Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mblue cnm benim özledik seni
kolay gelsin cnm sana uğra arada
maden seviyorsn niye aldatıyorsun ben bu ikisini aynı anda düşünemiyorum seven insan aldatamaz bence aldatanda sevmiyordur en azından böyle sevmiyordur diye düşünüyorum

orası öyle cnm ama adamın yaptığını tasdiklemiyoruz zaten
genel olarak olay üzücü

hoşgeldin şekerim:))))
nasılsın keyfin nasıl ??
canım keyfım çok şükür iiyi de bu işlerin yoğun olması harap etti beni dlei gibi çalışıom 7de çıkıom artık işleri bitiremedımden burayada bakamıom şimdide işim çokda merk ettim sizleri bi bakım çıkım dedim sayfa değişmiş abone olmasam sizi bulamıcaktım
si<ler nasılsınız topikte keyıfler nasıl inş. herkes iyidir.
asil mavi ve adanın hamişliği nasıl gidio yeni hamiş haberleri varmı=)

bıyırr:82:
nerdesın olm sen unuttuydum senı

böcüm aşkolsun ben senı unutmadım ama napıosun iyimisin kuzum

brckk kzuum benm ben iki topiğede bakıodumda uzun zamndır bakamıom burlarda sen napıosun cnm iyiisn inş.

prijuvacım iyi olmya çlşıos cnm bnminan kafamı kaldırmıorum şu ustları bi gönderim listelerım düzne otursun döncem aranıza ama bu ara zor cmrtesi fırsat bulursamm görürşüz inş..=)=)

dün gece anam ağladı bide başladım çamaşı at ser banyoyu patikin dediği deterhanla temizledim mis oldu miss eşim diyo fayansları yenimiş döşedinnn komple duvarları sildim

ütümü yaptımm

bu akşam anneme gidiyorum yemeğe

mblue gel nan özledim
bende iyiyim cnm şükür aynen kk da çalışıyoruz işte
hera neden gelmiyo bizim topike

Hem ilim var hemdee eşiim çok şükürr..:) Birde bebişim olacakk Aralıkta...Bebekte yaparım Kariyerde dermişim...:)
Allah herkese nasip etsin bir eş ve birr bebişş..

eline sağlık kelebekçim..

Ada umarım tarifi okudun soracağın soru varsa cevaplıyım geçmişe gidemem çünkü karışıyo site

az önce eltim aradı geçen bi düğüne gitmiştik eşim dışarda bi akrabasına oturmaya gelin bi gün demiş az önce tekrar eltim aradı bize gelceklermiş şok oldum tanımam etmem dedim bu akşam anneme gidecem yarın gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…