Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ben bir yemek yiyim ama sizi gözlicem masamda yiyorum
bravo balcım tebrik koyuyorum sana sanırım söylediğin şey

Son düzenleme:
güz bence böle çözüm olmaz tatlım
ikinizede yazık bee
konuşun defalarca konuşun tartışın
birlikte çözüme ulaşın

izlemedim balkız..dışarıdaydıkya biz...

yaprak dökümünnü sonuna yetiştim anca..
sonrasında hem dinlenip hem nete giriyim dedim..
kavak yelleri başlamış kanalı değiştirmemişiz (ne saçma bir dizidir yaa )
gözüm takıldı msde yazışıyolar ama sesli konuşuyo sonra yazıyo
sanki öle yazışılır cam aç ölese dimi

duyanda 40-50 gün sancak :))
nedn uzaksın reglmisin??

güz yatağını ayırdıya ondan :))

fazla ayrı tutma güzcüm bence,sen bu hallere geldiysen koceni düşün birde ...:))

eşşekelr dusunsun onu

bole muayene edıyo sankı

güz bence böle çözüm olmaz tatlım
ikinizede yazık bee
konuşun defalarca konuşun tartışın
birlikte çözüme ulaşın

cokkonustum ma herseferınde yıkılan ben olurum balcım . onusunca hayır yalan solemeye devaöm edıcem demıyokı . tamamaskım yapmıcam askım vsss sonra aynı seyler oluyo . ben beklentımden vazgectım artık ne halı varsa gorsun .

Ben senin hayatından gıttım oglummm
Hadi dur o sarı odalarda durabılırsen .......

evet çok salakça bide mimikli konuşuyo

güz duygusala bağlama nan o şarkıya bende bayılıyommm
ya demek mantığında yapmıcam diyo ama sonra iradesine hakim olamıyo
yalan değilde kendine hakim olamadığı için
yalan atmış gibi oluyo..
bence yardımcı ol küs olmayla heç çözüm olmaz...

prıjuvacım cnmcm gel buyur ttlım ama yada şu geçnde yaptım kektenmı yapsam yada ağlyn kekmı yapsam kararsız kaldım =)=) ben en iyisimi bu seferlik ıspanağı yemk yapım =)

canım onalrı denedım ama hep basa donuyo. bende yıprandım artık . tercıhını yaptı . yatagı ayırmayı bı cozum yolu olarak gormedım hıc. olamazda zaten ıleısım kurulamdan cozum bulunabılırmı . sadece uzak kalmak ıcın ayırdım. yalancı bı adamın bna okunmasını ıstemıyom. benım duygularımı boyle hoyratca savuran bırının bedenımden faydanlasını ıstemıyorum. sadece dızı anlamında degıl, benım sıcaklıgıma kokuma bayılır. benı ruzgarda savrulmus yapraga cevıren bı adama ne dıye bu huzuru vereyım.
bana dokunan ellerı dıken olur batar sıcaklıgı ates olur yakar . istemem uzakdırsun . bu sorununu halletsın ole gelsın yanıma etmessede kendı bılır . bu son uyarı ona kendı bılır .

güz ozaman sende başla sigaraya gerekirse

daha neler o meretten kurtulmusken gerı zekal kocam yuzunden kendımı atese atamıyım yenıden

güz evt böyle düşünmektede haklısın cnm
peki şu anda ne durumda??
barışmaya uğraşıyomu
ve devam ediyormu kullanmaya??

prıjuvacım cnmcm gel buyur ttlım ama yada şu geçnde yaptım kektenmı yapsam yada ağlyn kekmı yapsam kararsız kaldım =)=) ben en iyisimi bu seferlik ıspanağı yemk yapım =)

saol cnm sen bilirsin tatlım ne istiosan onu yap tabi ki :13:
bak şu tarife ben bunuda denemek istiom çok güzel gözüküyoo
hatta kocişe gıda boyası bile aldırdımm
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/381659-tuanamin-yaptigi-gokkusagi-pastasi-resimli.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…