okudum biricik yazını..ayak ucumdan elektrik çıktı resmen ...
böyle bişi bence mümkün değil patik!!!!
yok artık daha neler ben hiç inanmadım...nuro ya neden mümkün olmasın??
eliyle zaten yapmış cnm olabilir bence...
oraya yazacak olsam zaten yazardım canım.nurdan başa saramıcam cnm geçmişi oku :))
herkesin fikri tabi..
ama lütfen oraya bunu yazma diye rica etsem..
her akşam o bahsettiğin milletle yapış yapış olunan otobüslere biniorum tatlımyapış yapış otobüse binilen sahneleri çoğumuz biliyoruzdur..
bu durumda kimse kimseye bakmak yerine ilerleme mücadelesinde oluyor..
bu durumda adamın eteğin altına elini sokması hiç zor değil..
10 yaşında çocuk 1 .basama çıkarsa yetişkin bir kişinin el hisasında olur zati nuro..
çamaşırda bol ise ki ben çocuklarda çok gördüm bol çamaşır (bilinçsizlik işte)..
hızlı bir hamle yapıyor adam..
şimdi sen söyle neden mümkün olmasın ???
sana bunun cevabını da vereyim çocuk yaşta oyun oynarken zedeleyenler kaybedenler çok var yakınlarımda da ya küvete çarpmış ya lastiklerle oynarken falan detay anlattırma bu farkında değil bence hala ne yaşadığının.bir de şunu sor kendine kim kendine neden böyle bir hikaye uydursun ?
evet tatlım yakınlarımdan birini biliyorum lastikleri duvar kenarına üst üste dizmişlerdi oda etrafında gezinirken bi ayağı içine bi ayağı dışına gelecek şekilde birden lastik üzerine oturuvermiş rapor almışlardı düşün artık.ay nuro çok güldüm :))
oynarken çarpıp zedeleniyomu nan :))
en güzeli bence dışarıdaki kötülüklere karşı korumak lazım evlatlarımızı yoksa daha neler gelir başımıza...annem bana ufakken hep paçalı kilot giydirirdi :))
eteğim açılır oyun oynaken sokakta diye..çocukluğum aklıma geldi yaaa...
evet tatlım yakınlarımdan birini biliyorum lastikleri duvar kenarına üst üste dizmişlerdi oda etrafında gezinirken bi ayağı içine bi ayağı dışına gelecek şekilde birden lastik üzerine oturuvermiş rapor almışlardı düşün artık.
balcım o öyle hafif bi çarpma olmamıştı küt diye oturuverdi lastiğin üstüne kız..nuro çarpınca zedeleniyosa
ellede rahatça zedelenir cnm bee
yok canı yokböle belki ama sen dedin ya çarpıp zedelemiş diye ondan şeyttirdim benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?