saol gülsüncum sunsetten bende 2 takım aldım geçen sene gerçekten kaliteli bocuk bilir çeyiz topiğinde baya meşhurdu
balcım bencede başka siteleri tanımamak hayrımıza
yollayayım bacım ne demek
hepside S beden
annem dio ki hiç kilo almayacan mı
yok diom ben hep S kalacam
inş..
selam kızlar
selcim geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm umarım bu son olur(((((
kızlar bende dün akşam yemek yaptım börek yaptım temizlik yaptım bu akşam eve gidince yatıcam hemen çok yoruldum:)))
tülleri yıkadım bide o havada cam sildim
:)))))))
böcüğüm dün okudum da cevap yazamamıştım yoğunluktan
evimden soğudum demişsin üzüldüm
tatlım ama bak ne güzel kendine ait bi evin ve huzurlu bi yuvan var..beterin beteri var canım sıkma sen tatlı canını taaaaaam mııı???öpüldünnnn
hayatında hiç s giymermiş biri olarak hayretler içerisindeyim bildim bileli hep l giyiyorum ben
bu ara bide kilo aldım hepten xl oldum
hamarat hatun bende hayal kurdum h sonu hem sınav var hemde kocişle gezerım dıe temızlık yapam dedm
eve gtmem 9 u gectıancak yemek yaptım
aılemı coközledığımden soğudum yaa
dun annemle baay konustuk dedım gelcem yanınıza dayanamıom dedı bıraz sabret burdan bı ev alırsınız tabı yıllar yıllar varda benı kandırıo o
alışcam artık ne edım
maşallah
bende s hatta bazen xs25 beden kot gıyyom bazen 26 olıyy
hayatında hiç s giymermiş biri olarak hayretler içerisindeyim bildim bileli hep l giyiyorum ben
bu ara bide kilo aldım hepten xl oldum
alışmaktan başka çare görunmuyo zatıalışırsın tatlım bende ne ağlardım evde 1 sene sürdü benim bunalımım bide kendi kendime konuşurdum telkin verirdim kendime
delirmenin eşiğindeyken iş buldum allahtan:)))
yok be canım nerde 175 boyum var bildim bileli hep yaşıtlarımdan uzundum kemik yapımda iri
sonra bu ara 5 kilo almışım 75 olmuşum mu:))))) madurum çok madurum madurum
ama yakışiii bee:))))kendini avutan smile:)))
hamarat hatun bende hayal kurdum h sonu hem sınav var hemde kocişle gezerım dıe temızlık yapam dedm
eve gtmem 9 u gectıancak yemek yaptım
aılemı coközledığımden soğudum yaa
dun annemle baay konustuk dedım gelcem yanınıza dayanamıom dedı bıraz sabret burdan bı ev alırsınız tabı yıllar yıllar varda benı kandırıo o
alışcam artık ne edım
alışmaktan başka çare görunmuyo zatı
hey masallah sen benı ezen len yemınle
abowww
yakşıy demek ozman sorun yok hamışken nasıl olcen merak edıom tabı xxxl olmazsın ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?