pazar plus mısüper olurdu valla
ayyy hemde nası iyi oldu geç kalkınca kahvaltı da geç oluyor evdeki işlerde bekliyor ama dün çok sıcaktı hemde çok yorgundum iş yapacak halde değildim yani
haftaiçine kaldı işler hep :gitme:
öyle ama yaa
belki bi gün o da olur..
c.tesi akşamı çok yağmur yağmş gök gürültüsü şimşek falan
ama bizim evin orda sadece görüntü olarak vardı gök gürültüsü falan yoktu
dün annem anlatıyo çok gök gürledi diye
kardeşm çok korkmş onu falan anlatıo
eşim gayet sakin durdu anne biz sesini kısmıştık sadece görüntü vardı o yüzden dedi.
gerisinde ben kopmştm zaten sırnaşık şey
demek siz karı koca koparıyosunuz herkezi
espritüel aile :)
bizimde burda pazar akşama doğru bir serinlik bir yağmurr
havada aşk kokusu oldu valla
valla benim gelinlik giymek için kiralamam lazım:))) kiralamıştım da:))) ama güzxel olur neden olmasın?kızlar ben 1.yıldönümümizde gelinliğimi giycektim tekrar evde
ama dayanamıycam 3.ayımızda giysemmi :))
hatta diyorum çıkıp dolaşsak gece
eşimle düğün öncesi sonrası hiç böle gelinliklerle gezememiştik
komik olur dimi :)
valla benim gelinlik giymek için kiralamam lazım:))) kiralamıştım da:))) ama güzxel olur neden olmasın?
hee bide gelin alma yap istersen tam olsun :))))))) gerçekten ne komik olur düğünden daha fazla sansasyon yapar söyliim:):)aklıma geldikçe gülüyorum ama
komik geliyo
hatta anneme götürsün beni öle
ama konu komşu derki coşmuş bu kız :)))
vallahi cutelerin gelmesi her açıdan çok iyi oldu
hem çok güzel sohbet ettik
hem kocişler tanıştı
hem de o gazla ev toparlanıp hızlıca temizlendi :)))
gerçi pis değildi ama dağınıklık vardı
cutecim çok iyi bir şeye vesile oldunuz aynı zamanda
sizinle konuştuğumuzda saat en son 17:00 di.Biz eve 18:30 da geldik
dedim ki kocişe hadi hemen sen evle ilgileniyorsun,süpürge takıp,silip toz alıyorsun ben de mutfakta ikramlarla uğraşıyorum :)))
sonuç ne oldu derseniz tabi herşey hazırdı
ancak şöyle bir farkla...
ben girdim mutfağa mayalı sade-dereotlu-kaşarlı poğaça yaptım,hindistan cevizli marmelatlı kurabiye pişirdim-çaydanlığı gözden geçirdim,içini temizleyip,cifleyip yıkadım,mutfağı toparladım..
geçtim içeri ki kociş te makine takmayı yeni bitirmiş...tabi dedim sağolasın ( ne diyeyim şevkini kırmayayım sonra hiç yapmaz falan :))) )
hemen yeniden bir motor takarsın,makineye çamaşırları yerleştirip,çalıştırdım,tozları aldım,yerleri sildim....hatta kocişle kendimize nescafe bile yaptım....
o ara çamaşır da bitti,onları da astım....
yani çok verimli bir hafta sonu oldu çokkkkk
hee bide gelin alma yap istersen tam olsun :))))))) gerçekten ne komik olur düğünden daha fazla sansasyon yapar söyliim:)
teşekkür ederim kızlar bu elbisemi bende çok beğeniyorum çok severek aldım eşimin seçimi :asigim:
dün gece ben korkudan uyuyamadım sürekli dua ettim kocişte diyo kolumu morarttın sakin ol bişi olmaz
ama çok korkuyorum böyle şiddetli gök gürültüsünden falan
ben korkuyorum kocişte diyo ki korkma fotoğrafımızı çekiyorlar gülümse :mymeka:
ben 1. evlilik yıldönümümüzde gelinliğimi giymiştim kızlar eşim öyle şaşırmıştı ki
o gün ona komplo kurdum dedim ki saçımı boyatmaya gidicem bugün banaevlilik yıldönümü hediyesi bakımı olsun dedim kandırdım öylece
gittim saçımı topuz yaptırdım makyajımı falan yaptım gittim eve giydim gelinliğimi sofrayı falan hazırladım
kociş gelip alıcaktı kuaförden beni ama arkadaşlarına tembih ettim oyalayın sakın ayrılmasın yanınızdan dedim
eve gidince de mesaj attım ben evdeyim seni bekliyorum sevgilim diye
geldi kapıyı açtı bende saklandım yatak odasına ama her yere mumlar dizdim yol yaptım yatak odasına doğru
tabi önce evin her odasını gezmesi gerekti
birbirini takip eden notlarla ve notların ucundaki ufak tefek hediyelerle de şaşırtmıştım o gün onu
en son notu alıp yatak odasına geldiğinde beni gelinlikle görünce hiç bişi diyememişti :asigim:
aman canm boşver kalsnn süper bi gün geçirdin sonuçta ohh
biz kahvaltıdan 1,30da kalktık)))
süper yapmışsın cnm ya
Allah bozmasınnn
kocişinin bile dili tutulmuşş
ben 1 yıl bekleyemem heralde :)
ben çok mutlu oluyorum ona böyle sürprizler yapınca :asigim:
diyorum o bana yapmıyor bari ben ona yapayım belki o da heveslenir
pek hevesi olmadı bugüne kadar ama ben inanıyorum zamanla o da böyle şeyler yapacak inşallah sempatiksalakcinni
Albümüme ekledim kızlar ctesi günki nikahtan fotoğrafları :asigim:
Ayyy benimde camları silmem lazım her gün bi perde yıkayıp bi cam silsem de bitse işim ne iyi olur yaa
Akşamları hiç enerjim olmuyor iş yapamıyorum ama dur bakalım belki bu hafta eşim yardımcı olurda beraber hallederiz bi umut :bbo:
organik öncelikle hoşgeldin
evlenmişsin...hayırlı olsun bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim tatlım,
sizinde cenazeniz olmuş evliliğinizin daha ilk günlerinde bizim gibi,başınız sağolsun
eee bir de yeni bebek gelmiş dünyaya gözünüz aydın bunun içinde...
hayat işte...ne tuhaf her türlü duyguyu bir arada yaşatıyor biz insanlara...
gulsuncum Allah kabul etsin canım,ben de yapmak istiyorum biran önce,başımızda ki şu olumsuzluklar bir uzaklaşsın diye...
cutecim canımmmmm,dün getirdiğin tabağı sizden sonra açtım hemen,nasıl unuttuk biz onu beraberken açıp bakmadım diye çok hayıflandım,şöyle sarılıp öperek bir teşekkür edemedim ya....
çok sağol bebişim,bayıldım yani....kırmızı obje ve kırmızı desenli peçetelerle ben çok güzel kombine ederim onları....
Ayrıca dün gece için de tekrar teşekkürler,çok hoş bir gece geçirdik eşim ve ben sizi ağırlamaktan çok mutlu olduk....En kısa zamanda tekrarlayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?