geçmiş olsun güzelim...ben olsam korkudan ölürdüm herhalde:)))casper öncekı yıl kene ısırdıda korkuyom:gitme:
ya offf yaaaa( cmt günü de çalışılırmı yaa:)) evimide olsaydık uyusaydık ne güzel olurdu... isyan bayrağını kaldırcam artık ben:)) dün bütün gün burda bütün gece de evde temizlik yaptım zaten yoruldum bide sahab kalk işe gel (((
ya offf yaaaa( cmt günü de çalışılırmı yaa:)) evimide olsaydık uyusaydık ne güzel olurdu... isyan bayrağını kaldırcam artık ben:)) dün bütün gün burda bütün gece de evde temizlik yaptım zaten yoruldum bide sahab kalk işe gel (((
ahhh ahhhh deşme yaramı şinci bacımmm..
valla bende isyanlardayım....
valla yaaa olur mu bu kadar vicdansızlık ...ahhh ahhhh deşme yaramı şinci bacımmm..
valla bende isyanlardayım....
hala dizi bitmedi kızlar
dalıyorum ona...
sonra diyorum aaaa kızlara yazmadım bişi :)))
ah be güzelim o dualar kabul olsa keşke:))) bende tek benim dualarım mı kabul olmuo diodum:)) demek benim gibi varmış bi kaç tane bahtsız.offf ya offfffya hadi c.tesi erkekler çalışsn tamam ama evli bayanlar niye çalışır kii
ev temzilencek şu bu ve iş yerindeymm
dua ediom patroncuukk belki insafa gelir de
caspersy sen c.tesileri çalşma desin die ama
kabul olur mu kii
off off bendeee
:)))) ben çok korkarım valla.geçen eşimle pazara gitçez hava güzel çayırlık bi yer var gel ordan gidelim dedim en ufak bi şıkırtıda ödüm patladı bi daha mı dedim:))))kene korkusuna pantolonun paçalarını iyice sıktım :))) girer mirer bi yerime:))tşkler
bana bısı olmadı kene öldu ama:roflol:
nurdan ı kaybettık:roflol:
aşkolsun dizi için bizi boşluosun adacım yaaa...yarın bitince napçan bakiim:)aaa olmas ama adacmm
ah be güzelim o dualar kabul olsa keşke:))) bende tek benim dualarım mı kabul olmuo diodum:)) demek benim gibi varmış bi kaç tane bahtsız.offf ya offfff
:)))) ben çok korkarım valla.geçen eşimle pazara gitçez hava güzel çayırlık bi yer var gel ordan gidelim dedim en ufak bi şıkırtıda ödüm patladı bi daha mı dedim:))))kene korkusuna pantolonun paçalarını iyice sıktım :))) girer mirer bi yerime:))
zeytin bulabilirsen çekirdeğiyle yut bulantıya iyi gelio canım.sıcaklardan da olur yaaa..kalktığımdan beri anlam veremediğim bi mide bulantm varr ayy mafoldumben
kalktığımdan beri anlam veremediğim bi mide bulantm varr ayy mafoldumben
zeytin bulabilirsen çekirdeğiyle yut bulantıya iyi gelio canım.sıcaklardan da olur yaaa..
uyyyhh anaaaamm nieki ola??
:jeyyar::jeyyar:
canm iş yerindeymm
zeytn yok kii
ayy bilmiyorm
delikafadulden
bebiş yok ondan bulanmıyo canm
ayy bilmiom
dün gece eşim 3 te geldi ben salonda uyumuşum kaldırdı yatağa götürdü bişiler soruyorum ama cevaplarını anlamıyorum tabi uyku sersemi sabah dolabı açtım süt almak için bi baksam kırmızı şarap:))) akşama parti var yane:===))))sabah sabah romantizm rüzgarları esti içimde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?