Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüş muradına ercen nan negüzel rüya
yeşil murat pembe güzel şeyler
ablam evlenmeden önce o beyaz ayakkabı bende pembe ayakkabı giymitim rüyamda :))

bocukum küsme bana bazen son saydadan giriyorum geçmişi görmedim rüyanda hayıra çıksın inşallah bak senin için baktım
Evin iç duvarlarını badalamak kalp temizliğine, aile huzuruna, şeref ve yüceliğe, Cephe duvarını badanalamak yüz güldürecek başarıya, dış duvarların tamamını badanalamak şöhret ve iyilikle anılmaya delalet eder.
Badana yapıyor görmek sorunların aşılması ve rahat bir hayat anlamına gelir. Rüyada badanacı görmek ise oturulan evin satılması anlamına gelir.
bu anlama geliyomuş anlamı çok güzel hayır olsun inşallah

selam kızlar günaydın herkese
bugün yoğun günümdeyim ama bişi dicem size paylaşmak istedim
riskli günlerde birlikte olduk biz tam yumurtlama döneminde akşam eşime dedim her zaman aldırırız diyen adam sakın aklından geçime olursa aldırmak falanyok dedi
ama ben çocuk istemiom dedim e hep diodun ya dio:)))
hamile kalırsam ayvayı yedim çocuk istemiom ben ya(((
eşimde sana yaranılmaz dio:))

böcüş muradına ercen nan negüzel rüya
yeşil murat pembe güzel şeyler
ablam evlenmeden önce o beyaz ayakkabı bende pembe ayakkabı giymitim rüyamda :))
evt yeşil ve pembe ıyıdırde neden abımın evı acep

evın iç duvarlarını boyadım
hayırlar olsun ınşşş

nurom öncelıkle h geldın
ben o gunlerı hıc bılmıyombanada öğretın hele rısklı gunler hangılerı oluyo

nuro hoşgeldin canım
olduki hamile kaldın içine düştüğün anda ondan kopamıyacağını anlayacaksın ama aldırmak falan asla aklına gelmesin canım ya

hoşgeldin spedicim yok yapmadım daha ama ne billim karnım tuhaf gelene ya olucakmışım gibi ama gelemedi hala teşrif edip:)

minoset çantamda var içem
sorun olmaz dimi yan etkisi yok...

brck bana anlat nan ben çözerim noldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…