kızlar ya sizi sohbetleri çok özledimm ama çok yoğunumya kafamı kaldırmadan çalışıyorum yeni şantiyelerde alındı tek başıma uğraşıp duruyorum
herkesler iyidir inşalalh herşey yolundamı kk da.Bidekk kullanımı değişmiş zor buldum sizi allhtan abone olmuşum=)=)
maden seviyorsn niye aldatıyorsun ben bu ikisini aynı anda düşünemiyorum seven insan aldatamaz bence aldatanda sevmiyordur en azından böyle sevmiyordur diye düşünüyorum
canım keyfım çok şükür iiyi de bu işlerin yoğun olması harap etti beni dlei gibi çalışıom 7de çıkıom artık işleri bitiremedımden burayada bakamıom şimdide işim çokda merk ettim sizleri bi bakım çıkım dedim sayfa değişmiş abone olmasam sizi bulamıcaktım
si<ler nasılsınız topikte keyıfler nasıl inş. herkes iyidir.
asil mavi ve adanın hamişliği nasıl gidio yeni hamiş haberleri varmı=)
brckk kzuum benm ben iki topiğede bakıodumda uzun zamndır bakamıom burlarda sen napıosun cnm iyiisn inş.
prijuvacım iyi olmya çlşıos cnm bnminan kafamı kaldırmıorum şu ustları bi gönderim listelerım düzne otursun döncem aranıza ama bu ara zor cmrtesi fırsat bulursamm görürşüz inş..=)=)
dün gece anam ağladı bide başladım çamaşı at ser banyoyu patikin dediği deterhanla temizledim mis oldu miss eşim diyo fayansları yenimiş döşedinnn komple duvarları sildim
Hem ilim var hemdee eşiim çok şükürr..:) Birde bebişim olacakk Aralıkta...Bebekte yaparım Kariyerde dermişim...:)
Allah herkese nasip etsin bir eş ve birr bebişş..
az önce eltim aradı geçen bi düğüne gitmiştik eşim dışarda bi akrabasına oturmaya gelin bi gün demiş az önce tekrar eltim aradı bize gelceklermiş şok oldum tanımam etmem dedim bu akşam anneme gidecem yarın gelsinler