yok değilim
nebileyim istiyorum işte.
Çok sinirliyim yaaa.
Niye benim hiç arkadşım yok
noldu canım??
hayırdırrr
selcm noldu yaa
yanında olamasak da arkadışınız biz seninn
Biliyorum canlarım benim.
Burda canım darlanınca arkadaşım, dostum diyebileceğim kimsem yok
Moralim bozuk gülsün ya sinirliyim.
Hiç arkadaşım yok, arkadaşım sandıklarımda zaman zaman tavır alıyor falan sinirleniyorum.
Haklısın Biricik bende öylekimseden dost olmaz ben artık buna inanıyorum
yemin ederim böyle sizler sanalda benim arkadaşlarımdan daha yakınsınız bana.çünkü onlarla hiç bieşyimi güvenip paylaşamıyorum.
sel aşkolsun yaa biz neyiz burada ama
songül ablacım melek gibisin yaa ne desem ki sana organikim valla öyle nedir benim bu çilem bilmiyorum
ben kaç kez konuştum böyle olmaz dedim inan ki hatırlamıyorum ama hala bi çözüm yok hala yok
Haklısın ama ben burda çok yalnızım :2:canım yaaa anlıyorum seni... ama inanki bu zamanda gerçek dosttan vazgeçtim arkadaşlıklar bile kurulamıyor artık... herkes kendi çıkarı için yanaşıyor insana....sen de hakkettikleri kadar değer vericeksin onlara....asla fazla samimi olma..... bu zamanda oturup dertleşebileceğin kimse yok.... benim kardeşim kadar yakın kuzenim vardır... herşeyimde yanımdadır... ama çok özelimi paylaşmam... herkes benle herşeyini paylaşır ama ben paylaşmam... bak böylede devam ediyor hayat.... ben böylede mutluyum.... sıkıntılarımı mümkün olduğunca içimde yaşar ve hallederim...
sende umursama boşverrrrrr:))))))
selim nerde yaşıyorsunuz tatlışım??
ya bişi sölicem sel ve songül abla az önceki konuya yorum yapmışınızda bana biraz garip geldi.
adam minibüste öyle bişeyi yapmışta
afedersin bu kızın giyisilerini nasıl indirmiş o işi yapmış hemde tutturmuş tamda bana pek inandırıcı gelmedi
ya bişi sölicem sel ve songül abla az önceki konuya yorum yapmışınızda bana biraz garip geldi.
adam minibüste öyle bişeyi yapmışta
afedersin bu kızın giyisilerini nasıl indirmiş o işi yapmış hemde tutturmuş tamda bana pek inandırıcı gelmedi
kızlar ben çıkıyorum şimdi eşim gelmiş doktora gidelim inşallah kötü bişi çıkmaz bakalım çok merak ediyorum mr sonucumu
kendinize iyi bakın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?