bizde normalde kayınvalidemlere gideriz
annemler halamlar dedemlerde toplanır ama biz pek gitmezdik kayınvalidemlerde olduğumuz için
dün tam tersi oldu kayınvalideme gitmedik annemlerleydik
kıs sus ağlatma beni şimdi....
günaydın kızlar
bugün yoğunum
sabah tükkan açıklmadan dalmışsınız
mşllhh dır dır
akşam hep yalnız kalıommm
neyse bugün avans günü
listeleri yapmam lazım
herkeze iii muhabbetler
gülsüncüm hoşgeldinnn...
günaydın kızlar
bugün yoğunum
mşllhh dır dır
neyse bugün avans günü
listeleri yapmam lazım
herkeze iii muhabbetler
gülsüncüm hoşgeldinnn...
benn bu patconcuk bozuntusunu öldürürüm..
adam bankadan 18,000 lira para çekmiş
hesaplara baktm
hatta biraz önce bankadan aradılar 16,000 yatması gerekiomş
açtı kasayı saydı bi tomar para onu götürfdü bankaya
geri kalan tomarı da koydu kasaya
ama daha benm maaşımı vermedi ayy Yarabbm delircemm
günaydn tatlmm
ara ara gel ama kıss
günaydın kızlar
bugün yoğunum
mşllhh dır dır
neyse bugün avans günü
listeleri yapmam lazım
herkeze iii muhabbetler
gülsüncüm hoşgeldinnn...
işte ben de aynen böyle yaptım,sadece hindistancevizi serptim yani öyle güzel olmuştu ki anlatamam size...kısa sürede de hazırlanıyor hem...
30 dk. bile sürmedi öyle söyleyeyim...
2 su bardağı un
2,5 su bardağı şeker
2,5 su bardağı süt
1 paket margarin ya da tereyağ ( ben yarı margarin yari tereyağ kullandım)
yağ tencerede eriyince unu ekledim 20 dk. kadar un pembeleşinceye kadar kavurdum karıştırarark
ayrı bir kapta süt ve şekeri karıştırdım kaynatma falan yapmıyoruz sadece ikisini katıp birbirine şekeri eritiyoruz
işte ondan sonra unun güzel kavrulma kokusu geldikten sonra şekerli sütü üzerine ekledim,hızlı hızlı karıştırdım,önce bulamaç gibi oluyor sulu bir şey çıkıyor ortaya bir an aaaa bu nasıl çeker ki diye düşünebilirsiniz ama öyle olmuyor sütü çekene kadar karıştırdım,çektikten sonra ağzını kapatıp 5 dk. dinlendirdim.Sonra da pasaklının halası gibi :))) yemek kaşığı ile şekil verip tabağa dizdim üzerine de hindistan cevizi.....ya deneyin kızlar çok lezizdi çokkkk
casperim iste cnm,ağlamayan çocuğa emzik vermezler yani..bıktırana kdr iste,o utansın ...
patron diimi bitanemmm hepsi aynı....
benim patronda aynı seninki gibi...
adi herifler..
ayy zaten kıskanıyom siz dır dır yapınca ben olmayınca
işler geç biter gibiii
kaçamak yaparım
iyi yapmşsınız canm
annemlere gidemiyorsak eşim kayınvelidemlere de gidelim demiyo
üzülüyorum çünkü annemlere gidemedim diye
o konuda anlayış gösteriyo saolsn..
tamam tamam sustum bu ara geçtm zati arızaya durup durup ağlıom evi özledim die
benim annemler bize çok yakın ilk evlendiğimiz zamanlar neredeyse hiç çıkmıyorduk
şimdi artık hafta içi pek uğramıyoruz hafta sonları biraz kayınvalidemlerle biraz annemlerle bişiler yapıyoruz görüşüyoruz falan
ay bu arada patronuna da sinir oldum çalıştırmaya gelince çalıştırırlar ama para vermeye gelince yok :mymeka:
ya kızlar bende size diyeyim patronla konuşacağım bu hafta sigortamı ödeyeceğim dedi ama hiç ödememiş tam bir ay çalışmıyorum diye başlangıç yaparım demişti 20 günlük öderim demişti ama ödememiş babama söyledim madem öyle çalışma sende dedi sizce ne yapsam?artık haftada 4 gün çalışacağım hatta 6 bile olabilir yasal olarak ödemesi mi gerekir nedir usulü;? :ecrin_bebek:
yani parça parça mı ödeyecek yoksa mesela bi ayda ben 24 gün çalışacağım 24 mü ödeyecek ? 2 ay oldu söyleyeli ödeyeceğim dedi ama baktım hiç ödememiş babam da o zaman çalışma diyor ama ben bırakmak istemiyorum
yani parça parça mı ödeyecek yoksa mesela bi ayda ben 24 gün çalışacağım 24 mü ödeyecek ? 2 ay oldu söyleyeli ödeyeceğim dedi ama baktım hiç ödememiş babam da o zaman çalışma diyor ama ben bırakmak istemiyorum
adacım sen regl oldunmu tatlım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?