Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

24 derken ?? tam biray değilmi
ctesi pazar filan saymıyuormusunuz yani anlamadım cnm??

yok canım valla bende anlamadım söyledim işte sempatiksalakcinni şimdi ben bu sigorta işlerini hiç bilmem size anlatayım doğrusunu söyleyin haftada 6 gün çalışacağım ya ayda 24 gün oluyor bu adam 24 gün mü ödeyecek yoksa tam mı ödeyecek?onu bilmiyorum birde eskiden konuştuğumuzda dedim 2 ay oldu baktım hiç ödememiş akannehir

dilek çok güzelmış yaa gel sen kırmızı beyaz lacı. alma
sadece beyaz al her yaz gıyın
bak seneye o renklerın modası geçer dıyım sana

kuşum öylede 2 tane babetim var beyaz 1 tane düğünde giydigim var babet bilekten bağlı önü acık kaydirigubbakcemile3 rengarenk seviyorum ben o pembiş gibi olanı alabilirm

cnm zaten herkez haftada 5 yada 6 gün çalışıor yani izin günü herkezin hakkı
tabiki tam ödiyecek
zaten herhafta işe giriş çıkış yapçak hali yok
sen bence diret başlatsın
işverenlerin işine geliyor 3 ay deneme süresi vs demek
kanunda yok böyle birşey
işveren işçiyi aldığı gün sigortasını yapmakla yükümlüdür
Allah korusun iş kazası geçirsen nasıl açıklıycak
denememi yapıyoduk diycek??
sen hakkını ara cnm
üstüne yatmaya çalışıyor belli..dişini göstermessen 2 yılda olsa yapmaz..

kuşum öylede 2 tane babetim var beyaz 1 tane düğünde giydigim var babet bilekten bağlı önü acık kaydirigubbakcemile3 rengarenk seviyorum ben o pembiş gibi olanı alabilirm

pembiş al o vakit kaydirigubbakcemile2 yavrum sen ne diyorsun bu duruma?akşam senle konuştuktan sonra oldu bu olay

haftada 6 gun calısrsan 30 gun ödemek zorunda yanı tam aylık primden cnm
normalde bızımde 6 gun calısıp yasal olarak 1 gun tatılımız var ayda 4 gun eder o 4 gun devlet öder

24 gün calısırsan 24 gunluk prım ödemek zorunda
bıde sen o ödemeye basladıktan tam 1 ay sonra ancak ödedığını görursun

casper sen mıydın maaş sıkıntısı çeken
yenı işe gırdım 1 hafta oldu tam
aylık alcam ınş.tam zamanında alırm
korkuyom cunku
kımse zamanında ödeme yapmıo

haklısın canım birde bu adam tanıdık ne gelirse tanıdıktan geliyor derler ya aynen öyle zamanında bu kursa 1 sene flan gitmiştim.Okul varken konuştum sigorta için dedi aylık 300 tl gibi maaliyeti oluyor bana yapamam girdi çıktı yaparım 10 gün öderim dedi,ya da istiyorsan tam ödeyeyim ama maaş almazsın dedi şimdi haftada 6 gün çalışmaya başlayacağım tekrar konuşacağım tam ödesin diye ya ödemem derse sizce resti çekeyim mi?babam öyle dedi madem ödemiyor o zaman gelmiycem dememi istedi bilmiyorumkismile

maddi sıkıntın varsa kendine yeni bi iş ayarlamadan rest çekme bence
adam hay hay çık ozmn derse ortada kalmanı istemem cnm...

cnm önce bı konuş ssk işi noldu de baktın mırın kırın edıo
iş bul kendıne sen onu rest çek

bide şuan tam bılmıyom ama devlet öduyo ssk lıları
2008 yılında eğer ssk sı yoksa devlet tamamını oduo
kadınlarda 18yasından sonra erkeklerde 30 yası aşmamaksüretı ıle sanırım
yanı bızım haberımız olmadan işverenlerın 300 öduom laflarına ınanmayın
devlet çoğunu öduo
sanırım ılk gırışte 5yıl devlet oduyo snra diğer senelerde yarısı çeyreğı dıye dıye
artı bıde ssklı olunca enaz 50 tl almanız lazım maaş+50 bekarlar

MERHABA KIZLAR

ay su patronların ssk odememelerı ınsanı delırtıyo pıs herıfler . sıkayet edelım tatlım sen bı maasını al gorsun sıgırtasız ıscı calıstırmayı ....

abow nasıl yani?ben ne diyeyim böcüğüm öğretin bana :hulya: haydin kk hatunları olumunekankayizsmile

hayır cnm tamamını değil
sadece işveren payını devlet ödüyor..

canım bizlerde ayda 20 gün çalışıyoruz... c.tesi ve pazar tatil ve sigortamız 30 günden ödeniyor... mantıklı olan da bu zaten... çalıştığın kadar değil... izin gününüde ekleyip ödeyecek...

hayır canım ya.....
unutmuştum hatırlattın bak şimdi....korkuyorummmmmm ya mafoldumben
sen oldun mu peki???

canım benimki 21 inde... merak ve korkuyla bekliyorum... dün akşam benimki artık yatak odamızda bebek sesleride olcak diyip durdu... kızdırdı beniiiikötükedihüso

2008 yılında olmaması lazım ama
benım şirketım özellıkle 2008 yılında olmayanları alıyordu
uyanıklaar

benden sonra başka kanunlar cıktı mı bılmem bakmak lazım
8 ay oluyo cunku

tatlm prosedür tam nedir bilmem ama
bi ayda 24 gün çalıştışsan o aylık pirimi 24 gün olarak yatırması gerekir

canım her ayın sonuda bildirim yapar ve yaptığı bildirime uygun prim öder
sen ödenen prişmleri ödendiği andan 15-20 gün sonra nette görebilirsin
kaç gün çalışırsan o kadar günü toplar ayın sonunda öder

anam bı selam verdık alan olmadı pataklıcam sızklerı he klava:

dun askam beyaz melegı seyredıyoruz. benım adamı zar zor ıkna etmıstım evımızı alalım sonra yaparız bebek dıye. beyaz melegı seyrederken demezmı ben ıslerı duzelteyım yapalım cocuk hemde 1 tane degıl 3-4 baya bı yapalım dıye. olllllllllllduuuuuu canım dedım
nevar ben ım ıs duzelınce calısmana gerek kalmaz dıyo.
dedım bende onca sene senın sana bebk yapayım dıye okudum dıdıdndım zatı dedım az kalsın kavgaya donuyodu bu mesele cokk sıcak bı konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…