Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patikk sen batırcan bu kocayı kuşunzuu bıoyere bırk bari=)=) ampüülleride dğiştir =)=) yoksa batırcan kocanı

böcüğüm senınde bahtına cnm çıkamıon buçk olunca keşkem bnmde öle olsa çıksam şimdi ne süper olurdu heeeeeeeee

kolygelsın patikçimmm

sarı ışıktan nefret ederim evimde sarı ışık yok.bi banyoda var oda günışığı.
patik yolculuk nere

bluee aman cıkarım sımdıkıstersemde sızı yalnız bırakmak ıstemedığımden
yarın 3 dedı mı kaccam burdan
her hafta bı iş cıkıo bı cıkamıom bee

ay ben acıktımya şimdi eve gidincede temzilk etçemm,bide yemek etçem=(=(çorba ıspnak yıkayamadımda dun bugun yıkıcam :84: off off karadır bu bahtım kara sözüm kar etmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy benim evdeki ampullerde tsarruflu offf bide tasarruflu olmasa demekki bittim ben benim kocişte sabah akşam çimio bende kapıda bekliyorum hadi naaaan çık artık kırklandınmı diee

ay böcüm bende 3-3:30 die başlamıştım ama malesef öl eolmuo 5 oldu saatim manyklar geri çekçeklerine ileri çektiler bid ebenım çalştığım firmalar 1e kadar çalıışıo bana yazık değilmi yaaaaaaaaa

patronla konuscam bende 5 te cıkmak ıcn
gırışte öle dedıydı ne öle bucuk falan
sabh bucuk geç kalsak demedıklerı kalmaz ama
hııhh bak gene sınırlendım
sende konuş bacımm ezdrme kendını

üşüyomm acıktımm
evıme gıdıp kalan işlerımı yapıp uymak ıstıyom
ay bugunde kaytarmamlazım
dızı gunu

teyze oğlu yok.para gitcek cebimden nan bu akşam
1.950 metrobüs
1.750 metro
eğer kaynanaya gidersem dönüşte metroya 1.750 daha
anammmmmmm

ayy ben bugun maffoldum hee

şimdi eve git hemn ıspnkları ıslat ev süpür toz al sil yemk pişir tuvlt bnyo yıka bide kendımı yıkamamda lazım pufffffffffffffffff bu işleri nasıl bitircem ya üüşüomda zaten yorgunum ben ya yarın gezmeye gitmeesk dayımlra kesın yrın ederdım temızlımı
=)=) 5te çıkçamya offf keşkem hergun 5te çıksam hftasonuda 1de püffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…