Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin cnm çok sağol teşekkür ederim

bende c.tesi yapacaktm ama işten geç çıktm
eve gidince de bi toparlayıverdim evi
dün de evde yoktm zati
artk hafta içi bi akşm süpürürüm
ben iş yerinde yaptırdım tabi bende rahat durmadım bende bulaştım burdakiler şok oldu ne hızlısın diolar eşimde söyler yarım saatte evi pırıl pırıl yapıom acelem varsa adam boşuna ayarsız enerji demio bana:)):)) evde cumadan yapmıştım:))))bu hafta rahatım eşim bugün evde yemekler ondan bu akşam tavla akşamı:))) bayılırız tavlaya her akşam oynuoz:)) sende yorma kendini hemen bi toparla tamam.hafta sonu uygun olursan yaparsın çalışan kadınlarız biz.normal birazcık toz olması.

ayy evet bende cute ve ada kızı çok merak ediyorum :kedi:
bu arada bu hafta sonuda benim kuzenimi evlendirdik onun nikahından da resimleri ekliyem birazdan albümüme :lepi:

casperım cute'nin bana aldıkları kırmızı :)))
beyaz bir türlü bulamamış ben de onları sofraya koyacağım kırmızı obje ve kırmızı peçetelerle tamamlayacağım ve bence daha hoş olacak :)))

ben hıc bısı etmedım
ev cok pis
akşama yapcam aklinialirimsmilesaat 8deelektrık süpürgesını accam düşünsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben elektrik eşim elektronik mezunu bi arıza olsunn evde birbirimizi yiyoz:)) o dio ben yapçam ben diom ben yapçam:))))) bana da güvenmio illa kendi yapıo:))

öyle canm napm
şimdiden plan hazır bu pazar da evde olmucaz galiba o yzden yine bi toparlarm
her akşam bi camımı silip perdemi yıkasam diyorum aslında ay ne yapsam bilemedim ))))

ben hıc bısı etmedım
ev cok pis
akşama yapcam aklinialirimsmilesaat 8deelektrık süpürgesını accam düşünsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazık yaa bu kadınların işi zor dimi( bende doğru dürüst elektrik süpürgesi de yok.kenwood aldım 250 tl ye çeyizime 2200 wattı şarjlı kadar çekmio düşünün.evlendiğimden beri tüketici hakem heyetlerinde sürünüom karar çıktı evkurdan haber bekliyorum parayı geri almak için.hagi süpürgeyi tavsiye edersiniz kızlar ne alayım yerine?**

ayy evet bende cute ve ada kızı çok merak ediyorum :kedi:
bu arada bu hafta sonuda benim kuzenimi evlendirdik onun nikahından da resimleri ekliyem birazdan albümüme :lepi:

beklemedeyz canmm
,
güle güle kullan adacmmm
eminim çok hoş olurr

ben elektrik eşim elektronik mezunu bi arıza olsunn evde birbirimizi yiyoz:)) o dio ben yapçam ben diom ben yapçam:))))) bana da güvenmio illa kendi yapıo:))
kaydirigubbakcemile3

öyle canm napm
şimdiden plan hazır bu pazar da evde olmucaz galiba o yzden yine bi toparlarm
her akşam bi camımı silip perdemi yıkasam diyorum aslında ay ne yapsam bilemedim ))))
bende akşamları yapıyorum o işkleri yap bari de kafanı kurcalamasın sonra ...bütün hafta rahat edersin.

ne kötü şansmış sizinki de??? yağmurdan mı giremediniz?

yok tatlım ya cumartesi öğleden sonra 4 te yola çıktık
babalara hediyeler aldık 6 gibi şiledeydik
deniz haliyle o saatte dalgalıydı içimize sinmedi
kalıcak biyerde bulamadık yani pansiyonlar sinmedi
bunglov evleride kişi başı 130 deyince
gece 12 ye kadar gezdik şileyi ızgaramızı yaptık
eve dönelim yarın uyuruz dedik
pazar günüde 12 ye kdr uyumuşuzz

öyle valla canm sıcaklardan yemek telaşem çok olmuyo
atıştırmalık yiyelim dio aşkm
bu akşam epilasyon yapcam
yarın da camları silem bi aksilk çıkmazsaa
epilasyon mu en zoru o valla:)))) allah kolaylık versin şekerim:)) cam silmek onun yanında daha basit gelio bana:))

cute...fotolar???
ayyy kızlar görsün tombiş Ada'yı ((
sempatiksalakcinni
organik gulsuncum Allah kabul etsin canım,ben de yapmak istiyorum biran önce,başımızda ki şu olumsuzluklar bir uzaklaşsın diye...

amin cnaım benim.. inş.. allah isteyen herkese nasip etsin canım...

kızlar biz şileye gittik ama denize girmeden geldik :)
ee nasıl geçti peki??? dediğin yerdemi kaldınız ve neden denize giremeden döndünüz??

hımmm girebilseydiniz daha güzel olurdu tabi ama olsun bak eğlenmişsiniz ne güzel:)))bende dün ayakkabı almaya gittim hangara ne ucuz yaa 3,5 tl ye babetler var hemde bez...4 çift ayakkabı aldım:)))eşimde bir çift aldı 65 tl ödedik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…