Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nuro aradı koptum gülmekten
olayla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı :))

selam etti bide :)

maş. garular gene bolbol çene etmişiniz düşmüş remsne =)=) boynum kopuoo off yoruldum bee kaçç saattir paspaortlarlan boğuşuom evrakllarla boğuşuom bi yarıdma gelir insan demeii

yirim seni balım benim

nese fısıtnıklar ben kaçar program değişti kayınvaldyee balıkyemeye gisdios=)=) ay balık bahane çağırdılar =)=) geçn hftada gitmedim dedim iyi gleios şimdi ben kçar teyyy ümrnıyelerre gitçem buralardan nese mucusk iyi akşmlar şekerlerrr

naber kıslar
bu saatte napıyonuz. benım adam ankaraya gıttı . rahatım bu aksam

he bak erken geldim, ee yoksun böcük nan çok farklı saatlerde yaşıyoruz. ben 10 gibi eve geldim de hii yine çekirdek dedi bu saatte allaam dur bakem tadım paketi bana bakıyo masadan fazla yorma kendini yav temizlik diye, topikte sırayla rahatsızlanalım birbirimize destek olalım benden sıra gelmez ya size, sayemde sağlıklı kalırsınız

yorguncum kızrtmasını yiycene haşlnmış patatesi bulgurlu lahanalı sarmasını ye tatlım daha sağlıklı =)=) patataesi az tutar bulgutu çok kullanırsınn

kızartmanın yerini kim tutabilir be ya, patatesin yani tek yediğim kızartma çeşidi ah ne olurdu o dokunmayaydı

pasaklııııııı, yaa gece gece karıştırmıyorum di mi, sen diil miydin iğneye giden, beli tutulan, ne bulaşığı diyon yaa az sık dişini biriksin bulaşık olmadı eşin yardım eder yav

blue böyle mi olucan yoksa, istemiyorsan şimdi allah korusun diyeyim :18:

heh, sonunda eve gidince dinlenmek gerektiğini anladı bizim çıtır blue da

kreması güzel olduda benim aklımda şekeri kapkara olana kadar yakın kalmış:)
zift gibi acı oldu

e olur öyle ufak hatalar, bir daha hiçbir şeyi yakmazsın ama her tarifi didiklersin kendimden biliyorum.

bluecum senle pazara çıkabilir miyim allah bereket versin.

özledım nan senı yorkunn
ama saatler uymuo anam sen nasıl yasıyon gunduzun gece gecen günduz:26:yazık saa
temızlık bıttı sayılır bugunde kalan kucuk işler var bıde yemek derdı
aman sen sen ol evlenme
bekarlık gıbısın yokmuşall bu buda sanacekırdek bulamazsan bu benden sana gelsın hayal et
hamm yap

sımdık cıkıom işlerım cok

hayrlı cumalar Rabbım tüm dualarımızı kabul etsın
hayırlı iş hayırlı eş hayırlı evlat versın
sağ elı sol ele muhtac etmesın
sağlık ve huzuru kapımızdan eksık etmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…