- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bende dedim de patik yanında olsm üzerime atlıcaktı vallageçmısı okuyorumda nuroma katılıyom ben yaa
ınanamadım bı turlu
mantıklı gelmedı
cocuk yasta sonucta baska bı neden olabılır
yorguncum ay sorma ayatıp dinlnmk çok iyi geldi üdn kayınvaldemdede bişiy ypmadım oturdum öle mahmur mahmur hiç halim yoktu bulşıkları bilem yıkayamaıdm =)=) ama bugun iyi hissediyorum eve gidince iş çok süpür toozal sil sonra çamaşır yıka iş çok yanı yorguncum pazara tabiki birlkte gidebiliriz buyur gel ===)=) patatesstende azıcık uzakdur cnm bnm kocişte çpok sevıo kızrtmasını herzamnkoy onune yer =)=) ama ben her pazr bile yapmıorum artık bu pazr yğğpım kaç hfta oldu yzaık kocişime.he bak erken geldim, ee yoksunböcük nan çok farklı saatlerde yaşıyoruz. ben 10 gibi eve geldim de hii yine çekirdek dedi bu saatte allaam dur bakem tadım paketi bana bakıyo masadan fazla yorma kendini yav temizlik diye, topikte sırayla rahatsızlanalım birbirimize destek olalım benden sıra gelmez ya size, sayemde sağlıklı kalırsınız
kızartmanın yerini kim tutabilir be ya, patatesin yanitek yediğim kızartma çeşidi ah ne olurdu o dokunmayaydı
pasaklııııııı, yaa gece gece karıştırmıyorum di mi, sen diil miydin iğneye giden, beli tutulan, ne bulaşığı diyon yaa az sık dişini biriksin bulaşık olmadı eşin yardım eder yav
blue böyle mi olucan yoksa, istemiyorsan şimdi allah korusun diyeyim :18:
heh, sonunda eve gidince dinlenmek gerektiğini anladı bizim çıtır blue da
e olur öyle ufak hatalar, bir daha hiçbir şeyi yakmazsın ama her tarifi didiklersinkendimden biliyorum.
bluecum senle pazara çıkabilir miyimallah bereket versin.
efsuncum inşallahh rabbimm sağlıklı sıhhatli kuacna aldığın günleride göstersin cnm inşallah bir sorun yokrtur rabbiimm sağlık sıhhat versin bebeğinee
efsuncum kötü şeyler düşünme çok iyidir meleğin inşallah
günaydın sel ne vuruyon??
hayvanat bahçesi çeki aldım :) 2 kere gittik aslında ama
eşimde bende bayıldık oraya bu 3 olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?