Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

blueee, acil soru haşlamadan yapıyosun di mi brükselleri, ne olur yaz anama okutcam, dilimde tüy bitiyo tüm besin değerini suyuna heba ediyosun kadın diye, ben yapıcam haşlamadan diyince sen yersin diyo off naapcam anan mı var derdin var yaa(( 3 şeker 1kg ya falan mı ya fasulyedeki gibi biz yarım kg alıyoruz da.

böccüükk, dün 11 e doğru geldim eve ya yine, ondan yoktum bugün de uykusuzluktan migren coştu bakalım dayanbilirsem gelirim. brck'in dediği gibi meyve bedava sankim, bi de eve taşıması var.

patik, geçmiş olsun neyin var senin :2:

balcım ya anca yetiştim ucundan bugün size...

iyi setler

cık cık cık yapan var yapamayan var

he valla

yorgun kız öle deme
analar baş tacıı
Allah başımızdan eksik etmesin bırak nası isterse öle yapsın
ben kıramam nan anamıı

yorguncum tabıkı haşlamıyorum besındeğerleir gidio diee dibinede azıcık çay bardanın dıbınde su koyuyorum tatlım

yorgun kız öle deme
analar baş tacıı
Allah başımızdan eksik etmesin bırak nası isterse öle yapsın
ben kıramam nan anamıı

nan bal şaka ediyom yav, anama düşkünümdür ben ama böle didişmez de olmaz yani hayat çekilmez kendini dışlanmış hisseder benim anam benle inatlaşmassa böle konularda, sanki çok bilir de
yorguncum tabıkı haşlamıyorum besındeğerleir gidio diee dibinede azıcık çay bardanın dıbınde su koyuyorum tatlım

şimdi bu mesajı alıyorum ekrana ve çağırıyorum kendilerini

çıkan herkeslere iyi akşmlr hatunlarr ayy benım patron kızmış birine bağra bağra telde konuşuoo kıslarr

ayy karnem çok şugar oldu he ortalama notuda 70 verdim=)=) çok başarılı bir öğrenci sayılmaz ama nesee =)=) harika oldu karnem vallah=)=)

mbluee, şekerli su iyi mi geliyor bulantıya gerçketne???

bu arada mblue, nurdan siz ikiniz gelecek haftanın adayı mısınız yoksa, ben zaten korktum dün okuyunca her hafta bi hamile çıkarıyosunuz, evlenince çıkıcam bu topicten

nurdan anladım sen evliyasın, sabrına hayran kaldım, yeni mi taşındınız yoksa o komşu yeni mi geldi, yani esas sorum ne kadar zamandır dayanıyorsun, dayanmayı düşnüüyor musun? bence maalesef yok ya da kalmadı deme zamanın gelmiş gibi de, yakın da temiz havlu nevresim de isterse güldüğüme bakma biz de hasta bile olsak hiçbir şey istemeyiz komşudan karşıda bakkal var sonuçta market var her yerde ama hani kırkyılda yolu yordamıyla isteyen komşu sorun değil de, böylesi pes valla

bayılan smile yok muuu....unutmuşlar sanırım..ben onu çok seviidimm..

dondurma yiyende yok

ben de o ikisini bi de dizi çekimlerine falan tam uyan pis sırıtmayı çok seviyodum

ayy karnem çok şugar oldu he ortalama notuda 70 verdim=)=) çok başarılı bir öğrenci sayılmaz ama nesee =)=) harika oldu karnem vallah=)=)

ee hangi dersler var peki??? eski mesajlara bakıyorum ama göremedim daha

yorguncum gerçkten iyui gelio şekerli suu karın ağrısınada iyi gelirr mide bulntım şkrli su içince geçio allahtan

yok kıs ne hamişi hamiş değilim ben sadece tansıyonum düştü birdenn okdar=)

yarın remsını çekip atarım cnm karnemızın =)=)

yorguncum dersleri ayım saana
aşk
sevgi
sadakat
öpücük=)
güzel sözler
hediye alma
sürprizler
mesajlaşma
önemli günleri hatırlama
dışarıda yemek
pazar kahvaltıları
şevkat
tertip
düzen
sakinlik

toplam ortalama puanını =)70 verdim kocişime not verirken çok cimri davrandım hee bendne örtmn olmas=)=) not konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…