Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay bızım bu kredi kartıda geldii püff eşim yarısnı ödedi kartlarında bi 600tllik kısmı duruo bide 350tl arabanın taksıtı var bnm amaşım zaten 800tl bakalım ne etçes bu ay ppüfff

böcüş bırk borcun harıcn içinde satçksada teli borç kapyın bozulcaksa boşa gitmesin satsın yane

böcük ucuz istemiyor

:82:heucuz olmasın
cnm ben diğer markalarada baktım amaınan hıc beğenmedım heğpsı taklıt
ayy bıkaç markada o yıkancak parcaları cıkartırken bıle kızlar ecel terlerı döktu
dedım bırak ya hıc acma acılmıo bıle ben bunu ne edım
bıkaçındada posayı ıcıne atıyo
bazılarındada bıcakları kalıtesız bazılarındada suzgec kısımları cok genıstı beğenmedım

ayy len kıslar benım azımın iççinde dişimn altında alt çenmde bebeyaz bi yara çıktı asıcıkda ynm şişti bıde boynum sürekli katur kutur edıo çeviridkçe ağrıoda offfffff noluo bana ya hep stresten oluo bunlardoktora gitsem sinirsıkışması dicek gene püffffffffff

Allah kolaylık versın cnm bız 2000 tl oduyok nerdeyse ama sukur oduyoz yanı

ya sureklı dusuyo bıde beğenmıo artık dıo takoz olmadan satım

mblue cnm benim yaptığım tarif bu arasına krema olmuyoo sadece üzerinde kremşanti var ama çok güzel oluyoo al bu tarifi de bulunsun sende garanti tarif çünkü
kremalı tarif de arasıtıracamm
Malzemeler:
•2 yumurta
•1.5 su bardağı toz şeker
•2 su bardağı un
•1 paket kabartmatozu
•1 paket vanilya
•yarım su bardağı sıvı yağ
•200 gr ıspanak ( püre halinde yarım su bardağı)
Üzerine:
•1 paket krem şanti•1 su bardağı soğuk süt Yapılışı:
1.Ispanakları yıka ve doğra. Tavada suyunu salana kadar kavur. Püre haline getirmek için rondodan geçir. Yada derin bir kabın içinde mikserle püre haline gelesiye kadar çırp.
2.1 paket krem şantiyi süt ile hazırla ve kek olasıya kadar buzdolabında beklet.3.Yumurta ve şekeri iyice çırp.(4-5 dakika kadar)4.Sonra içine yağ, vanilya, kabartmatozu, ıspanak püresi ve unu ekleyip karıştır.5.Yağlanmış ve tabanına yağlı kağıt konmuş tepsiye dök. 6.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişir. ( pişip pişmediğini kürdan ile kontrol et)7.Kıyılarını kes. (yuvarlak, kare vs.)8.Kıyılarını robotta un şeklinde kıy.9.Hazırlanmış olan krem şantiyi kekin üzerine sür.(kekin soğuk olması gerekir)10.Un haline getirilmiş kek parçacıklarını üzerine serp.

cvp vermiceni düşndüm ondan hıh sende bana ben iyi akşamlar dediğimde dememiştin hıh
hihi
gel barışalım nan yapma naz:92:

Son düzenleme:
Allah kolaylık versın cnm bız 2000 tl oduyok nerdeyse ama sukur oduyoz yanı

ya sureklı dusuyo bıde beğenmıo artık dıo takoz olmadan satım
]

böcüşüm bid eşimdi bizde gider gelirden fazla olduğu için sıkıntı çekiyoruz ayy nese rabbim tezzamanda sıkıntılarımızı bitirisin hepimzin inşalahh aminnnnn

hayır nan beceriksiz muhabbeti geçti ya ondan didim 320 die
hihihihi 320 bal kalk ayağa yavrim:)
yok sana esprik yaptımda
128 rbs olsun artık

böcük hakkaten yaa sen demiyor muydun çeyizimde iki tane var hiç kullanmadım meyve sıkacağı diye onlardan birini kullansana olm niye aldırıyon herife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…