- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Böcük şimdi sen bana gıcık oluyorsun ,öylemi yani....:95: :86: :88: :82:
guz cnum h.g cnm
herifle naptın aradımı
hımmmmm senin için artıkın Cumaları da izin alaceim.... :92: :92: :88: :88:
güz hadi hadi affettin artık
heh işte, zamanında bi emekli öğretmen ablam dediydi, o günden beri yaşam felsefem ev işi bir gün sonra da olur ama o sevdiğinle gezip eğleneceği zamanlar sınırlı insanın, geri gelmiyo...
yav, blueee inadına mı diyon hala :))) diyom ki biz de market market indirim bakmıyok, evde zaten indirim kağıtları hani dergi gibi diyon ya onlardan mevcut oluyo, posta kutularına bırakıyolar ya da zaten bir şey almaya gittiğinde geçerken alıveriyosun. ama onları gidip almak iş, zaman ona gidiyo anacım, araba yok bizde yayan gidiyoruz, iki üst cadde iki alt cadde, yan mahalle hepsi zaman alıyo, hee arabaya atla geçerken alıver tabii, arabalı yayanın halinden ne anlar, hıııh :)))
yorguncum inat yapmadım kıs şu insertler hakında anladım kapına geldini arba olmyınca zor oluyo anlıyorumblueeee lahanaları sardım dizdim anam fırına atıcak birazdan, içi çok lezzetli olmuş yaa
prijuva, oyy 1 yaşında mı, benim yeğen 3, 1 yaşının zorluğu vardı tabii ama o tatlılık gidiyo be büyüdükçeeşek sıpası parmağında oynatıyo şimdi milleti
balcım, koptum kelepçe benzetmesine, yaşasın özgürlük! :92:
tam takır mı denir nan ona, tam teşekküllü de bari
he bizim de kardiş yeğen için aldı, ailede ilk defa ağaçlı yılbaşı oldu
benim için de anlamı, ey hayat bak bi sene daha yaşadımyıllar önce ciddi bir kaza geçirmiştim ondan sonraları her yılbaşı biraz hüzünlenirim, ya o gün ölseydim, şu anki bazı sıkıntıları çekmeyecektim ama mutlulukları da tadamayacaktım der, şükreder biraz daha umutlu olurum. ama geçen yılın bittiğine çok sevinmiştim yılbaşında öyle bi anlam vardı, çok çok kötü bi yıldı
balım, affına sığınarak gülüyorum ama gerçekten çok komikti
guzz =)=) anası yetmedi babasınıda alatmaya karar verdirn=)=) istikararını koru cnm acıma =)=) yazık adama ama oda öğrensin senı üzmemeyi yalan sölememyi sen belli etme yumşama =)=)canım dun aradı ben 6 da cıkarım dddedı . pek yuz vermedım ıı dedım. ısten cıktım. eve gıttım baktım gıtmıs. sonra zıl caldı meger gıtmemıs spor salonuna gıtmıs bakmıs ben yokum eve gelmıs tekrar evdeyımdır dıye neyse
sobanı yakayım dedı guluyo bı sıınlıkler felan hıc oralı olmadım. ben gıdıyom dıyo ıı gıt dedım . gıttı neyse bu sabah 10 da ınmıs aryo ındım dedı haber verım dedım dıyo gene ıı yaptıntın dedım kapadım. yuz muz yok ona. bu sefer anasını aglatıcam yetmezsse babasını bıle aglatıcam . ama bole masum masul durmuymu ıcım erıyo valla. ama bellı etmıyom :90:
kıs böcüş kocan melek kimin sen ne dion yawaman onuda okudumm
sarmadı
şimdiden böleyse bu adamla ömur gecmes
hayatta ezdırmem kendımı
kıs böcüş kocan melek kimin sen ne dion yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?