Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck gecmiş olsunn cnm ...
aynen yaa cok çürüğüzz...
bazen hastayım demeye utanıomm nan =)
yinee mii diecekler diee =)

ya işte ben hasta olsamda evde istirahat etmiyorumki yatıpta
evde hep iş peşindeyim hep ayaktayım o yüzdende sürekli aksediyor

böcüğüm aynen katılıyorum susuom susuom canıma tak ettrincede konuşuom çemkirito zorlan kendıne bazen=)=) ay sen gene 1 yılı geçmiş kuzum biz daha 6 aylık evliyiz bukadr kısa srede çemkirmeye başladık =)=) ama geçio hmencik kociş hatasını anlıo

ben dıpcık gıbıyımm
kocemde maaşını almış aksama yanına gıdemde borçlarımı tahsıl edımm keratadan

brck hastyken evde durmam nan bende 1 hfta hastyken evde bırkmadılar benı hiç=)=) iş yaparım die kociş bi anneme bi annesine taşıdı durdu beni bolbol ıhlamur karışık çay içip kendıme öle geldimcnm

brc kendını korumaya al . dıkkat et hastalıga yakalanmadan onlemını al

heyyyyyyyyy nabersinizz canlar

efsuncum valla ben essekler gıbım calısıyorum. buraya bılem takılamadım bugun

my bule ıstıkrarlıyım cnm ya . bu sefer ogrenecek mecburen ogrenmessede kendı bılır amannnnnnnnnn- dun dedım bunlar ıı gunlerın tadını cıkar bıraz cıddı bıraz sakacı totonu keserım senın heeee dıyo napcaksın dıyo . gorusrsun dedım.

len daha sene olmadı hacı o takvım tanışma takvımı27 aralıkta yıl olcakhak edıyolar valla
ayy eve gıdıom yemek yemış tabak ölece duruyo
ddım su yokmu barı durula bulasık mak.koy
baktımkoymuş demesem yapmaz belkıde
sankı ben calısmıom:95:kızdıma kafama dedım

guz nıe aranız acıldı
aferım bak buda benım yolumda
bu smıle tam benlıkk he:95:

efsun bende essek gıbı calsıom
keskem 2 gün calısıp 5 gun yatsak:97:

BEN GENE AKSAMCIYIM BUAKSAM. benımkı olunca gıremıyorum evden . kesfetmesın sıteyı dıye . yoksam hemen anlar kım oldugumu

böcüşüm oh kocişin maaşı almışş.ben maaşımı göremıom bile dikrt borçalra gidio=)=) ssenınde borçlara ama bak snde kocişibne verdiklerinia lcan ben verdıkelrımıde alamıom anam=)=) gidio temmelli hepsi nese şurda 2-3 ay daha totomuzu sıkalımda azıcık rthlarız inş.
aynen benım kocişte kaldırmaz ben sölnsemde kaldırmıo da nese =)) uzatınca çok çemkiriom üzüom herifi oda cmrteisleir kendını afttırmk için evi delrio topluo=)=) çok düznli maş. işine gleincE=)=)

guz bence tam gaz dvm et doğru yoldasın=)=) inş. hakkınızda hyırlı olurda şu kocişin sigaradan kurtulur cnm

songul abla aynen benımkıde mıymıy çalışıoo

böcüğüm keşkem dedinn gibi ols asüper olurdu he=)=) hftda 12gun çlşmk harıka bir fikir ya gunduuzmu gece katıp çlşırım 2 gun olsa keşkem

zırlama lenn demekkı ı cemkıremedın benımkı ıcmıoo
kulağını cekerım valla
ama ınş bırakır cnm azaltsın ama once bırden bırakamaz

selam kızlar nasılsınız anca gelebildim,yanınıza

eşim grip sabah işe gitmedi bende bulaşık makinesini çalıştırdım evde diye mutfak ve holü su basmış makinanın su borusu kırılmış nasıl olduysa eşimde su sesine uyanmış:Sannesiyle ablasını çağırmış temizlemişler halılarıda kayınvalidem evine götürmüş yıkayıp kurutacakmış

Toplam 2 mesajınız var ve ikisinde de marka reklamı yapmışsınız.
kuralları okuyun,yaptığınız yasak arkadaşım...
belki iyi niyetle tavsiyede bulunuyorsunuz ama marka vermek yasak.

bluee
len alsam nolcakkı borca gtcek
aksam dedımyazıomm bunlar hee
dıo yaz yaz askım
bana katı meyve sıkacağını alcakmış bıde trabzon hasırı dedım sallama lenn
gene bız öduycez ortak
bu gunlerde gecer tatlım yaa

organikim eşine geçmiş olsun balım.
işte böyle kazalar ne sinir eder insanı.
şimdiden kolay gelsin...

Hepinize iyi akşamlar,iyi tatiller...
öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…