Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla kızlar benim klasik bir kek tarifim var.... içine evdeki malzemeye göre istediğimi koyuyorum... havuç, ceviz, tarçın, portakal kabuğu, fındık...
o an canım ne isterse....
bende aylardır kek yapmıyorum yaaa........

evet haklısın ama çağrı merkezleri vardiyalı genelde bu yüzden eşim izin vermiyor patikim
bakalım hayırlısı bu kadar iş aramama rağmen bunca zaman karşıma bi iş çıkmadıysa vardır bunda da bir hayır ne diyim

çok gururuna dokunmuş anlıyorum seni işllh eşinde anlar ve eskisinden daha iyi olur aranız..hemen ümitsizliğe kapılma ama ve eşinden soğuma cnm

havucu rendeleyip şekerle suyunu salıp tekrar salana kadar pişirirsen ve öyle eklersen kekin içine sulandırmaz keki patikim

evt cnm bende öyle yapıyorum ama üzüm ve çikolatayı parça parça kırıp atıyorum içine..sıcaktan eriyolar çok nefis oluyo ozmn...

Hanımlar ben ıspanaklı keki denedim,deneemz olsaydı,
o kadar uzun sürdü ki,ıspanaklar çiğ olmaz diye kaynar suda şokladım,
sonra kurutucuda kuruttum,zaten tek tek yıkaması ayrı dert.
ama son dedim bir daha yapmam..hoşumada gitmedi yada ben beceremedim.

Pasaklım soğuk yerde çalışman seni hasta ediyor,
gençsiniz diye göz ardı etmeyin,Allah korusun inan sonradn çıkıyor..
çalıştığın yer nasıl bilemiyorum ama
patronunuza söyleyin,
en azından sizin olduğunuz yere kabin yaptırsın,olmaz mı??

alsana havuçlu tarçınlı cevizli kek

3 yumurta , 1,5 bardak şeker, 1 su bardağı süt, yarım bardak sıvıyağ, kabartma tozu - vanilya, un ( akışkan bi kıvamda olcak göz kararı yapıyorum) tarçın 2 havuç rende ceviz içi göz kararı

bütün malzemeyi çırp özellikle şeker ve yumurtayı iyi çırp hamur çırpma işi bitince cevizi tarçını koy en son havuçları kaşıkla güzelce karıştır yağlanmış kalıba koy 180 derece pişir

ben de gülsün gibi aklıma ne gelirse atarım ama kekin mazlemeleri bunlardır

aaa evet ben sütte koymuştum bak şimdi hatırladım 1 su bardağıydı sanırım
eline sağlık organik
evet mükemmel oluyor
ama kadayıfı çevirmek güç istiyo :)

Son düzenleme:
songül ablacım çalıştığım yer fabrikanın girişi
dış cephe komple cam ben direk döner kapının karşısında bulunuyorum
tek başıma bi bankonun arkasındayım
dış cephe komple cam olduğu için ısıtması imkansız kışın soğuklarda çok üşüyorum
arka tarafımda dışarı doğru açılan iki ayrı yöne doğru uzuun koridor var ve kapıları sürekli açık
her ne kadar kalkıp kapatsamda ben daha yerime geçmeden biri pat açık bırakıp çıkıyor
ve ben sürekli cereyanda kalıyorum burada kaç kez konuştum dilimde tüy kalmadı artık üşüyorum demekten
yukarıda insanlar tişörtle gezerken ben kazakla hırkayla oturuyorum burada
üstelik bir de dalga geçiyorlar benimle
keşke bi iş bulsam inan bi dk durmam burada

ben ilk 170 e atarım... sonra üzeri kızarmış ama içi hala pişmemişse 150 e düşürüyorum.... tabi ilk yarım saat hiç açmıyorum zaten fırını...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…