Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mblue nerlerde kızlar
onla arkdaş biri vardı burda adını unuttum
hera idi oda gelmiyo başka topic açmışlar sanırım

Son düzenleme:

1998'in sonbaharında eşimi kaybettim. 7 senelik evliliğimizin 2 senesini kanser tedevisi için hastanelerde geçirdik. Eşim her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çekip çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi. Öldüğünde 7 tane çerçeveli resmimiz vardı. 97'nin bir gecesinde onu aldattım. Ona sürekli, onu çok sevdiğimi ve hep sadık kaldığımı söylerdim. Ölmeden 2 hafta önce bunu tekrarladığımda acı bir gülümsemeyle bana baktı ve sadece, "Biliyorum" dedi. 1 ay önce İzmir'e kar yağdığı gün evdeydim. Resimlere bakıyordum yine. Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk defa o gün farkettim. "A-r-k-a-s-ı-n" Gerisi için yıllar yetmemişti. Hemen çerçevelerin arkasına baktım. Hiçbi şey yoktu. Sonra hepsini söktüm. Herbirinin arkasından bir mektup çıktı. Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı. 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise siyahtı. Şu sözler yazılıydı: "14 Mart 1997. O sabah bana gözlerin başka birine dokunmuş gibi baktı, biliyorum." İçim kanıyor. Sadece paylaşmak istedim.

isolde canım hakkında hayırlısı olsun adam terbiyesizin tekiymiş zaten kullandığı kelimelerden belli, maaşını alırsın heralde onu ödemicek değiller ya

arkadaşlar eşimin şekeri yükselmiş çok can sıkıcı bir durum ALLAH hastalığı olan kullarına acil şifalar versin. amin.

cok acıklı bı hıkaye olmuş ama sankı bı fılmden bı kıtaptan alıntı okudum gıbı hıssettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…