Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geçmısı okuyorumda nuroma katılıyom ben yaa
ınanamadım bı turlu
mantıklı gelmedı
cocuk yasta sonucta baska bı neden olabılır

yorguncum ay sorma ayatıp dinlnmk çok iyi geldi üdn kayınvaldemdede bişiy ypmadım oturdum öle mahmur mahmur hiç halim yoktu bulşıkları bilem yıkayamaıdm =)=) ama bugun iyi hissediyorum eve gidince iş çok süpür toozal sil sonra çamaşır yıka iş çok yanı yorguncum pazara tabiki birlkte gidebiliriz buyur gel ===)=) patatesstende azıcık uzakdur cnm bnm kocişte çpok sevıo kızrtmasını herzamnkoy onune yer =)=) ama ben her pazr bile yapmıorum artık bu pazr yğğpım kaç hfta oldu yzaık kocişime.
bebiş yok kıs o işte böle dlei divane kendimi paralamamdan oluo tansıyonum düşüo benımde süreklii

Son düzenleme:
hepinizin duasına ihtiyacım var nolur :94: yarın doktora gidicem dua edin
meleğim iyi olsun :18:

efsuncum inşallahh rabbimm sağlıklı sıhhatli kuacna aldığın günleride göstersin cnm inşallah bir sorun yokrtur rabbiimm sağlık sıhhat versin bebeğinee

sizlerin samimiyetine o kadar çok inanıyorumki inşallah size pazartesi günü müjdeli haberlerle gelirim

efsuncum inşallahh rabbimm sağlıklı sıhhatli kuacna aldığın günleride göstersin cnm inşallah bir sorun yokrtur rabbiimm sağlık sıhhat versin bebeğinee

allah razı olsun canım amiiiiin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma alırımda resimlerini paylaşırım sizinle

pasaklıdan haber varmı kızlar?

nuro sana çok teşekkürler
uzun zamandan beri okdr güldüğümü hatırlamıyorum resmen gözlerimden yaş geldi bee
kızım sen ne yaşlanırsın nede çevrendekiler yaşlanır mşllhh

günaydın sel ne vuruyon??

hayvanat bahçesi çeki aldım :) 2 kere gittik aslında ama
eşimde bende bayıldık oraya bu 3 olcak

günaydın sel ne vuruyon??

hayvanat bahçesi çeki aldım :) 2 kere gittik aslında ama
eşimde bende bayıldık oraya bu 3 olcak

Kız isteyerek olmadı 22 den hangi smile çıkcam dedim o çıktı şansına yane :96:

efsunum inşşallh cnm sen güzel düşünki herşey güzl olsun bak bugun cuma hepimiz dua ederıs minik meleğin için inşlalh herşey yolunda gidicek cnım güzel düşünki herşey güzel olsun

yenı gelen şkerler hoşgeldiniz cumanız hayır olsun inşallah gönlumuzdeki tüm dualarımız kabbul olsun şumubarek gunun yüzü suyu hürmeytinee aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herkese günaydınlar..
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde hayırlı Cumalar diliyorum hepimize..

Akşam by by diyemeden netim kesildi, :95:
birden çıkmadım yani...:82:
bu arada yeni smileylere bayıldım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…