diziye bakam dedim herkes bakıyo ,sırtımda ağrıyo die iş miş yapmadım..(ama bugün daha iyi)
gözüm doldu çevirdim,en son kanala döndüğümde kadın eve gelmişti..dans ediyolardı karolinle adam,ne sexi kadın yawkırmızı elbise o biçim fizik felan
gece yarısı nasıl çıktı o kadın hapisten ki
bal işleri arttır koca ramazan yattınız zaten nan arayı kapatın artıkın:))))))))))))
ah yavrum kıyamam geçen bana da olmuştu oay biri aradı şimdi beni cepten,sizinle taşınabilirmiyiz die (bayılan simile)
ayy nasıl terledim..utandım iş yerindeyim..tanışamazsınız evliyim ben dedim..duydu herkes çok utandım((
hmm evlisniz diyodu birde (olsun der gibi) kapadım suratına ..(kızgın smile)
diziye bakam dedim herkes bakıyo ,sırtımda ağrıyo die iş miş yapmadım..(ama bugün daha iyi)
gözüm doldu çevirdim,en son kanala döndüğümde kadın eve gelmişti..dans ediyolardı karolinle adam,ne sexi kadın yawkırmızı elbise o biçim fizik felan
gece yarısı nasıl çıktı o kadın hapisten ki
ay ben,m hemen elim ayağım titrio yaaaanan niye sinirleniyonuz anlamıyommm
sapık işte
heçte kendimi yoramam valla onun için
kapatır giderimm
bilmem brck kaptırma ozmn ben siparişi verdim ona göre :)))
yok nan o bi gün otobüüsteki insanları görünce ağlarım çok sulu gözlüyüm demişyi ya ondan diom beee..esra eroldamı hamileeee
ay biri aradı şimdi beni cepten,sizinle taşınabilirmiyiz die (bayılan simile)
ayy nasıl terledim..utandım iş yerindeyim..tanışamazsınız evliyim ben dedim..duydu herkes çok utandım((
hmm evlisniz diyodu birde (olsun der gibi) kapadım suratına ..(kızgın smile)
nan ben hamile olursam ersa erol gibi otobüsteki insanlara bile ağlarım nan
ne olacak benim bu halim:)
geçen bi arkadaş dio eşim hamilşe çok ağlıo
benimki de hemen valla ben hamile olursa nasıl başedicem onu düşünüom:))
ah yavrum kıyamam geçen bana da olmuştu o
çok sinirlenmiştim elim ayağım titremişti sonra burdan birine verdim bi daa arayınca nan eşlimi nasıl ararsın dedi bi daha aramadı
be biçim insanlar yaaaa
kelebuşşş ne rahat nan ohhh kayınvalide yapmış hepsinii
yine yaşamak istermiydin kebelek kaynanayla mutlumuydun
valla bana artık atmıolar atıolarsa ben duymuomdur sinirlerim bozulmasın die mp3 çalar takıom:)))kızlar bana da çok laf atıyorlar ya
Kesin biri işletiyor tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?