Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aman canm boşver kalsnn süper bi gün geçirdin sonuçta ohh
biz kahvaltıdan 1,30da kalktık )))

demek siz karı koca koparıyosunuz herkezi
espritüel aile :)
bizimde burda pazar akşama doğru bir serinlik bir yağmurr
havada aşk kokusu oldu valla

kızlar ben 1.yıldönümümizde gelinliğimi giycektim tekrar evde
ama dayanamıycam 3.ayımızda giysemmi :))
hatta diyorum çıkıp dolaşsak gece
eşimle düğün öncesi sonrası hiç böle gelinliklerle gezememiştik
komik olur dimi :)

valla benim gelinlik giymek için kiralamam lazım:))) kiralamıştım da:))) ama güzxel olur neden olmasın?

vallahi cutelerin gelmesi her açıdan çok iyi oldu
hem çok güzel sohbet ettik
hem kocişler tanıştı
hem de o gazla ev toparlanıp hızlıca temizlendi :)))
gerçi pis değildi ama dağınıklık vardı
cutecim çok iyi bir şeye vesile oldunuz aynı zamanda
sizinle konuştuğumuzda saat en son 17:00 di.Biz eve 18:30 da geldik
dedim ki kocişe hadi hemen sen evle ilgileniyorsun,süpürge takıp,silip toz alıyorsun ben de mutfakta ikramlarla uğraşıyorum :)))
sonuç ne oldu derseniz tabi herşey hazırdı
ancak şöyle bir farkla...
ben girdim mutfağa mayalı sade-dereotlu-kaşarlı poğaça yaptım,hindistan cevizli marmelatlı kurabiye pişirdim-çaydanlığı gözden geçirdim,içini temizleyip,cifleyip yıkadım,mutfağı toparladım..
geçtim içeri ki kociş te makine takmayı yeni bitirmiş...tabi dedim sağolasın ( ne diyeyim şevkini kırmayayım sonra hiç yapmaz falan :))) )
hemen yeniden bir motor takarsın,makineye çamaşırları yerleştirip,çalıştırdım,tozları aldım,yerleri sildim....hatta kocişle kendimize nescafe bile yaptım....
o ara çamaşır da bitti,onları da astım....
yani çok verimli bir hafta sonu oldu çokkkkk

:)aklıma geldikçe gülüyorum ama
komik geliyo
hatta anneme götürsün beni öle
ama konu komşu derki coşmuş bu kız :)))
hee bide gelin alma yap istersen tam olsun :))))))) gerçekten ne komik olur düğünden daha fazla sansasyon yapar söyliim:)

ohhhh ne güzel olmuş valla.. peki koçişleriniz kk dan arkadaş olduğunuzu biliyormu???

ee siz bizide çekiştirmişsindir kız... ne konuştunuz bakim arkamızdankaydirigubbakcemile3

hee bide gelin alma yap istersen tam olsun :))))))) gerçekten ne komik olur düğünden daha fazla sansasyon yapar söyliim:)

ya sırf komiklik olsun diye yapmak isterim ama
başkalarının görmemesi lazım
gece geç saatte gitsek herkez uykuda oda olmaz
aaaa aklıma geldi
annemler filan bana geliceği günde de giyer öyle karşılarım :)))
maksat gırgır olsun :)

teşekkür ederim kızlar bu elbisemi bende çok beğeniyorum çok severek aldım eşimin seçimi :asigim:

dün gece ben korkudan uyuyamadım sürekli dua ettim kocişte diyo kolumu morarttın sakin ol bişi olmaz
ama çok korkuyorum böyle şiddetli gök gürültüsünden falan
ben korkuyorum kocişte diyo ki korkma fotoğrafımızı çekiyorlar gülümse :mymeka:

ben 1. evlilik yıldönümümüzde gelinliğimi giymiştim kızlar eşim öyle şaşırmıştı ki
o gün ona komplo kurdum dedim ki saçımı boyatmaya gidicem bugün bana evlilik yıldönümü hediyesi bakımı olsun dedim kandırdım öylece
gittim saçımı topuz yaptırdım makyajımı falan yaptım gittim eve giydim gelinliğimi sofrayı falan hazırladım
kociş gelip alıcaktı kuaförden beni ama arkadaşlarına tembih ettim oyalayın sakın ayrılmasın yanınızdan dedim
eve gidince de mesaj attım ben evdeyim seni bekliyorum sevgilim diye
geldi kapıyı açtı bende saklandım yatak odasına ama her yere mumlar dizdim yol yaptım yatak odasına doğru
tabi önce evin her odasını gezmesi gerekti
birbirini takip eden notlarla ve notların ucundaki ufak tefek hediyelerle de şaşırtmıştım o gün onu
en son notu alıp yatak odasına geldiğinde beni gelinlikle görünce hiç bişi diyememişti :asigim:

süper yapmışsın cnm ya
Allah bozmasınnn
kocişinin bile dili tutulmuşş
ben 1 yıl bekleyemem heralde :)

aman canm boşver kalsnn süper bi gün geçirdin sonuçta ohh
biz kahvaltıdan 1,30da kalktık )))

ay bizde öyle 12de kalkınca anca kahvaltı hazırla otur derken sofrayı toplamam ikiyi buldu
o saatten sonra da biraz tv izledik sonra sitenin bahçesine indik
annemde evde yalnızmış sıkılmış evde tek başına o da geldi bahçeye yanımıza
tüpümüzü indirdik çay demledik simit falan aldık geldik çok güzel oldu serin serin

süper yapmışsın cnm ya
Allah bozmasınnn
kocişinin bile dili tutulmuşş
ben 1 yıl bekleyemem heralde :)

ben çok mutlu oluyorum ona böyle sürprizler yapınca :asigim:
diyorum o bana yapmıyor bari ben ona yapayım belki o da heveslenir
pek hevesi olmadı bugüne kadar ama ben inanıyorum zamanla o da böyle şeyler yapacak inşallah sempatiksalakcinni

Yapıcak mutlaka cnm
bekarken eşim bana heran bi süpriz yapardı
şimdi diyorum neden yok
eee diyo körelttin süprizlerimi
hep ben hep ben nereye kdr diyo şakayla karışık
yani ben ona hiç yapmazdım oda haklı
şimdi aradaki açığı kapıyımda
belki gene heveslenir :)

pek hoş olmuşsunuz maşallah..elbisende çok şık..siyah elbise+kırmızı ruj+gri göz makyajı+topuklu ayakkabı favorim :lepi:

cnm bnm ne demek hayıflanmak tatlı yanaklarından öptümya yeter zaten..bizim içinde çok güzel bir gece oldu,bu sefer biz bekleriz artık evimize...
masal evinde missler gibi..
fotoları sorma sabahten beri pil bulamadım şajlı pil buldum şarj ediyorum arada bi kontrol ediyom yok anam açılmıyo makine...

gülsüncüm evet çok hoş bi sürpriz olmuştu çok heyecanlanmıştım gelinliğimi tekrar giydiğim için
hafta sonuda diyorum ki aşkım nikah masasına ikinci kez oturacağım ama bu sefer yanımda sen olmayacaksın
kuzenimin nikah şahidiydim de eşimi kızdırdım
o da diyo olsun masada bizden başka bi gelin damat var nasılsa sorun değil, yerim ben onu yaaa aşkıııım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…