Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Biliyorum canlarım benim.

Burda canım darlanınca arkadaşım, dostum diyebileceğim kimsem yok

kimseden dost olmaz ben artık buna inanıyorum
yemin ederim böyle sizler sanalda benim arkadaşlarımdan daha yakınsınız bana.çünkü onlarla hiç bieşyimi güvenip paylaşamıyorum.

sel aşkolsun yaa biz neyiz burada ama

songül ablacım melek gibisin yaa ne desem ki sana organikim valla öyle nedir benim bu çilem bilmiyorum
ben kaç kez konuştum böyle olmaz dedim inan ki hatırlamıyorum ama hala bi çözüm yok hala yok

Moralim bozuk gülsün ya sinirliyim.
Hiç arkadaşım yok, arkadaşım sandıklarımda zaman zaman tavır alıyor falan sinirleniyorum.

canım yaaa anlıyorum seni... ama inanki bu zamanda gerçek dosttan vazgeçtim arkadaşlıklar bile kurulamıyor artık... herkes kendi çıkarı için yanaşıyor insana....sen de hakkettikleri kadar değer vericeksin onlara....asla fazla samimi olma..... bu zamanda oturup dertleşebileceğin kimse yok.... benim kardeşim kadar yakın kuzenim vardır... herşeyimde yanımdadır... ama çok özelimi paylaşmam... herkes benle herşeyini paylaşır ama ben paylaşmam... bak böylede devam ediyor hayat.... ben böylede mutluyum.... sıkıntılarımı mümkün olduğunca içimde yaşar ve hallederim...

sende umursama boşverrrrrr:))))))

kimseden dost olmaz ben artık buna inanıyorum
yemin ederim böyle sizler sanalda benim arkadaşlarımdan daha yakınsınız bana.çünkü onlarla hiç bieşyimi güvenip paylaşamıyorum.
Haklısın Biricik bende öyle

Sizin yeriniz başka kuzucuklar. Amainsanın çevresinde yaşayan insanlardan bir destek bekliyorsun yada daha farklı şeyler.
Ne olursa olsun arkasını dönen, eleştirisini senin yüzüne söyleyerek çekip giden insanlar olunca kırılıyor insan.
Ya da benim bünyem bu tür şeyleri kaldırmıyor bilmiyorum

kızlar bu filmi izledinizmi..

izlemeyenler izlesin çok güzeldi yaa..

biz bayıldık eşimle

oyuncakları pahalı olmasa alıcam valla :))

Son düzenleme:
Haklısın ama ben burda çok yalnızım :2:
selim nerde yaşıyorsunuz tatlışım??

Kocaeli

ya bişi sölicem sel ve songül abla az önceki konuya yorum yapmışınızda bana biraz garip geldi.
adam minibüste öyle bişeyi yapmışta
afedersin bu kızın giyisilerini nasıl indirmiş o işi yapmış hemde tutturmuş tamda bana pek inandırıcı gelmedi

Patikim inanırmısın önceden çok severdim film izlemeyi,
şimdi sıkılıyorum ya,eee yaşlılık herhalde,
bizde de baba kız seyrederler.
ama benim bu akşam dizim var yaşasın..
düriyenin güğümleri....

Biricikim kıyafetleri indirmesine gerek yok o sapıkların,
o işi öylede hallediyorlar,o kadar çok duydum ki garipsemedim bile.
ve herkese söylerim,ayakata gitseniz bile kızınızı sakın kadın olsun,
erkek olsun kimsenin kucağına vermeyin diye...
Allahım saklasın sapıklardan,kötü insanlardan...

kızlar ben çıkıyorum şimdi eşim gelmiş doktora gidelim inşallah kötü bişi çıkmaz bakalım çok merak ediyorum mr sonucumu
kendinize iyi bakın görüşürüz

valla binerken olmuş etek varmış baksana.
Ne biliyim

sabah kalktım boğazım acıyorduu
şimdi de sesim gitti gibii
sürekli hapşuruyorumm
sabah duş alıp öyle çıkmıştım üşüttm galiba napsam da yarına normale dönsem yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…