Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya offf yaaaa( cmt günü de çalışılırmı yaa:)) evimide olsaydık uyusaydık ne güzel olurdu... isyan bayrağını kaldırcam artık ben:)) dün bütün gün burda bütün gece de evde temizlik yaptım zaten yoruldum bide sahab kalk işe gel(((

ahhh ahhhh deşme yaramı şinci bacımmm..
valla bende isyanlardayım....

ya hadi c.tesi erkekler çalışsn tamam ama evli bayanlar niye çalışır kii
ev temzilencek şu bu ve iş yerindeymm
dua ediom patroncuukk belki insafa gelir de
caspersy sen c.tesileri çalşma desin die ama
kabul olur mu kii

ahhh ahhhh deşme yaramı şinci bacımmm..
valla bende isyanlardayım....

off off bendeee

ah be güzelim o dualar kabul olsa keşke:))) bende tek benim dualarım mı kabul olmuo diodum:)) demek benim gibi varmış bi kaç tane bahtsız.offf ya offfff

tşkler
bana bısı olmadı kene öldu ama:roflol:

nurdan ı kaybettık:roflol:
:)))) ben çok korkarım valla.geçen eşimle pazara gitçez hava güzel çayırlık bi yer var gel ordan gidelim dedim en ufak bi şıkırtıda ödüm patladı bi daha mı dedim:))))kene korkusuna pantolonun paçalarını iyice sıktım :))) girer mirer bi yerime:))

ah be güzelim o dualar kabul olsa keşke:))) bende tek benim dualarım mı kabul olmuo diodum:)) demek benim gibi varmış bi kaç tane bahtsız.offf ya offfff

laelaelaelaelae

:))))
bende çayır çimen bulduğum yere otururum yaf

dün gece eşim 3 te geldi ben salonda uyumuşum kaldırdı yatağa götürdü bişiler soruyorum ama cevaplarını anlamıyorum tabi uyku sersemi sabah dolabı açtım süt almak için bi baksam kırmızı şarap:))) akşama parti var yane:===))))sabah sabah romantizm rüzgarları esti içimde:)))

vayyy kırmız şarap haaaa süper ötesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…