Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bal al len nasıl makbule geçer müteşekkir kalırım haha
Hayır neresi basit güzel alaro

saol gülsüncüm bende 11,30 da yattım akşam 7de ayaktaydım tabi gece kalktıklarımı saymıyorum ama bu düzenede alıştım 2,5 senedir sizide boyle günler bekliyo kızlar :18:
canım işte bünyen alışıyor bir süre sonra... ama ben 1 den önce uyuyamıyorum ve 7 de kalkıyorum....

kızlar arkadaşıma ev hediyesi limangodan aldım
30 tl bedavam vardı
27,90 bu takım sizce nasıl??????????????????????????
bence çok güzel.... bende bunu dün çok beğenmiştim ama benim var maalesef(

valla asla bulanmıyor... yaz kış yerim ben.....katır kuturr... bak canım çekti gene haa....
ohh yapp bakalım sen kapuska.... afiyet olsun canım şimdiden...

bal neden basit olsun bence gayet hoş bide duvar sticerları vardı sanırım onlarda güzel ev hediesi oluyo ben bikaç kişiye aldım çok beğendiler

mersi hatunlar napiim para harcamıyım bedavaya getiriyim dedim :))
ama marka canımmmm linensss PP

akşama bir bamya yaptım eşim ben yemem demiştş yaparken
parmaklarını yedi 2 tabak o yedi 2 tabak ben bitti zaten :))
tat konserve tavsiye ederim

ikra maşallah tatlım bu tempoyu otomatiğe bağlamışsındır ne güzel .
Ben sanırsam iyi bir anne olamam böhüü
Anne olmak istiyorum sabanan damardan enjekte etmeden susayım en iyisi

Bal ne güzel len benim paşam hayatta yatmaz şu yeni smilelardada dayaklı bişey yok

ikra bende götürdüm bi arkadaşa sticker hatta benim evdekinin aynısı
çok beğenmiştş kıyamadım onada aldımm
şimdi eşimle beni bekliyo yapıştırmak için :))
işçilikte bizden yanii

Ellerinizie sağlık hamarat hatunlar !
Eferin Balım yandan geç hep böyle haha

Son düzenleme:
bende ablama evlendiği zaman çeyizini serdiğimizde almıştım en sevdiğimi kıyamadım ona verdim duvarına yapıştırdım ona süpriz olmuştu çok beğendi herkes

Benim salonum bom boş len bişicik yok basit ne var ne yok kaldırdım daha ağır olsun diye bu seferde kabak gibi oldu Aynalı sticker düşünüyorum bir ara banada uğra Balım

Günaydın Brck !
Aa öğretmenler günü kutlu olsun bu arada aramızda yok sanırım ama bir Adam var birde Em vardı açarlarsa kutlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…