Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

guz_1, MBLUE+, uğur böcüğü

ILK DEFA BU AKDAR AZ KISI GORDUM BU TOPIKTE . SANIRIM BUGUN HERKESIN COK ISI VAR

OPUYORUM SIZLERRİ

guz cnum h.g cnm
herifle naptın aradımı

canım dun aradı ben 6 da cıkarım dddedı . pek yuz vermedım ıı dedım. ısten cıktım. eve gıttım baktım gıtmıs. sonra zıl caldı meger gıtmemıs spor salonuna gıtmıs bakmıs ben yokum eve gelmıs tekrar evdeyımdır dıye neyse

sobanı yakayım dedı guluyo bı sıınlıkler felan hıc oralı olmadım. ben gıdıyom dıyo ıı gıt dedım . gıttı neyse bu sabah 10 da ınmıs aryo ındım dedı haber verım dedım dıyo gene ıı yaptıntın dedım kapadım. yuz muz yok ona. bu sefer anasını aglatıcam yetmezsse babasını bıle aglatıcam . ama bole masum masul durmuymu ıcım erıyo valla. ama bellı etmıyom :90:

Son düzenleme:
ayyy böcüküm o da yakında inşallah olcek,
şu yaş olayını bi kaldırsalar hemen emekli olacağım ve
senin yanında işe başlayacağım ...
o tempoda çalışmak nasıl bilirim,önceden bende Cumartesi bile çalışıyordum,
yarım gün bile olsa tüm günün heba oluyor.
inanırmısın otobüsle tıka basa işe giderken,yanımızdan geçen serviste rahat rahat oturanları görünce
""Allahım birgün bende böyle olur muyum"" derdim hep..
çok şükür oldu,Rabbim inşallah istediğiniz gibi bir iş
sizlerede verir..Hadi gıcık olma bana,gelde öpem nanaklardan.

aman onuda okudumm
sarmadı
şimdiden böleyse bu adamla ömur gecmes
hayatta ezdırmem kendımı

ay heryerim dökülüyo nannn boynumuda oynatamıyom boğazlar şiş anammmm çok pis hasta olacam gene
nan ne çürük kadınlarız yaa töbe

yorguncum inat yapmadım kıs şu insertler hakında anladım kapına geldini arba olmyınca zor oluyo anlıyorum

ay o lahanını içine bende bayıldım ama lahanylada süper oluyo iyce kızarınca al fırından üsütne salçalı yağ yap iyce erit ocaktada az salçayı kavur heryerıne gezidr bolbol offfff afiyet olsunn bizede yolla bee

guzz =)=) anası yetmedi babasınıda alatmaya karar verdirn=)=) istikararını koru cnm acıma =)=) yazık adama ama oda öğrensin senı üzmemeyi yalan sölememyi sen belli etme yumşama =)=)

aman onuda okudumm
sarmadı
şimdiden böleyse bu adamla ömur gecmes
hayatta ezdırmem kendımı
kıs böcüş kocan melek kimin sen ne dion yaw

brck gecmiş olsunn cnm ...
aynen yaa cok çürüğüzz...
bazen hastayım demeye utanıomm nan =)
yinee mii diecekler diee =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…