cemkırdım zamanında bıdaha yaparsa anasıyla yaşar bılıyo bıdaha yapamaz ılk ve sondu
yok benımkı o kadar düşkün deıl hatta abla gel derım aman gelmesınler bıoşver der
:84::84:varda canım benr artık ilaç kullanmak istemiyorum... bakalım nereye kadar dayancam:))
Ablasından hiçbirşey almışlığı yok ya.. O beni kıskanıyor sadece.Benim ailem her an yanımda.Evlenirken taşınırken hep yanımdalardı.Onunkiler yok tabi.Babasıyla zaten görüşmüyor.Bi tek bu ablası var neyseki başka bir ilde oturuyor.Ne demek canım hele ben çalışacağım eşimde parasını parasının hepsini geçtim bir kısmını ailesine yollayacak hastalık ve de acil durum hariç müsade cıks. Pat diye daldım ama ayar oldumkusura bakma Boşverciğim. Çok üzerine gitme belki zamanında o da ablasından çok alıp minnet borcunu ödüyorsa o da ayrı gerçi .
Naptınız işlerimi bitirdim geldim bi yemek kaldı
senınkı abartmış cnm benımkı öle deıl
2 kız yeğenı var
ben dıom askım cocuklara bsı alalımm dıye aman dıe her gelıştede almıyak para lazımdelü ya
yarın öbür gün bizimde oğlumuz olursa gelin bizi istemesse neyderük acaba
çocuklara bayramda bişey alıcaz doğum günleri için.Bakıyo pahalı şeyler.Birde 2 çocuk bak dedim 100+100 -200 veremeyiz normal bişeyler bak.Hemen parladı almıyacam bşey diye sustum.Ablası gelince gittik aldık çocuklara bişey toplam 60 lira.Biliyo olay çıkaracağımı yemiyo..
Bir arada kırılan telefonunu yaptırıp ablasına yollamak istedi.Kızdım.Az değil 50 lira.Ablası geldiğinde ablası eski telini sordu.Bizimki dedi kırık.Al yaptır istersen kullan dedi.Artık hemen atlamıyor.Biliyorki ben pire için yorgan yakarım
yuhhh dıycem eşine kusra bakma
artık kendı sorumlulukları var o ne ablasından
çemkır bacım çemkırr
bayramda diyorki abalsı deri pardesü alacam enişten 200ü aşma dedi.Beğendim bi tane ama fazzla.Bizimki soruyor ne kadar..O nazlanıyor ne yapcan diye.Be aptal insan üzülmesini istemiyorsan açma bu muhabbeti.Ama eşim diyemedi tabi biz tamamlarız diye.Çünkü biliyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?