Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Allahım sen sabır ver
hainlerrrrrrrrr
korkak olmasalar zten karanlıkta gelmezler
ser..zlerrrrrrrrrr

geldım
nan siz kısırı nasıl yapıyonus
bana tarıf edın

canmm kısırlık bulgurun üstüne sıcak su ilave ediyom tuz bide o çekene kadr bekliyomm
çekince sallça katıp iyice yetidiyorumm
kıvırcık soğan limon yağ baharatları da başka bi kapta karıştırıp sonra kısırlık bulgura ilave ediyormm

Allahım sen sabır ver
hainlerrrrrrrrr
korkak olmasalar zten karanlıkta gelmezler
ser..zlerrrrrrrrrr

kesinlikle canm
o kadr canm sıkıldı da oturup ağladm sinirden ALLAH'ımm korusun askerlerimizii

patatesli börekle karışık kek yaptım kızlar
yarın annemler öğlende bize gelecek, akşam yemeğinede teyzemlere davetliyiz hep beraber gidicez
kek güzel oldu ama börek hala fırında inşallah oda güzel olur
yanınada kısır yapayım diyodum tarifde verilmiş süper oldu bu :))

kızlar ben çıkıorum..
üff geç bile kaldım...
bu patron beni deli edicekya az kaldı dur bakalım....

herkese güzel bi haftasonu diliorum....

tşkler casper bende öleedıom aynen

ısoldem by cnm

cotur ellerıne sağlık bende mılfoy hamurlarını cıkarmayı unuttum:tomato:
börek etcektım piknık ıcın

offf saat 17,25 olmş ben hala iş yerindeyimm
mal patroncuğun işleri daha önemliymiş
lafa bak yaa
işlerm var çıkmam lazm diyorum senin işin deil benm işim önemli diyo pislik heriff

kızlar hafta sonu rehaveti çökmüş topiğimize
kimsecikler yok
ben de kayınpederlerdeyim
dün gece burada kaldık
Bedi'nin anneannesinin 40 ı vardı geç bitti 12 gibi buraya geldik o saatten sonra da eve dönmeyelim dedik
babalar günü için tekrar buraya gelecektik nasıl olsa hiç gitmeyelim dedik....
sabah ta kalktım,görümcem gelmedi orada kaldı tezesin de
ben de evde 3 erkeğe kahvaltı hazırladım :)))
az önce de türk kahvesi yaptım sonra da kayınpedere dün aldığım gömleğini verdim,denedi hemen,beğendi...
birazdan çıkıp annemlere gideceğiz,babalar gününü kutlayacağız babamın....
1 haftadır görmüyorum bizimkileri çooookkkkk özledimmmmmmm
hadi görüşürüz yarın
hımmmmmm bu arada regl oldum kızlar :)))
çok rahatladım...

selam kızlar işte çıktım ben,patronla konuştum daha der demez hiç düşünmeden o zaman çalışma dedi ve ağlamaya devam etti işler kötü para yok öğrenci yok flan flan ... ne diyeyim hayırlısı a.s.

adacım siz en yakın zamanda araba alın bence:)) orda kalmak için bahane de kalmaz o zaman...kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım.. darısı başıma inş..

casnım boşver sen o patronu..... zaten niyeti yokmuş baksanaa... umarım seninde çok ihtiyacın yoktur o maaşa...

Günaydın Gulsuncum inan işten çıktığıma hiç üzülmedim ama o tavrı beni çok üzdü hem tanıdığız babanın beni anlaması lazım diyo hemde benden yardım bekliyo aptal bide diyo burdan daha iyi yer bulursun sigortanıda öder maaşıda çok iyidir ama ben yapamam diyo patron benden yardım bekliyo anlamadım ki bu işten

canım o sana duygu sömürüsü yapmış... belki acırsında çıkm azsın diye... patron milleti böyle işte... amann boşver güzelim yaaa.. boş vaktini orda değerlendireceğine daha faydalı şeyler yaparsın kendin için... bak benim poatronum maaşlarımızın %25 ini kesmeye başladı bu aydan itibaren... adamcağız bu parasızlıkla italyaya tatilke gidiyor ay sonunda... 15 günlüğüneee...eyvahedigeldismile

günaydın kızçelerrr:))opuyorumnanaktan

günaydın
be hafta sonuydu koştura koştura geçtiş gitti
bugün bizim ankara genel müdürlükten baş avukatlaırmız gelecekmiş. eşimin bana aldığı çeyiz takım elbiseyi giydim ayakkabılarda sivri topuk ayaklarım şu saatten zonkluyor az sonra yola çıkıp toplantıtya gideceğiz size bir selam çakayım dedim

jean her işte vardır bir hayır istemediğin bir iş yerine hergün gitmek hayatta en zor şey sıkma canını belki böylesi çok daha iyi olmuştur

günaydın kızlar .
ben bugun pek hos degılım sebep malum. yüreğim kanıyor. bugün gülen smile kullanamıcam

hafta sonum ders calısmaya calısarak gectı sınavıma az kaldı bıtsede rhatlasam artık bıktım

öncelikle gözün aydn canm benmm
günaydnn

günaydn canmm
aman patron milleti pislik adam nolck

günaydın kızçelerrr:))opuyorumnanaktan

günaydn bacmm
nasıl geçti hafta sonunn.
Allah kabul etsin inş..

günaydın kısslarrrr:)) hepinize iyi haftalar nasılsınız bugün:))

günaydn canmm

günaydn guzz
ahh canm hiç sorma
c.tesi eve gittim haberleri izledim izledim ağladm
Rabbm sabır versnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…