Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cemkırdım zamanında bıdaha yaparsa anasıyla yaşar bılıyo bıdaha yapamaz ılk ve sondu
yok benımkı o kadar düşkün deıl hatta abla gel derım aman gelmesınler bıoşver der

Ben ablamla hergün konuşurum ama o ayda bir arar.Ablası işi olmadan aramaz.Hatta düğünümüzde sözde bize aldığı fırınnın taksitlerini ödemediği gibi ödemiyeceğini bile haber vermiyen biri.Ama hala ablasının herşeyyi olmasını istiyomuşta bilmem ne.Bıraksam birimizin maaşını yollar ona.Çıldırasım geliyor bazen..
Bekarkense hiç bişey almamış yeğenlerine ablasına.Ozaman parası yetmiyomuş.Şimdide aynı maaşı alıyor bide.Sen benim paramamı güvendin diyincede alınıyo beyimiz

senınkı abartmış cnm benımkı öle deıl
2 kız yeğenı var
ben dıom askım cocuklara bsı alalımm dıye aman dıe her gelıştede almıyak para lazımdelü ya

Ne demek canım hele ben çalışacağım eşimde parasını, parasının hepsini geçtim bir kısmını ailesine yollayacak hastalık ve de acil durum hariç müsade cıks. Pat diye daldım ama ayar oldum kusura bakma Boşverciğim. Çok üzerine gitme belki zamanında o da ablasından çok alıp minnet borcunu ödüyorsa o da ayrı gerçi .
Naptınız işlerimi bitirdim geldim bi yemek kaldı

Son düzenleme:
Ablasından hiçbirşey almışlığı yok ya.. O beni kıskanıyor sadece.Benim ailem her an yanımda.Evlenirken taşınırken hep yanımdalardı.Onunkiler yok tabi.Babasıyla zaten görüşmüyor.Bi tek bu ablası var neyseki başka bir ilde oturuyor.

senınkı abartmış cnm benımkı öle deıl
2 kız yeğenı var
ben dıom askım cocuklara bsı alalımm dıye aman dıe her gelıştede almıyak para lazımdelü ya

çocuklara bayramda bişey alıcaz doğum günleri için.Bakıyo pahalı şeyler.Birde 2 çocuk bak dedim 100+100 -200 veremeyiz normal bişeyler bak.Hemen parladı almıyacam bşey diye sustum.Ablası gelince gittik aldık çocuklara bişey toplam 60 lira.Biliyo olay çıkaracağımı yemiyo..

Bir arada kırılan telefonunu yaptırıp ablasına yollamak istedi.Kızdım.Az değil 50 lira.Ablası geldiğinde ablası eski telini sordu.Bizimki dedi kırık.Al yaptır istersen kullan dedi.Artık hemen atlamıyor.Biliyorki ben pire için yorgan yakarım

yuhhh dıycem eşine kusra bakma
artık kendı sorumlulukları var o ne ablasından
çemkır bacım çemkırr

yuhhh dıycem eşine kusra bakma
artık kendı sorumlulukları var o ne ablasından
çemkır bacım çemkırr

bayramda diyorki abalsı deri pardesü alacam enişten 200ü aşma dedi.Beğendim bi tane ama fazzla.Bizimki soruyor ne kadar..O nazlanıyor ne yapcan diye.Be aptal insan üzülmesini istemiyorsan açma bu muhabbeti.Ama eşim diyemedi tabi biz tamamlarız diye.Çünkü biliyor beni.

kız senınkı görgusuzmuş hakket ne o öle be
benım görumcem2 dene bırı asla demez artı o bana hep ayakkabı getırır eşi ayakkabıcıda
kucuğu artvınde okuyo o zıllı hıc konusmam samımı olmam başa bela
ama öle seyler dıyemezler

eşimle köye gtceklerı zaman dedım bak parasını verırsen eşimin götr
verdı ama çemkırdım baya
sende öle ol ozmn söylesene bıze ne alcaksan al dıe

kızlar günaydın kızım gece hastalandı hiç uyumadı sabah doktora gitti grip soğuk almış ilaçlarını falan aldım içirdim anca gelebildim :18:

hayırlı cumalar
Rabbim edilen duaları geri çevirmesin...

böcüş nan mübarek gün boşverin görümceleri çekiştirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…