Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende sebzeli tavuk sote yapcam,pilav ,çorba ve hala elimizi bile sürmediğimiz kuru fsulyem var kelebek hala bitmedimi dicek ama akşam kayınvaldemdeydik yemeğe. görümcemde kadayıf yapmış ondan koydu sağolsun salata yaparım bide yetmezmi? yetiştirebilirsem kek atarım bide yemiş falanda alırım

canım ben asprini heryerde kullanıyorum çamaşı cam yer heryerde.
ama buda asprinin ürünü sanırım ya nilem adı işte ama o asprinden diil

ooo canım sende baya almışsın desenee....
hafta da 3 günde yürüsen fark eder canım yaa......

bosver.. göbek için en iyi şey mekik....5 dak ayırıp çeksen bile faydasını göreceksin...

kızlar nedicem size amcamın hanımı bayramda gördümde acayip zayıflamışş hee baya kiloluydu benim düğünde zayıftı ama dahada vermiş onunda kiloları göbek kısmında idi akşam 7 den sonra yemek yememiş çavdar kepek ve 2 tabak yiyosam 1 tabak yedim dedi yediklerinede dikkat etmiş incecik olmuş valla

kızlar büyük marketlerde olduğunu sanmıyorum SIR ürünleri satan temizlik malzemesi dükkanlarında oluyor

oo yeter canım.. daha ne olsun işte:))
eğere tatlın varsa bence kek yapma..... hiç gerek yok çünkü:)

akşam annemdeydik yemek yedik ve bu akşam için ıspanak yapmış bize
eve paket servisi bile yapıyo canım annemmm

yetmezmi mi..bunların hepsini ben 1 haftada yerim organik ne ettin sen,dikkat et cnm kilonu bilmiyorum ama zayıflamak zor oluyor..
1 haftada midem bulandı bnm diyetten..en iyisi az ve dikkatli yemek yaa diyet benlik değil..

slm kızlar nassınız
brck ne çok şey kaçırmışım ne albümü
şarkı albümü de de düşüp bayılayım ama resim
albümüdür muhtemelen

gülsün plates topu alcaktım ama yapan kim oda bi köşede durcak (
evet almışım ve bu gidişle duba gibi olcam (

brck ne albümü gııııı

patikcim....yok canım hazır değil
annem sebzeleri kurutup hazırladı sonra minik minik doğradı...o markadan esinlendi o da :)))

balcım aman kendi kendine uygulama platesi..belini sakatlayan çok kişi var..
yapımı kolay gibi geliyo bi top al, videoları tak cd ye yap ama öyle değilmiş olay..çok kişiden duydum ben..

öyleyse afiyet olsun ada,güzeldir anneninki tabi..

gülsün plates topu alcaktım ama yapan kim oda bi köşede durcak (
evet almışım ve bu gidişle duba gibi olcam (
canım pilateste hemen öyle topa geçilmiyor... önce vücudun esnek olması için başka hareketler yapılıyor.... bir süre sonra geçiliyor.....
patiğe katılıyorum... hemen pilates topu alıp başlama yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…