Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

blue kaça kaç şey yani bi bardak suya ne kadr şekr peki? benim kullandığım ilaçlardan ve stresten çok sık mide bulantım oluyo, ders anlatmak ölüm gibi geliyo o zaman düşün nası güleryüzlü olucan konuşucan ayakta

karneyı şimcik nasıl atçem hatun =)=) alet hırdavat yok yarın artıkın ==)=)
nese şekerler ben kaçarım mucuks size iyi akşmlar

harika olmuş yaa yok yok olur mu sen gerçekten işi iyi biliyosun, ömür boyu öğrenci olacağına göre notu bol versen, yayılırdı ders çalışmayı bırakırdı, böyle daha iyi olmak için motivasyonu olur aha bi ara benimkini puanlayayım ben de bu listeden bakalım kaç alacak

karneyı şimcik nasıl atçem hatun =)=) alet hırdavat yok yarın artıkın ==)=)
nese şekerler ben kaçarım mucuks size iyi akşmlar

ee boş karne falan mı buldun netten? nasıl yaptın ay çok beğendim, bu topicten güzel fikirler çıkıyo yaa

kızlar varken ben çalışamıyom
onlar çıkınca bi gazlıyomm günün işini yapıyom
iyiki erken çıkıyolar :))))

yemek sıkıntım yok çok şükür
eşim pek sebze yemeği yemiyo
o an ne canımız çekerse onu yapıp yiyoz

hehee, valla iyi ki erken çıkıyolarmuş o zaman eskim emsajları okuyorum da büyükada'da 160 çift kişi miyid süpermiş ya, çok pahalı ada'daki yerler normalde. bi kere biri bir topicte güzel pansiyon dediydi ama sorunca isim vermediydi valla.

valla yemek olayı en çok hatta tek düşündüren şey beni, pöff
işler az olunca bugünlerdeki gibi kolayda yoğunlukta çok zor bi de aç gelince yemek yapıcak hal ve sabır olmuyor, şekerim düşüyor.

he anlık indirimdi yani, neyse boşver yine çkar belki uyguh fiyata motel falan öğreniriz siz de gidersiniz biz de:)))

ohoo, daha çok var,daha söz -nişan dönemi istiyorum ben, içimde kaldı zamanında (( tabii o muhtemelen bunca yıl oldu o dönemlere gerek yok diye düşünüyor, etrafımızda çok az bekar kaldı onlar da hep 6 ay içinde falan evlendiler yüzük taktıktan sonra (yaşları benden de büyük olan arkadaşlar)

madem karar verdin
bence fazla uzatma
söz nişan yap ama düğünle arasını çok uzun tutma
tabi imkanlara bağlı herşey ama
ben mesela şimdiki aklım olsa bu yaşa kadr beklemezdim
daha erken evlenirdim
ama işte imkanlar el verdiği kadrıyla
imkan varsa biranönce girin dünya evine :))

selam kızlar
yeni eve geldim
bu akşam kaynanayla kayınpeder geliyor
haftasonundan kalan poğacalardan allahdan dondurucuya koymuşum onları ısıtıcam
birde hazır kek aldım napim
şimdi gidip mama yapıcam kocişle bana
byeeee

balcım, 5 yıldır beraberiz, ben evlilik fobisini yeneli daha 1 sene olmadı onu diyeyim. eski evliliğim ve anne-babamın evliliği etkisiyle bu konuda çok çok kötü düşünüyordum. şöyle ki adam evlenme teklif etti diye ayrılıyordum neredeyse, allhtan olgun biri de benim tüm manyak tepkilerimi sabırla yonttu.

şimdi işte iş-güç durumlarımızı düzenlemeye çalışıyoruz, daha doğrusu sıra onda ben zamanında (evlilik lafına alerjim olsa da biz evlilik kelimesi kullanmadan ilk 6.ayımızdan itibaren çoğu şeyi planladık, konuştuk) evlenirsek bu çalışma şekliyle ne anlamı olacak vb düşüncelerle iş değiştirmeyi düşündüm,aradım da ama bunun çözüm olmadığını mesleğimden ayrılırsam zaten mutsuz olacağım anlaşıldı. şimdi o saatleri esnek durumlar yaratma çabasında, ama tabii yani olmasa da o planlar bi yolunu bulacağız. ama benim eskiden 2 şer yıl hayalim vardı ,böcüğün bi tavsiyesi olduydu 1 er yıl iyidir diye ama en az 2 yılı öyle yaşamak istiyorum, tabii seneler geçtikçe daha kısalır mı bilemiyorum büyük de konuşmak istemiyorum ama 1-2 ay olmasın lütfen yaa içimde kalacak yoksa. gerçi şu anda sözlü nişanlı gibiyiz, öyle ıvır zıvıra takılma yaşlarını geçtik (hani aile, çeyiz vb falan) ama bilmiyorum boşandığımda kendime bu sözü vermiştim bakalım hayırlısı...tabii her şeyi konuşuyoruz yarına sağ çıkacağımız belli değil, ama bak fobimi yenmişim ben de sıcak bakmaya başlamışım ki sizlerle aynı topiğe geliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…