Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

18-29Yaş Aralığında Olan Erkek ve 18 Yaşından Büyük Kadın Sigortalılardan 1/7/2008-30/6/2009Döneminde ışe Alınanlara ılişkin ışveren Hissesi Prim Teşviki:
Genç ve kadın istihdamı teşviki olarak danitelendirilen prim teşviki uygulaması 1 TEMMUZ 2008 tarihi itibariyle yürürlüğegirmiştir.
Teşvikten yararlanmak için;
Sigortalıyönünden aranılan şartlar;
1)Erkek ise; 18 yaşından büyük/29 yaşından küçük, kadın ise; 18 yaşından büyükolması,
2)Prim teşvikinin yürürlüğe girdiği 1 TEMMUZ 2008 tarihinden önceki altı aylıksürede işsiz olması,
3) Prim teşvikinin yürürlüğe girdiği 1 TEMMUZ 2008tarihinden sonraki bir yıl içinde (1 TEMMUZ 2008 ila 30 HAZıRAN 2009 tarihleri arasında) sigortalının işealınması;
4) Sigortalının fiilen çalışması;
ışyeriyönünden aranılan şartlar;
ılaveistihdamın, prim teşvikinin yürürlüğe girdiği 1 TEMMUZ 2008 tarihinden öncekibir yıllık sürede işyerinden Kuruma bildirilen ortalama sigortalı sayısınailave olarak alınması,
halinde, prime esas kazanç altsınırı üzerinden hesaplanan sigorta primi işveren hissesinin; Birinci yıl içinyüzde yüzü, ikinci yıl için yüzde sekseni, üçüncü yıl için yüzde altmışı, dördüncüyıl için yüzde kırkı, beşinci yıl için yüzde yirmisi Devlet tarafından (işsizliksigortası fonundan) karşılanır.

kız adacmm
doğru düzgün korunsanda böyle korkmasan her ay kaydirigubbakcemile3
çekirge misali olcan bak bi ikii üçç bebiişş dicez:ecrin_bebek:

anaam korkutma kısss..eyvahedigeldismile bende ilaç milaç kullanmıyom bi sürü ilacım var bide onu almıyım die (

bnmki istemez olsa kara kara düşünürüs heral..

2008 yılında bız öle ettıydık
şimdı bılmıom
kuzene sorarım akşam tukkanındaysa
malı müşavır

adam gibi korunmak...........
ya işte bu kişiden kişiye değişiyor...
ilaç kullanmaktan korkuyorum eee diğeriyle de nasıl böyle bir kaza oldu bilemedim
ertesi gün hemen ertesi günü hapı içtim ama...offf içim daralıyor

cnm sen değil zaten işveren bu kanunu düşünsün
seni öyle yada böyle yapmak zorunda sigorta
uçarı kaçarı yok..

tamam canım ben onunla iyice bir konuşayım tanıdık indirimi yapıyor galiba bana off hiç sevmem böyle şeyleri kötükedihüso

jean eğer çalışmak zorundaysan başka bir iş bul öyle rest çek aa yok çalışmak zorunda değilim diyorsan çık karşısına sigortam tam yatacak de yatırmıyorum derse bende çalışmıyorum dersin

bana göre çalışmak zorundayım,çalışsam iyi olur aileme göre senden bişey isteyen yok , konuşacağım patronla eğer yapmam derse çıkarım galiba yada babamla da arkdaş konuşması için babamı göndersem çok mu abes olur ?

tatlm o yasa ayın 16 sında son günündeydi
yani benm patroncuk onu kaçırmadan yapayım diye yaptı sigortayı
şimdi ödemesi gereken pirim 240 lira iken
140 oldu 100 u devlet ödüyo

tatlm sakiinn
bişi olmamştır yine
geçen ay ki gibi gelirsinn oleyy die diye
eşin biraz daha dikkat eder kafanız rahat olur canm

hoşgeldin canım... ben yemekteydim valla hiç üstüme alınmıyorum...:))
off off nasıl başetcez bunalrla bilmem...

bnmki istemez olsa kara kara düşünürüs heral..

yaa biz dün birkaç ziyarete gittik.. herkes bebek soruyor.. birde sorma tazları düşünüyormusunuz değil... bebek varmı... neden hala yok....kötükedihüso ee bu kadar sorgu sual benimkini gaza getirdi tabi... ikna etmiştim ama yine bebek diye tepeme çıkmaya başladı..:1closedeyes:

e yuh ama,daha dünkü evlisiniz yani..ilk geceden hamile kal istediler heralde

canım benım ya sen de olmasan varya.

bebek konusunda aksam bende dedım jakuzili bir evde oturmakmı bebek sahıbı olmakmıole deyınce gozlerı parlıyo. ama zaman zaman dedıgın gıbı etraftan can sıkıcı seyler oluyo. ben sert tepkı verıyorum o yuzden pek kolay cesaret edmıyolar ımalı konusmalara. gecen kaynana dedı olsun beı bebn artık bende dedım valla bebeklı ve kırada eskı evlerde oturan bırı olcama cocuksuz kendı evınde oturmayı tercıh ederım dedım sustu kaldı.

e yuh ama,daha dünkü evlisiniz yani..ilk geceden hamile kal istediler heralde

eee onlar eski kafadalar hala... düğünden sonra hemen bebek.. yaa benim kayınvalidem böyle üstelemiyor beni...

ahhahhh işte senin ev bahanen var canım.. bende oda yok....

sizleri bilmiyorum ama ben kendımı cocuklu hayal edemıyorum. sankı hersy bıtcek tum hayatım mahvolcak gibi geliyo

nüfus müdürlüğünden geliyorum
yeni kimlik için adım soyadım okunuyo
ama okdr kendi soyadıma konsantre olmuşumki
eşimin soyadını bile duymuyorum
eşim ben hamle yapmayınca o harekete geçti aldı hemen
ayyyy sanki benim değil yaa
nerdeyse ağlıycam
hele kütük tarafına bakmayın (
cüzdanımda hiç gözükmeyen biyere gizledim

mg_love....
tatlım çok hoş ve samimi bir başlangıç yapmışsın...
vallahi bundan etkilenmeyecek erkek yok sanırım...hadi bakalım ilk tepkisini de paylaşırsın artık bizlerle :)))

sizleri bilmiyorum ama ben kendımı cocuklu hayal edemıyorum. sankı hersy bıtcek tum hayatım mahvolcak gibi geliyo
ben seviyorum ve istiyorum.. ama zamanı gelince... 1 sene sonra...

ahh ahh.. seni o kadar iyi anlıyorumki canım... ama ona da alışılıyor... hiç strese girme boşuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…