saol gülsüncüm bende 11,30 da yattım akşam 7de ayaktaydım tabi gece kalktıklarımı saymıyorum ama bu düzenede alıştım 2,5 senedir sizide boyle günler bekliyo kızlar :18:
Haha canım benim kıyamam Gülsünüm nasıl yiyorsun kız buzu benim midemi bulandırır tatsız tutsuz Uğur sen sürü bari buzu o zaman :)
Akşama ne pişirsem onu düşünüyorum şimdiden kapuska olabilir sanırım :86: Len uyku uyku dediniz acayip uykum geldi hh ben buz sürüp geleyim bari
valla asla bulanmıyor... yaz kış yerim ben.....katır kuturr... bak canım çekti gene haa....
ohh yapp bakalım sen kapuska.... afiyet olsun canım şimdiden...
ikra maşallah tatlım bu tempoyu otomatiğe bağlamışsındır ne güzel .
Ben sanırsam iyi bir anne olamam böhüü
Anne olmak istiyorum sabanan damardan enjekte etmeden susayım en iyisi Bal ne güzel len benim paşam hayatta yatmaz şu yeni smilelardada dayaklı bişey yok
ikra bende götürdüm bi arkadaşa sticker hatta benim evdekinin aynısı
çok beğenmiştş kıyamadım onada aldımm
şimdi eşimle beni bekliyo yapıştırmak için :))
işçilikte bizden yanii
bende ablama evlendiği zaman çeyizini serdiğimizde almıştım en sevdiğimi kıyamadım ona verdim duvarına yapıştırdım ona süpriz olmuştu çok beğendi herkes
Benim salonum bom boş len bişicik yok basit ne var ne yok kaldırdım daha ağır olsun diye bu seferde kabak gibi oldu Aynalı sticker düşünüyorum bir ara banada uğra Balım