Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy böcüğüm aynen dun kaytardımda bugun nasıl kaytrsamki acep =)=) uyudum kociş yata gelne kadr oda dokunmamış mışl mışıl uyumuşm valla==)=) çemkiririm die korktu zaar
ama bu akşm kaçış yok duş almadan yaklar benı püff o yorugnluğada hiç çekilmez he=(=(

dadlum aynı dert bendede var şimdi eve gidicem bişiyler atıştırıcaz annemin saçlarını kestirecez eve gelecem temizlik yapcam yatacam sabahta 10:35 de dr gidicem ordanda mutlaka bi yere kayarım amaaaaaaaaaaaaaan be çaışan kadın olmak böle bişeyyy

he yaa hıc anlamıo yorgunluktan:97:
brcık böcüğün çözümü doru cnm bencede gitme kyınvldene dun bnmde cbmden 1400 fazla çıktı puffffff

ıyıkı benımkı yakın deıl hıc o derdım yok aman uzak olsun parada bana kalsın

ay ben acıktımya şimdi eve gidincede temzilk etçemm,bide yemek etçem=(=(çorba ıspnak yıkayamadımda dun bugun yıkıcam :84: off off karadır bu bahtım kara sözüm kar etmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bluem yaa, bırak şu ıspanak işini pazıya geç yıkaması çok zor yav

böcccüüüük
, yoksaaa

yoksaaaaaaaaaa

naaan böcük sen bu tutumlulukla nasıl bebek yapcan su parası çok gelecek çimecez die dizide çekmenn

heh çimmek ne demek diyodum duşmuş demek, bu topiğin lafı mı bu bi yöreye mi ait :44:

üşüyomm acıktımm
evıme gıdıp kalan işlerımı yapıp uymak ıstıyom
ay bugunde kaytarmamlazım
dızı gunu

ajandayla mı ediyonuz nan

size neden dizi yasak efsun?
böcüş iyi akşamlar ve tüm çıkanlar iyi akşamlar

Son düzenleme:
naaaaaaaaaaaaan böcük dizinin günümü olur ne zaman canın çekerse şedersin yaniii

herif hadi kalk bugün dizi günü laaan sana diyooom dicek halimiz yokyaaaaa

alemsiiinn

heeeheeeeyyyttttttttt bende gidiyorum yarın çalışanlara kolaylıklar diliyorum
hiiişşşt naaaaaaaaaaaan yarın bana bi dua edin emiii
bebame bana tamamı unutmayıın teyzeleri
herkese iyi akşamlar

adam mıcmaya gıttı sankı düştü ya bı cıkamadık:)

hee ajandaya göre olmhersey planlı bızde
işine gelırse

böcüğümm aynen yorugnluktan anlamıo bu herıfler bızdede gunu bellı genlde 1 gun ara verek ama ben kaytarıom 2-3 uğrşıom oda elizabeth dvm edıo kanımca ama napim yorgun oluom ben

efsuncum genlde zarrı olmuo cnm ama bi doktora dnşmk gerkeıo bir ardkşım vardı ona hep serbstti bide yngme vardı düşük riski ar die hep yasktı ona o yuzden kesınlılke danış doktora cnm sen en doğrusunu yapıosun

len nispetçi birick yolcam senı pazrtesi yedim seni inş. bi dunya işin olur
diğer hnmlarada iyi akşmlar

yorgunum bırakamam ıspnk isito cnm şöle sıcak sıcka kıymalı biyemni yapımda yiyim siitorum cnm bide sıcaıck erişteli mercimek çorbası yaptımmı oh miss olur valla=)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…