Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağolun kızlar belim hala çok ağrıyor ama şükür hafta sonundaki gibi değilim daha iyiyim
yarın öğleden sonra gidip mr sonucumu alacağım
inşallah bişi çıkmaz inşallah kas sıkışması falandır
iğnelerim var her gün gidip oluyorum öyle çok yakıyor ki belimin ağrısından çok iğne olduğum yerin ağrısından oturamıyorum

fakir ama gururlu nuromm

ya konusu gelmişken eşim minnak olsaydı evlenmezdim heralde,şöle boylu poslu olcek (anaaam jeyyar smile yok oldumu şimdi)

boyundan posundan etkilemniyom ben daha çok

nan gönül bu hepsine konabilinnn
ben heç bakmadım boya posa
Allah verdi gani gani :))

teyzemde anahtara enantar diyor:)

ayakkabıya benim arkadaşım vardı çocukken ayakbu derdi :))

senin defter kalabalık galiba nann

Son düzenleme:

işllh tatlım bişi çıkmazz
Allah şifa versin ve sonuçlar teniz çıksın

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine haberdar et bizi de tamam mı güzelim??

bide ilimon var
bal aferin bi de alıntılamışın sil nan onu :) bende silicem
defterim kalaba diil

Çok geçmiş olsun tatlım,inşallah
sonuç istediğin gibi çıkar.
..

efsun sen bu yazıyı yazdığımda ya çok uzakta olcan yad okımıycan cnm ama genede geçmiş olsun :)))

nan bizim oralılarda böğrek der brck

patik annaneciğin nurlar içinde yatsın cnmmm

Son düzenleme:
benim annennem çok komiktir

antibiotiğe antifirik der

pastaya paspas portakala portekel der bankamatiğe matematik der

kayınvalidecikte h leri söleyemez eşim çok dalga geçer
ırsız,amsi
kaybolmaz diyemez kaybelmez der

efsun sen bu yazıyı yazdığımda ya çok uzakta olcan yad okımıycan cnm ama genede geçmiş olsun :)))

nan bizim oralılarda böğrek der brck

patik annaneciğin nurlar içinde yatsın cnmmm

naaaaaaan burdayım baaal uzaklarda değil damarında kanınım sen bensiz yaşayaman hayatınım canınım

paskalım acil şifalar idliyorum cnm inş. bişiy çıkmaz

efsuncm cnm kaşlarının ortasından doğru kaşlarına yavaş yavş ov başını bırazazcık rhtlatır. kendıne dikkt ett

ay benım kocama benle aynı boyda ne etçess=))=) hemde miannacık =)=) 165 falanız yaklşık olarktan =) ben onun ruhuna inceliğine aşık oldum ama evlenınce =)=) kocişimın huylar değiştii pek bi sinirli olup çıktı iş stresi uzunden bide rhtsızlığının vermiş olduğu bir streste var tabikim rabbim bana yardım etsin inş.. kocişimde sağlına kavuşsun tez zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

patikim kusura bakma,yalnış okudum ama düzelttim tatlım...annecine uzun ömürler diliyorum...

Brck patikimin annesinin ömrünü uzattık tatlım,yalnış anlamayıda düzelttik bu arada...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…