niğDELIYIMaynen cnm yasamın her alanında sorularla boguyolar
kız o söylediğin kelimelerin hepsi zaar, nörüyon falan sivasta da cok kullanılır
sen nereliydin bacım
ben bı karşı komsum teyzeyı tanıyom diğerlerı görsem tanımam haa bıde üst kattakı merdıven sılen bayanıbizim karşı komşuyla selamlaşırdık hatta bigün beklerim dedim tamm dedi ama gelmedi
asansörde karşılaştık geçenlerde bu sefer ondan bekledim laf atsın atmadı
bayramda kapıyı çaldık eşimle bayranlaşalım diye açan olmadı
benden günah gitti
diğer iki komşuyu görsemde tanımam okadarr yanii
kızlar hepinize selamlar, çok yoğunum bugünlerde, herkes iyidir umarım.
ufak tefek şeyleri, hatta büyükleri bile sonunda hastalık, ölüm olmadıkça takmayın kafanıza lütfen. çok acı bir haber aldık, daha gencecik bir genç trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmış, eski dostlarımızdan birinin yavrusu...
Lütfen her ânımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlayalım...
günaydın kızlarrrrrr su faturam 19 gelmiş çok sevindim he
doğalgazı 2 kere açmıştım misafir için 24 gelmiş :84::84::84::84::84::84::84:
Deme yailaç falan yok mu bu kansızlığa ?
Nolsun aynı bebek hamdolsun.
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım çünkü site çok yavaş açılıyor
Yeni arkadaş şu an yanımda değil o yokken hemen girip sizlere günaydın demek istedimu
marım herşey yolundadır hepinizi çok seviyorum hep aklımdasınız ama iki kişi aynı bilgisayara bakıyoruz o yüzden giremiyorum maalesef
bir de ona sürekli bir şeyler anlatıyorum zor oluyor biraz oynatmaya az kaldı anlayacağınız
böcük ben aşırı su kullanıyorum cnm bana göre normal işte.ellerim hep susadır
ama doğalgaz banada çok
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım çünkü site çok yavaş açılıyor
Yeni arkadaş şu an yanımda değil o yokken hemen girip sizlere günaydın demek istedimu
marım herşey yolundadır hepinizi çok seviyorum hep aklımdasınız ama iki kişi aynı bilgisayara bakıyoruz o yüzden giremiyorum maalesef
bir de ona sürekli bir şeyler anlatıyorum zor oluyor biraz oynatmaya az kaldı anlayacağınız
ellerine sağlık böcüş
dün bende babama gittim kuru fasulye ısla dedim ama bi dünya fasulye vardı düğün yemeği gibin:)
yarısını buzluğa attım ama koca düdüklüyü doldurdum etli fasulye yaptık
bide şekerpare yaptık antep fıstığı ektik üstüne akşam anacığımı aldıktan sonrada bi pilav yaparız tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?