Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

olsun evli olmam bişeyi değiştirmez gel deseydin de bi sopa çektirseydin ********e...

he valla öle benim gibi geline yapılır tabiiiiiii

isterdim şöleki ; yemeği orda yiyeyim , çamaşırım orda yıkansınnn , ütüm orda yapılsın ama ben evimde yatayımmmm

bi dizi çekimimi yapayım diosun yani onu kendin yap iyi bari
kız akşam asprin aldırdınmı novalgin aldır daha iyi yıkar

ay nurdan çok güldüm

hakket efsun ne alaka hamilemi :))) yirim seni kız hamş :)

eeeeeee hormonlarım horon tepiyo anaaam napıyım

o karı ota moka ağlıyo benim gibide otobüsteki insanlara ağlar tabi kendi kaç yüz milyarlık arabalara biniyoo

patik aklıma ne geldi bak
geçen sene filandı
adamın biri 7/24 hep arıyo
ama aradığında beni sevgilisi sanıyo
yani karının biri kocasını bu adamla aldatıyoo
ve beni o kadın sanıyo
ben ne dediysem ne ettiysem yok hala o kadın sanıyo ve yaptıkları fantezileri anlatıyo
açmasan mesaj çekiyo pis yaptıklarını
ben en sonunda bi kaç gün açmadım hiç teli
sonra bana gelen mesaj şöle
kusura bakmayın numarayı yanlış arıyomuşum
gerçekten siz değilmişsinizzz

brckkkk açık eczane bulamamışşşş kocacımmm

ben kendim hallederim bundan sonrada size bişey sormucam nan paso dalga geçiyonuz

siz ananızın karnındamı öğrendinizzz heee

psikopata bağlamayın ulan beni

aylık almama 2 gün kaldı 2 tl param varrr

heytttttttttttttt dağılın lennnn

efsunnn sende hava yapma nan hamişsin diye bişey demiyonnn de get seni kim napsınn

burda atsalar atsalar lafı nuroya atarlarrr

ayy sabh sabh maş. amada çene yapmışınız garularr

cnm çok güzldi akşamm kociş gelene kdr sofrayı hazırladım yemklrı hazırladım da müzüikle kendimi yetişriemedim =)=) makyaj falan yapamadım yanı bide müzik açıcktım bulamadım kocşimn sevdiği müziği ferudundan kara kara aççaktım =)=) karnyeede bayıldı =)=) notlar azıcık düşük geldi paşa zademe dio dışarda yemk 100 yazman lazımdı ben hep dıom dışarda yiyek die dedi ayy gülgül öldürdü benı nese yedık içtik ben hiç demedım bugun 6. ayımız faln die nese sonra içeri geçtik çay demledım pasta aldıydım üsütnede 1 mum dıktım=)==) brlkte ufledık dlk tutup =) sonada koklaştık bi dizi duş =)= ) tv izledik osmana baktıkk=)=) sonra ben yattım odun kocacımda playstation oynadı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…