kız adacmm
doğru düzgün korunsanda böyle korkmasan her ay kaydirigubbakcemile3
çekirge misali olcan bak bi ikii üçç bebiişş dicez:ecrin_bebek:
bnmki istemez olsa kara kara düşünürüs heral..canım bizlerde ayda 20 gün çalışıyoruz... c.tesi ve pazar tatil ve sigortamız 30 günden ödeniyor... mantıklı olan da bu zaten... çalıştığın kadar değil... izin gününüde ekleyip ödeyecek...
canım benimki 21 inde... merak ve korkuyla bekliyorum... dün akşam benimki artık yatak odamızda bebek sesleride olcak diyip durdu... kızdırdı beniiiikötükedihüso
cnm sen değil zaten işveren bu kanunu düşünsün
seni öyle yada böyle yapmak zorunda sigorta
uçarı kaçarı yok..
jean eğer çalışmak zorundaysan başka bir iş bul öyle rest çek aa yok çalışmak zorunda değilim diyorsan çık karşısına sigortam tam yatacak de yatırmıyorum derse bende çalışmıyorum dersin
bide şuan tam bılmıyom ama devlet öduyo ssk lıları
2008 yılında eğer ssk sı yoksa devlet tamamını oduo
kadınlarda 18yasından sonra erkeklerde 30 yası aşmamaksüretı ıle sanırım
yanı bızım haberımız olmadan işverenlerın 300 öduom laflarına ınanmayın
devlet çoğunu öduo
sanırım ılk gırışte 5yıl devlet oduyo snra diğer senelerde yarısı çeyreğı dıye dıye
artı bıde ssklı olunca enaz 50 tl almanız lazım maaş+50 bekarlar
adam gibi korunmak...........
ya işte bu kişiden kişiye değişiyor...
ilaç kullanmaktan korkuyorum eee diğeriyle de nasıl böyle bir kaza oldu bilemedim
ertesi gün hemen ertesi günü hapı içtim ama...offf içim daralıyor
hoşgeldin canım... ben yemekteydim valla hiç üstüme alınmıyorum...:))anam bı selam verdık alan olmadı pataklıcam sızklerı heklava:
dun askam beyaz melegı seyredıyoruz. benım adamı zar zor ıkna etmıstım evımızı alalım sonra yaparız bebek dıye. beyaz melegı seyrederken demezmı ben ıslerı duzelteyım yapalım cocuk hemde 1 tane degıl 3-4 baya bı yapalım dıye. olllllllllllduuuuuu canım dedım
nevar ben ım ıs duzelınce calısmana gerek kalmaz dıyo.
dedım bende onca sene senın sana bebk yapayım dıye okudum dıdıdndım zatı dedım az kalsın kavgaya donuyodu bu mesele cokk sıcak bı konuya
bnmki istemez olsa kara kara düşünürüs heral..
hoşgeldin canım... ben yemekteydim valla hiç üstüme alınmıyorum...:))
off off nasıl başetcez bunalrla bilmem...
yaa biz dün birkaç ziyarete gittik.. herkes bebek soruyor.. birde sorma tazları düşünüyormusunuz değil... bebek varmı... neden hala yok....kötükedihüso ee bu kadar sorgu sual benimkini gaza getirdi tabi... ikna etmiştim ama yine bebek diye tepeme çıkmaya başladı..:1closedeyes:
hoşgeldin canım... ben yemekteydim valla hiç üstüme alınmıyorum...:))
off off nasıl başetcez bunalrla bilmem...
yaa biz dün birkaç ziyarete gittik.. herkes bebek soruyor.. birde sorma tazları düşünüyormusunuz değil... bebek varmı... neden hala yok....kötükedihüso ee bu kadar sorgu sual benimkini gaza getirdi tabi... ikna etmiştim ama yine bebek diye tepeme çıkmaya başladı..:1closedeyes:
e yuh ama,daha dünkü evlisiniz yani..ilk geceden hamile kal istediler heralde
canım benım ya sen de olmasan varya.
bebek konusunda aksam bende dedım jakuzili bir evde oturmakmı bebek sahıbı olmakmıole deyınce gozlerı parlıyo. ama zaman zaman dedıgın gıbı etraftan can sıkıcı seyler oluyo. ben sert tepkı verıyorum o yuzden pek kolay cesaret edmıyolar ımalı konusmalara. gecen kaynana dedı olsun beı bebn artık bende dedım valla bebeklı ve kırada eskı evlerde oturan bırı olcama cocuksuz kendı evınde oturmayı tercıh ederım dedım sustu kaldı.
ben seviyorum ve istiyorum.. ama zamanı gelince... 1 sene sonra...sizleri bilmiyorum ama ben kendımı cocuklu hayal edemıyorum. sankı hersy bıtcek tum hayatım mahvolcak gibi geliyo
ahh ahh.. seni o kadar iyi anlıyorumki canım... ama ona da alışılıyor... hiç strese girme boşuna..nüfus müdürlüğünden geliyorum
yeni kimlik için adım soyadım okunuyo
ama okdr kendi soyadıma konsantre olmuşumki
eşimin soyadını bile duymuyorum
eşim ben hamle yapmayınca o harekete geçti aldı hemen
ayyyy sanki benim değil yaa
nerdeyse ağlıycam
hele kütük tarafına bakmayın(
cüzdanımda hiç gözükmeyen biyere gizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?