarak suyu çektiriniz. Suyu çekince bir defa daha karıştırıp ateşten alınız. İstediğiniz şekilde kalıplaştırarak, servis yapınız. Afiyet olsun.

• 5 kahve fincanı un
  • 2.5 kahve fincanı tereyağ
  • 4 kahve fincanı toz şeker
  • 5 bardak su
Un helvası tarifi

Tencereye tereyağını koyunuz. Hafif kızınca, elenmiş unu da katıp, devamlı karıştırarak unu, esmer bir renk alıncaya kadar 30-40 dakika hafif ateşte kavurunuz. Bu arada, bir başka tencereye suyla şekeri koyunuz. Bir taşım kaynatarak şurubu hazırlayınız. Un esmerleşince üzerine şurubu dökünüz. Hepsini iyice karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp helvayı çok hafif ateşte demlenmeye bırakınız. Sonra ateşten indirip bir saat kadar dinlendiriniz. Sonra kaşık kaşık alıp aynı şekli bozmadan tabağa boşaltınız. Üstünü tarçınla süsleyip, servis yapınız. Afiyet olsun.

seellll kocamaannn bi fatiha gelde benden anneciğineee

aslında içinizde en eski evli benimmm ben yapmam lazım çocuk ama nerde bende o cesaret

geliceklermi birdaha buble=?neden gittiler

gelmezler canım artık :) valla çektim resti gönderdim herkesi..şuan benden kötüsü yok ama ne yapayım..ya onlar gidecekti evimden yada ben bavulumu toplayıp babamın evine gidecektim biliyorsun kuzumm..benim içim çok rahat yok,kim ne düşünürse düşünsün ne söylerse söylesin ilgilenmiyorum bu saatten sonra..

yok songül abla turşudan başka bişiy çekmiyo canım onuda kavonaza koydum getirdim yiyorum sabah kahvaltısında yedim

yuhh lenn bız 1 kıloyu yıyemıok
kestane bendede dolu görumcem verdı
ay böcüşüm bunu sneın melk patronunmu dedii eeee diee
hee halada keyfını beklıom cvp vermıyoo
hıh yapıyo
dedım yemek bıtmış ben cıkana kadar yenı ındım yemekten
şiş söle
şiş yedım
2 çocuk iyi de 3 ve 4 bence çok fazla...
yazık değilmi onların geleceği var birde..sadece duygusal bakımdan bakmamalı bu duruma..

ben öle düşünmuyorum tmm kendım yapmam belkı 3 4 ama keske yapabılsem belkıde yaparım
ama yapılmalı

hıııımmmmmmm ağzım sulandı walla şu turşuya dayanamıyorum yaaa tatlıyla pek aram yook

amamda kayntmışınız maş.. ben gelemıorum artık pek sık gelemıycemm ya arkadaş gitçekya işleri devralıyorum tamamıyla zatne karemıde bitiremedım .

bende yemk olaraktan
çorba
şinitzel
pilav
sigara böreği
mercimek salatası
brüksel lahanası
bide fanta bide minnik bir pastacık alıcam okadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…