Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

maşallah bayanlar pek hamaratmışsınız yaaa sizden öğreneceğim çok şey var demek ki

ya öyle aklımdan geçti kızlar plates ama eminim alsam beceremem
mekik aleti bile öylece dururken topla kim uğraşçak
en iyisi spor salonuna yazılmak ama onada vakit yok
şimdi neysede hamişş olunca ne edecükk onu düşünüyorum

Geçen yıl platese gidecektik arkadaşla.Görüştüğümüz yer hemen platese başlamıyacağımızı biraz aletlerde çalışmamız gerektiğini söylemişti.

yeşil sivri biber,kırmızı biber,mantar,havuç,kabak,dolmalık biber,patlıcan,domates,fesleğen,bezelye vb.

Ben yemeklerimi pazar gününden yapıyorum.Haftaiçi ısıtıp yiyoruz rahat oluyor.Akşam gelip yemek hazırlamaya kalksam çok geçe kalırız.
Ada pilavın çok güzel görünüyor

patikk misafir gelcek nan okadan yemeği kendimize yaparsam dana olurum zati ben tombişimm seneye kurbana keserler benii
ne kadan tatlısın cnm bnm :93:
yeşil sivri biber,kırmızı biber,mantar,havuç,kabak,dolmalık biber,patlıcan,domates,fesleğen,bezelye vb.
sebzeler iyide nerede kurutmuş acaba teras falanmı..çok güneş görmesi gerekiyomuş diye duymuştum...

balcım az yicen cnm :) tatlıyı azaltıcan..en iyi çözümü bu ...

biricik şerbetli tatlı hiç yapmıyorum ben o yüzden bildiğim bir tarifim yok..

sütlü tatlı sorarsan geçen kendi uydurduğumuz vardı eşimle misafirler bayıldı :))

keşke foto çekseydim size..

Son düzenleme:
annemlerin evi özel bir site de...koruma alanı olan bir yerde...o yüzden koskoca bir alanda 10 bloktan oluşuyor....araba desen çok az bir tek oturanlar gelip gider,otobüs,minübüs giremez...
işte böyle bir yer olduğu için dışarıya büyük bir masa koymuşlar onun üzerine sofra bezi onun üzerine de sebzeler dizilmiş...

slmını iletirim cnm
ama eve bırakamam
arabam yok benimmm:küçükemrahsimili:
slm ılet yeter tatlum
brck hadi gözünaydın canımm

böcüğüm takma kafana bebem çok şükür gene görebiliyon kışında olsa anneni ya daha uzak olsanız

akşama yemeğe misafirim var bende yapcam bişiler

kışın aramızda 2 saat yazın 12 saat mesefe var ıyı demı

Son düzenleme:
dün gece rüyamda doğum kontrol haplarımı sayıyordum panikle.Yanlış içmişim diye.Sabah alarmıma bile kalkamadım okadar şok oldum yani.Gerçek olsa ne yaparım bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…