ee canım senden önemli değil ya napıcaksın söyle bence aynısını nasıl bulucanay ben dün eşimin gömleğine domestos sıçrattım maviydi gömlek benek benek açıldı rengi hep nasıl yaptım anlamadım yaa
yeniydi de gömleği çok seviyodu sarardan almıştı
bi duysa napar beni acep hemen kardeşimin çantasına tıkıştırdım gömleği dedim git aynısından al bulur inşallah bugün bakacaktı :26:
ya çocuk bu ana anasında başında olacak tabieeee öyle işte,hele birde
rahat bir anneyse karşılaştığınız daha neler görürsünüz neler...
benimde uzun zaman önce dersane zamanlarından bir arkadaşımı yemeğe almıştım,
eşi ve çocuğla geldi,yedik içtik,tatlı olarak da benim meşhur tatlım kazandibi yapmıştım,
servis yaptım,anne olacak arkadaşım kendi servisini daha 1 yaşındaki
bebeğine verdi,çatalıda verdi,geri-sini siz düşünün.
o kadar rahattır ki,vallahi duvar kağıtlarım bile kazandibi yedi,
bu kadar rahatlığı kaldıramam ben vallahi,ama o zaman gençtim herhalde...
songül abla ikimizde de aynı sorun var bugün domestosmuş o çamaşır suyu bende iki kere okudktan sonra çözdüm:)))Pasaklım domates renk mi açıyor bacım ya??
ayyyyy kendime güldüm vallahi,bende böğün birşey var
yanlış okuyorum herşeyi, domestosu domates ...
gülün hadi....
annem bunu yapıo ama pirinç koyuyo bide mutaka kıyma eklio içine ben kıymalı sevmiyorum amacnm şöle anlatıyorum balcım iyi oku=)
beyaz lahana yaprakları haşlanır
iç için gerkli malzemler
soğan
bulgur
salça
nane
haşlanmış patates
tuz
ilkönc esoğnlar kavrulursalçası atılır bulgur kavrulur pişiriilir içinepı,ulbiber karabiber atılır haşlanmış eizlmiş patateste eklenır ve iyice karıştırılır heryerıne salçalı bulguru karışsın die sonra
sarma işlemine balanır tek tek sarılıp fırın tepsisine dilizilir fırına atılır üsütü az kızarınca salçalı kzıgın yağ gezidirilir =) afiyet oslun
balım tarifini veririm elbette ama
ona göre tepsinin olması şart bi kere,
şekeri yakacaksın ya...
hani şu aliminyum mu derler gri gibi tepsiler var ya onun orta boyu...
bende istioyurm tarifi yaaasongul abla hakketten kaznadıbı tarıfnı alabilrimyiiz=)
annem bunu yapıo ama pirinç koyuyo bide mutaka kıyma eklio içine ben kıymalı sevmiyorum ama
ben normal sarma içi hazırlar gibi hazırlıyorum lahanaları kaynatıp sarıyorum çok güzel oluo zeytinyağlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?