bende sebzeli tavuk sote yapcam,pilav ,çorba ve hala elimizi bile sürmediğimiz kuru fsulyem var kelebek hala bitmedimi dicek ama akşam kayınvaldemdeydik yemeğe. görümcemde kadayıf yapmış ondan koydu sağolsun salata yaparım bide yetmezmi? yetiştirebilirsem kek atarım bide yemiş falanda alırım
brck senin nilem die dediğin aspirin die bi genel temizlik malzemesi var
O mu acaba
marka nilem ama ürünün adı aspirin
eğer oysa gercekten çok güzel bi ürün
kırmızı kutuda
sprey olanı falanda var ama ben sıvısını kullanıyorum
gülsünüm 64 olmuşum bende
geçenlerde elime bi kilo fişi geçti yeni evlendiğimizde tartılmışım
57 yazıyoo inanamadım meğer bende almışım ya (
ama diyet spor hiç bana göre değil
acıktığım zaman sınır tanımıyorum
kızlar nedicem size amcamın hanımı bayramda gördümde acayip zayıflamışş hee baya kiloluydu benim düğünde zayıftı ama dahada vermiş onunda kiloları göbek kısmında idi akşam 7 den sonra yemek yememiş çavdar kepek ve 2 tabak yiyosam 1 tabak yedim dedi yediklerinede dikkat etmiş incecik olmuş valla
bende sebzeli tavuk sote yapcam,pilav ,çorba ve hala elimizi bile sürmediğimiz kuru fsulyem var kelebek hala bitmedimi dicek ama akşam kayınvaldemdeydik yemeğe. görümcemde kadayıf yapmış ondan koydu sağolsun salata yaparım bide yetmezmi? yetiştirebilirsem kek atarım bide yemiş falanda alırım
yetmezmi mi..bunların hepsini ben 1 haftada yerim organik ne ettin sen,dikkat et cnm kilonu bilmiyorum ama zayıflamak zor oluyor..
1 haftada midem bulandı bnm diyetten..en iyisi az ve dikkatli yemek yaa diyet benlik değil..
balcım aman kendi kendine uygulama platesi..belini sakatlayan çok kişi var..
yapımı kolay gibi geliyo bi top al, videoları tak cd ye yap ama öyle değilmiş olay..çok kişiden duydum ben..
öyleyse afiyet olsun ada,güzeldir anneninki tabi..
canım pilateste hemen öyle topa geçilmiyor... önce vücudun esnek olması için başka hareketler yapılıyor.... bir süre sonra geçiliyor.....
patiğe katılıyorum... hemen pilates topu alıp başlama yani....