Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

en Körfezdeyim yani uzak sayılır, noldu ki

ne kıyması nan böcccüüük, blue nun tarifi patatesle bulgur soğan biber ohh missss, etli dolma sadece kabak ya da yaprak sarma yiyebiliyom ben, diğerlerini sevmiyom. aç kalsam yerim anca:)))

25 lira gelmiş doğalgaz bize, doğalgaz sobasını kullanıyok ya ondan

doğalgaz faturam 120
elektrik 50
su 19 (Allah Razı olsun bir bu az gelmiş )

:96: :96: :95:
canım şimdiden 120 gelirse.... yandın valla sen...

hım frngmanını izlemiştim cnm çok yüksesk sesli bi şekilde=)=) güzele bensıodu ohh gece 12lerde sen yarın çalşmıomuydun=)=) çalşmıosun kanımca=)=)

:)) çalışmıyorum canım...

ben de sadece güneşi gördüm'ü izledim ve gerçekten çok beğendim. normalde müzik tarzı falan hiç işim olmaz ama filme hayran kalmıştım.

bu arada geçenlerde tiyatroya giden kimdi burdan kızlar?
:13:

bende çok seviyorum ve senin gibi gititm bütün filmlerine...
ve çok takdir ediyorum.. kendini çok geliştirdi... birileri gibi kıro kalmadı:)))))
kım gıbı mesela baş harfı nee türkücü mu ben anladım sankı
bize de 21 günlük 49 tl geldi doğalgaz, ev küçücük daha bu sıcaklarda böyle geldi, kışın neetcez

bana 2 aydır doğalgaz gelmıo sanırım 9 tlden aşa gene ondan
suda gelmedı dün herkese gelmış

yorguncum tiyatroda göreceli bişyi cnm biz zevk almasını bildik güzeldi=)=) bazen sıkcıı gibi oluo ama o yaşlı adam koparıo gülmkten afife =)=) demıomu kopu ınsan=)=) umarım sizin içinde güzle geçer

canım arkadaşımın gebzede işyerleri var... oraya ön muhasebeye eleman alıcakalrdı.... öğreticeklerdi işi....

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hee tanıdım onu
adı bılem lazım deıl
böccüüükk oolum senin her daim dizi işini anladım öyle ısınıyon sen, naapak yok ki evde ısıtıcım

cok sıcağım kı ben gercekten
heeöle ısınıyok
hatta yemeğide öle edıok::82:

yaa kızlar bu elektrilkler nie okadr çok sizin 55 maş.=)=) benım doğalgazımda sağlm gelir yaktık çünkü soğuktu sabh akşm=)=) nese az yakar inş. cebimizi

su bana çok gibime gleio ya 35tl kociş sabh akşm çimio diomaz harca şuıu suyu bide iki saat ısınmıo su bide trş olurken o suyu öle akıtıır nasıl tasarruf ertçem ben beee

çok haklısın bluem, kendini tam verince insan çoğu insan bir şey yakalayamadığı yerden bile yakalıyor bi şeyler. yok tiyatrodünyası bi site var da orda bikaç olumsuz şey okuyunca aklıma geldi buradan gidenler vardı diye ondan sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…