Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

boswer,bal,brck teşekkürler kızlar evet salgın var benim kızım dışarıyada pek çıkmaz ama mikroplar buluyo bizi rabbim daha beterinden korusun

benim iki görümcem var,ikisindende memnunun,çok şükür..eltim yok,isterdimki eltim de olsun..

kızlar bu limangoda 10 tllik hediye çekim var doğum günümde vermişlerdi ama kodu falan yok en sonun hediye çeki kodunu girin yazıyo nasıl kullanabilirim bilgisi olan var mı

kızlar günaydın kızım gece hastalandı hiç uyumadı sabah doktora gitti grip soğuk almış ilaçlarını falan aldım içirdim anca gelebildim :18:
gecmıs olsun gıı
eve gıt süle patronuna
hayırlı cumalar
Rabbim edilen duaları geri çevirmesin...

böcüş nan mübarek gün boşverin görümceleri çekiştirmeyi

ben boşverdımde boşwerMEDIonun yuzunden

Bende kayınvalide yok eminim olsaydı.Belki kadıncağız bişey yapmazdı. Ama eşim ablası için istediklerinin 2 katını annesi için isterdi

ikracım.. çok geçmiş olsun canım....
limango konusunuda patik ve bal kız bilir:))

benimde koca hasta kaç gündür.. daha da kötüye gitti... bugün annem ve babam hastaneye götürdüler... rapor vermiş doktor... 2 gün.... bu sene çok rapor aldı... inş. işyerinden problem çıkarmazlar...

geçmiş olsun gülsüncüm Allah beterinden saklasın..

ikra ödeme yaparken idrim kuponlarını kullanmak istiyomusun diye biyer olması lazım orayı tıklıyosun orda gösteriyo kuponunu seçiyosun koduna gerek yok cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…