Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüş bizimde düğün var
ama ben çeyrek takanlardan başkasını hatırlamıyom..
durumlarına göre ve kendi durumuna göre hareket et cnm

balll biz wienerwald dan soyluyoruz heppp çok beğeniyoruz sipariş şeklinde direk getırıyolrr bugun de şirkete soyledım bıraz oncee yarm piliç

evlenen arkadaşımızın kardesı
arkadaşımız gelmış ama takmamıştı bızde dıok arkadasımıza takarak
bütün kardeslerıne gıdr takarsak batarık len

öle evde dolu baklıyat varda sebze yok h sonu pazara markete gıdılcek
akşam a101 den fınısh seysınden aldım cok hesaplı yaa
ama polar almadım beğenmedım

yumurtlamazsanız ıyı
bende hep tavık alırım sınıtzel kuşbaşı yada butun
ama artık butun almam hazr alcem yaa haşlamasına kıl oluom haşlanmıo bı saat

hera bızım orda var ama almamıştım hıc bı denerım ordan

ay sağolun kızlar yaa içimi rahatlattınız
evet yeni evlendiğimiz zamanlarda bende öyle gömleklerini pantolonlarını heba etmiştim sağolsun hiç bişi demedi daha
ama aşkitomun bu gömleği yepyeni daha bi de seviyo ki görseniz hafta sonu gömlek giymez ama bunu giyiyodu
neyse kısçem pıtırcanım bulur aynısından inşallah bulamazsa acı gerçeği açıklamak zorunda kalacağım

Son düzenleme:
ay tavıktan bıktım diyom hera da mekan veriyoo :))
sağol tatlım 10 sene görmesem aramam walla

böcükkk solee bnceeee :)
bncede videoyu ızleyıp kım taktysa ona takmak lazm şimdiki altın ögüt bu herkes bole yapıomus

baaallll kocan sevıyo dıe biliyorum ole yazmısıdn şimdik mecburen sen de yemn lazımmm guvenılır dıe verdım mekannn :)
evet mbluecmmm verıolr yemk paramıııı :)

bende evde durunca annemle yemek yaptım ben soydum o pişirdi
zeytinyağlı taze fasülye var kabak dolması var annem biraz sarma getirmişti
makarna ve çorba vardı ama onlar bitti
bu akşam dolma biter sarma biter yanına çorba da yaparım
yarına yemek düşünmek lazım

bende zorda kalınca yaparım genelde tıvığı yosam öle hergun hergun tvık etmem ben : biz sebze yirik köfte yirik bide bol kıymalı ymk etmeye çlışıom ama kıymayıda pek öle tüketemedımız için ymklere az jkullnıom mecburen artıkın köfte ypmya çlışıom ne edim onuda ayda yıld akzırtıom çıkarttıp kokuo dıee kızrtma pek etmıom ben yaa=)=) işte bi dun sigara böreği kzırtım bide işinitzeli okadan =)=)

tabısı takana takarım cnm
abısı esımın yakın arkadası ama takmadı ee bızde gıdıp hem kardesıne hem ona takamayız
onun düğününde takarız dedım

pasklım bugun varsa yarını düşünmeye başlada ön hazırlık et kuzum =) bend eeve gidince ıspnklarımı yıkımda yarınada bi ıpsnk edım =)=)

heraa ymk parnaı harcıcana evden getirsenen nan

bn bı tek kuru kofte severımmm :) onu dısında kofteyı sevmıyorum fazla bnde sebze yyemklerını yapmaya calısıyorum cogunluklaaa bn hafta sonları tavuk gunu olrk ayrladımmm pazr evdeysekkk tıvıkdırrr ,mantr greaten ve saltyla bırlıkde: ikimizde cok sevıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…