Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar

nuro formundasın yine walla başım çok ağrımasına rağmen çok güldüm alemsiniz

cahil kalmayın nan sepet o sepet
sele bisiklette oturgaça deniyo tabisssiii :)) ( abiye kuzu omuz atma smile))

Merkez üssü Saros Körfezi olan 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 04.51'de meydana gelen deprem, Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul ve çevresinde de hissedildi.

CAN VE MAL KAYBI HENÜZ BİLDİRİLMEDİ

Çanakkale'de vatandaşlar, Saros Körfezinde meydana gelen depremin ardından, yeni bir sarsıntı ihtimaline karşı sokaklarda ve açık alanlarda bekliyor.

Valilik Kriz Merkezi yetkilileri, il genelinde şu ana kadar can ve mal kaybına yönelik herhangi bir bilginin kendilerine ulaşmadığını bildirdi.

Telsiz anonslarıyla uyarılan Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm cadde ve sokakları gezdi. Yapılan kontrollerde, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Depremin ardından, evlerinden dışarı çıkan vatandaşlar, yeni bir sarsıntı ihtimaline karşı, sokaklarda ve açık alanlarda bekliyor. Bazı vatandaşlar, ısınmak için ateş yaktı.

evet bende sabah duydum,can kaybı yoktur inşallah.
Rabbim felaketlerden korusun milletimizi...

pasaklım geçmiş olsun nasıl oldun ??????sonçlar nasıl

boşver oluyo zamanla cnnını sıkma sen birazcıkkk sabır etmeyi öğrenmek gerek bazen ben sinirlenince enteressans esler çıkıo benden eşimdei ne var gene neye sinirlendin diyince zor tutuyom çenemi açmım die=)=)

bal: kıs çok güzlemiş kazak bnmkı gıyse bu tarz alırıdm vlla hemen =)=)

bnm kociş s ben m giyiyom ay zatne göbişimde çıkmış moralmanımda çöktü püff boynumda ağrıoo hepp

ya hakikatenn gece deprem hiçç duymadımm uykumda haififtir aslında yorgunluktan derin uyuudöm heralde ayy rabbim herkesi korusunn

cahil kalmayın nan sepet o sepet
sele bisiklette oturgaça deniyo tabisssiii :)) ( abiye kuzu omuz atma smile))
hep bun annemin marifetleri bu ben ona sele diyerek büyüdüm ben
fakir ama onurlu bi aileydik biz eskiden sonradan parayı bulmuştu babam
o zaman annem gerçekleri gördü ama çok geç olmuştu artık biz yanlış bilgilerle yolumuza hep devam ettik sayesinde
üveye - övey köye köv diyen bi annem oldu benim:))

ya konusu gelmişken eşim minnak olsaydı evlenmezdim heralde,şöle boylu poslu olcek (anaaam jeyyar smile yok oldumu şimdi)

boyundan posundan etkilemniyom ben daha çok

ya konusu gelmişken eşim minnak olsaydı evlenmezdim heralde,şöle boylu poslu olcek (anaaam jeyyar smile yok oldumu şimdi)

boyundan posundan etkilemniyom ben daha çok

aynen tatlım bende boyu posuna bakarım
çünkü etrafımdaki erkeklerin boyu kısaydı nan:)))
evleneceğim adam uzun olsun dedim oda maşallah
bende xl bi tip olduğum için mecbur bakıodum uzunlara:))

Nurdan Bursalılar börek derken uzatırlar..böğrek gibi..sen öle diyonmu
sus allah canını almaya annem dio da ben alıştım artık börek diom:)))
aahh anne ahh okul zamanlarımda onun yüzünden çok dalga konusu olmuştum hala anlatır güleriz:)))
bide bi lafı vardır bikaç bişeyler:))bu nedir yaaaa

patik benimkide irileşti nan evlenince bu arada biz m den l ye geçmişiz kız arada l aldığımda oluyor yanlış söledim hihi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…